Fredag :)

Max och jag hänger i soffan. Snart dags för mat:) idag börjar lets dance- äntligen, tycker det är lite roligt faktiskt! :) 
Usch igår åkte Max på någon magsjuka, spydde 2 gånger på kvällen och sen somnade något hängig. Hela natten har jag iprincip bara legat och väntat på att han skulle vakna och vi skulle kasta in han i duschen ännu en gång och byta i hans säng, men icke imorse vaknade han hyffsat pigg och glad. Inge mera kräks och håller tummarna stenhårt att jag och Jokke slipper undan det. 
Jag hoppar det mer än gärna, vill ha energi till att föda vår bebis som jag hoppas vill komma ut snart. Idag är vi inne i vecka 40 så nu väntar vi med spänning, vilken dag som helst kan vara den stora dagen ❤️❤️ Fy fan rent ut sagt vad lycklig jag känner mig❤️

Love you 

 

Vårkänslor

Vädret fortsätter leverera!:)
Jag och Max tog en glass ute på altanen med solen som värmde gott på oss :) jättehärligt! Vilken energi man får av sol och ljusa dagar. 
Längtar efter långa promenade. Just nu är dem ganska begränsade, men snart så :) 




Kom igen bebis ;)

Hej! :) 
Idag var jag på det sista inbokade besöket hos bm, och jag hoppas verkligen det var det sista oxå :)!!! Nu väntar vi bara på att lillskrutt vill komma ut till oss❤️ 

Hallå, vädret är helt underbart, eller ta bort lite blåst så är de perfekt. 10+ och sol- vår på intåg? Hoppas på de. 




Helgen

Söndag och vi kör storstädning här hemma idag. Har lite vårkänslor när man kan öppna altandörren och få in friskluft! Oh hoppas vi slipper någon mer snö nu!! Ge oss vååååår..

Igår var vi på Disney on ice. Max var hur lycklig som helst när "cars" rullade in på scenen. Han har pratat hela veckan om att titta på " bärgarn" så det värmde fint i mamma hjärtat att se han så nöjd ☺️ 






Fredag

Hej:)
Fredag, igen! 
Jag och Max har varit på Ikea på förmiddagen, köpte en fin fönsterlampa till bebisens rum :) nu sover Max och jag slappar i soffan. Längtar efter Jokke och kvällens fredagsmys med mina bästa.

Hallå!!! idag går vi in i vecka 39 och de känns så märkligt att vi snart är 4a i familjen, svårt att förstå att vi snart får möta vår lilla bebis. Vi alla längtar så mycket❤️ Vi får väl se när den behagar komma ut, gärna snart för nu börjar det ta emot faktiskt.. Orörlig och konstant trött :(  hur lycklig jag än är så får man väl klaga lite såhär 13 dagar innan beräknad födsel?



Bullbak

Idag när jag hämtat Max på förskolan då drog vi igång ett bullbak här hemma. Vanilj och kardemumma bullar och tusan så goda dem blev 😋 Max tycker det är jätteroligt att hjälpa till i köket när det ska lagas mat eller baka, och han får mer än gärna vara med :) 




Nyklippt kille ❤️

Nu var det på tiden, och eftersom Lilleman vägrar att hans mamma klipper honom så bokade jag idag en klippttid hos en vän som driver salong. 
Hämtade upp min mamma så fick hon gå dit med honom då jag tror eller snarare vet att han hade vägrat om jag var med.
Han blev så himla fin och allt hade gått jättebra :) en nöjdkille såhär efteråt som fick en klubba av frisören och en spindelmannen gubbe som hans mormor lovat honom:) 
Äntligen säger jag! 




Lördagsmys



Lördagsmys när det är som bäst. Lite godsaker på bordet och filmen flygplan på projektorn :) 

Idag har vi haft en riktig slöar dag, myst här hemma och städat undan lite grejer till vinden osv. Skönt att få lite saker gjort! 


Fredag

Ligger i sängen och ska snart sova. Kvällen har bjudit på kalas hemma hos mamma och pappa. Mamma fyllde 51 år igår och det firades idag :) 
Så skönt med fredag, hela helgen tillsammans med mina bästa:) och vi har inget planerat så blir att ta dagarna som dem kommer, hur skönt som helst :) 

Bebis är nu " färdig bakad" och vi är inne i vecka 38, så nu du lille är du välkommen ut till oss ❤️  




Brio smile

Äntligen, dem ringde om vagnen idag och nu har vi den här hemma :) Så fin, jätte nöjd 😊! 
En brio smile -14






Mini säng :)

I födelsedagspresent fick jag en " babysleep mini spjälsäng" och igår byggde vi ihop den, blev hur bra som helst. Har ju en vanlig spjälsäng som står inne i bebisens rum men denna ska vi ha i vårt sovrum, passade perfekt så blir det inte så trångt :) helnöjd! 
Nu väntar jag bara på att babyproffsen ska ringa och säga att vår vagn finns att hämta.. Tar sån tid :( ringde i fredags och då sa dem denna vecka så kan tycka dem ska ringa nu 😁 börjar bli otålig ;p 




Hej igen

Mängder av grus på gångvägen är inget som hindrade Max att ta sparkcykeln bort till kompisen Albin idag:) Nu längtar vi dock till allt grus sopats bort och det börjar kännas vår i luften. Ser fram emot långa promenader med bebis i vagnen och Max cyklandes. Vi har bestämt att så fort det börjar kännas som våren är här så ska Max få en ny fin cykel med stödhjul för trehjulingen är han för stor för nu! :) 

Åh vad jag längtar till mycket saker nu, man ska ha roliga saker att se fram emot tycker jag och ni vet nog vad jag längtar mest efter just nu :p 




Tisdag

Planerade att sova läääääääänge idag, minst 11. Klockan 9 gav jag upp, är trött men inte " sovtrött". Jobbigtläge! 😁 
Skönt att bara slappa. 
Synd att inte vädret såg lite trevligare ut så långpromenad med didde lockade lite mera, inte för det är speciellt skönt att gå långt med han just nu eftersom att bara gå till parkeringen tar en kvart med tusen sammandragningar! Det ska kännas helt enkelt :p 

Nä lite frukost på de så kickar vi igång dagen :) 

Måndag

Varit på rutinkontroll hos bm nu på morgonen, näst sista besöket innan bf :) allt såg perfekt ut som vanligt! :) 
Det närmar sig minst sagt och nu är jag så redo, längtar efter att känna värkarna dra igång hur sjukt det än låter men då är det ju dags lixom 😁




Söndag

Godmorgon :) ligger i sängen och slappar. Inatt har Maxen sovit hos sin farmor och farfar så vi hade planerar sovmorgon. Men... Klockan halv 6 satte bebis igång och röjde i magen så blev ingen direkt sovmorgon ändå  =)

Hoppas på att min kära sambo ska gå upp och göra god frukost till mig, så jag ligger och lurar ett tag till ;) och sen ska vi till en butik och kolla lite. 
Senare kommer Maxen hem och då blir det lite fika här hemma :) 





Gulle didde ❤️




Gårdagen :)!

Igår fyllde jag 26 år- kändes som vilken dag som helst förutom att jag fick frukost på sängen, paket och fin sång av min lilla familj :) älskar er❤️

På förmiddagen åkte jag in till Norrköping. Köpte en bukett rosor och åkte till min morfars grav och fixade lite där. Det var nämligen 1 år sedan Igår som han somnade in. Det känns fruktansvärt tråkigt att dela min födelsedag tillsammans med morfar på det här sättet, men det finns inget jag kan göra åt det, mest av allt önskar jag att han fanns hos oss för han är SÅ saknad ❤️ 
Åkte sedan till mamma och fikade lite och sedan hemåt. Kvällen bjöd på mys med familjen så min födelsedag var hur mysig och bra som helst ☺️ 



Babynest :)

Det här fina babynestet har jag fått från Ewelina och hennes mamma. Hur fint som helst och där kommer bebis trivas bra ☺️ Tusen tack:) 

Mamma, kan du inte dra fram symaskinen och lära dig sy massa fint oxå ;)? 




Mitt hjärta ❤️❤️❤️




❤️




RSS 2.0