19 juni

Njuter av en kaffe i soffan medans Max tar en powernap och Lennox ligger nöjd och glad här bredvid mig. 
Håller på att packa för en helg på Rätö, ogillar att packa. Vad ska med och inte etc. Men men bättre med för mycket än för lite. Krävs ju fler ombyten till Max nu oxå ifall det händer en liten olycka. Han har nämligen varit blöjfri sen en vecka tillbaka och är verkligen hur duktig som helst, trodde aldrig det skulle gå såhär bra. Hoppas det funkar lika bra på landet nu bara! 

Hoppas vädret blir bättre imorgon än vad det är idag. Usch, vi åkte till maxi en sväng förut och fick sitta kvar i bilen en stund för det vräkte ner regn! Vi vill ha sol!!!😊 Glad midsommar till Er! 
Lennox Erik Cornelis ❤️

Dags för ett litet inlägg här igen! 

I lördags den 7/6 hade vi dop för våran Lennox ❤️ Det var så otroligt fint. Josefine ( en bekant) sjöng en låt som jag och Joakim valt ut " Utan dina andetag" så sjukt fin låt och den vill vi tillägna våra barn❤️  
Dop fikan var trevlig, men man önskar kunna klona sig en dag som denna, man hinner inte prata med alla gäster samtidigt som man ska styra med allt annat! Men så är det. Tusen tack till Er alla som firade denna dag med oss, och alla dopgåvor får toppbetyg! 

Om 3 veckor går Joakim på 4 veckors semester, behöver jag säga att jag längtar? Så härligt det ska bli :) 
RSS 2.0