21 april -15

Så himla underbart det är ute nu om dagarna, riktigt härligt med strålande sol och värmande plusgrader. Idag åkte jag och grabbarna in till Norrköping och hängde med mamma, blev Ingelsta för att kolla lite butiker och sedan åkte vi och åt glass- nöjda barn, mamma och mormor 😊 perfekt! 
Ikväll har jag varit på x-ram yoga- väldigt svettigt då det är värme fläktar på men väldigt roligt och framför allt skönt i kropp och själ. Tror yoga är en bra träningsform för mig ibland för att tagga ner lite- stressad två barnsmamma! Så det får bli min tisdags tradition! :) 
Hoppas vädret håller i sig för dessa dagar är underbara! 

Kram på er 

14 april

Tiden går! 
Just nu är det fullt fokus på träningen för min del. Så sjukt glad att hittat min grej, älskar att träna och se kroppen utvecklas och formas 😊 spännande att se resultaten längre fram, målen är satta och min belöning ger mig kämparglöd! Annars här hemma har vi haft en lång sjukperiod, båda grabbarna har haft vattkoppor! Fy! Men nu är det gjort och de känns skönt att ha det bakom sig. Nu ser vi fram emot en härlig vår och förhoppningsvis betydligt mindre sjukdomar! 😊 underbart när solen är framme 😊 
Kram på er 


RSS 2.0