•12 mars

I tisdags var L och jag på stan och köpte hans första skor. Han fick presentkort på skor i födelsedagspresent😊 en toppen bra present! Totalt förälskad i kavats barnskor, samt en riktigt bra första sko på den lilla foten. Väldigt viktigt ( för mig) att första skorna är en bra sko som sitter som dem ska och ger ett bra stöd när det är dags att promenera ute.

Igår så var vi iväg i nkpg, och stannade till vid min morfars grav för att sätta en bukett blommor. Så då körde L premiär promenad ute på kyrkogården,perfekta! Min älskade lilla pojke, vad stor du blev helt plötsligt ❤️


•11 mars

Men hur härligt är de inte med det här vädret som mars månad bjuder på? Nu är de väl ändå vår på riktigt skulle jag nog våga säga! Conversen är framme och jag känner och de bubblar i kroppen, precis som de brukar göra på våren, häftigt hur kroppen regerar på väder! 
Påtal om kroppen, skaffat mig ett nytt gymkort, och det blir på xforce som öppnar här i Linköping imorgon, känns grymt bra och jag är så sjukt taggad på att forma kroppen nu och bygga lite muskler när jag viktmässigt känner mig nöjd. Finns de nått snyggare än muskler  så säg!

Nu ska jag se lite tv innan de är dags att inta sängen, trött idag! 

Känslan att vara nöjd och trivas i sig själv är fantastisk! 💜 

•4 mars

Så fina grabbarna kommer vara i vår❤️ syskonmatchning är så kul tycker jag 😊 •3 mars

Mums, idag fixde vi mellanmålet lite tidigare än vanligt. Vi kunde inte vänta då vi bestämt att göra en god blåbär/banan smootie, mums vad gott det är!! 😊 

Annars bjuder inte dagen på allt för mycket just nu. Lennox sover middag och Max och jag slappar i soffan. 
Vädret då? Fy bubblan vad tråkigt det var att vakna upp till!! Men slutet av veckan ser ut att bjuda på vår väder 😊 härligt! 
När J kommer hem från jobbet så drar jag in till stan och shoppar några presenter till Lennox, han blir ju somsagt 1 år på lördag! 

Ha en fin dag! 


•2 mars

Tänk att för ett år sedan den här tiden var jag höggravid och bara ville att förlossningen skulle dra igång! Längtan efter bebis och mätt på att vara gravid helt enkelt :) Om 5 dagar fyller Lennox 1 år, det är galet!! ❤️

1 år mellan bilderna, höggravid och dagens jag - 28 kilo mindre. Då var 20 kg  såkallade " gravid" kilon! Jag är stolt där jag står idag! 

RSS 2.0