Godnatt

här sitter jag i min ensamhet och slösurfar och småkollar på "en prinssesas dagbok 2"
Som alltid, fan vad tråkigt det är när han åker till lumpen, men men bara 74 dagar kvar ! kul

ska väl snart krypa ner i sängen och invänta ett samtal från herrn och sen försöka sova, är inte speciellt trött men kan ju alltid ge det ett försök.

Godnatt

Ohno söndag =/

jahopp,då var det söndag. men idag åker jag inte hem ska sova hos jokke inatt för imorgon kommer mamma hit och hämtar mig så ska vi göra ärenden!
Om 3h åker mannen till lumpen, lika tråkigt som vanligt, varför går helgen så fort?!

Spenderade lördagkvällen tillsammans med Adeline, slutade på platå och kom hem med en påse burgerking mat, GOTT!

just nu sitter vi och kollar flyg till umeå, vi har planerat att bjuda in oss själva till Jokkes syster i slutet av september- trevlgt.

Nu blir det en promenad och en sväng förbi sixten!
Ha det bra, kram

godmorgon Lördag :)!

Då var det lördag då:)- KUL
Ikväll blir det ösa runt med nära och kära, det ska bli kul. även fast ekonomin inte är på topp just nu, men det går bara att skylla på min föredetta arbetsgivare angående det, han måste vara världens osmartste sjukaste ja allt man kan komma på, vidrigaste person, ett skott i nacken, det är det han är värd iaf! usch

jaha, om man skulle dra igång dagen då, väcka mannen sen äta frukost och duscha:) så långt är jag i planeringen.
Vi hörs sen,Kram

mätt i magen!

yes! har precis ätit, det blev "bollar" , entrecote, beanääääs sås och sallad:) gött-gött.
Nu ska vi se på film, you and med nånting heter den, verkar bra faktiskt.

Det blev en sväng på stan förut, Jokke hade ett par jeans med sig hem och jag hade en klänning! :)

Nä nu är jag faktiskt ganska sugen på att va lite runt om fötterna och ösa loss- ge oss morgondagen tack!

Film vare, HEJ

Fredag!

:) Sitter här hos Joakim och gör ingeting :/ rätt segt.
Får se om jag får med honom in till stan en sväng.

Igår var vi och såg Mamma Mia. Jag tycket den var bra- Mysig film! Så nu går man runt och har varenda ABBA låt i huvudet:D

Nähä hade väl inte nått speciellt roligt att säga. verkar iaf luta åt en ganska seg fredag. Men imorn då är fullt ös!
Eller hur !?;)

ha de bra, kram


Godmorgon!

Så var det torsdag, gött.
Ska börja fixa mig lite, sen ska jag och mammi in till stan. Ska ta med mormor på någon slgas marknad, sen tror jag det blir lite fika hos kusinerna!?

I eftermiddag så drar jag till Linköping, skönt. Saknar mannen lite nu så ska bli mys att ses. Och ikväll är det hy bio på schemat också, Mamma mia, det ska bli kul. Kan tänka mig att den är riktigt bra. Återkommer om det!

Ne, nu ska jag slänga på mig kläder, hörs, kram

Shoppat

Idag har jag varit med två vänner och shoppat i Linköping!
Har ju varit bra sugen på att shoppat nu sen ett tag tillbaka så det var på tiden.
Med mig i påsarna hem hade jag;

Jens
- Monki
Underkläder- Gina
Linne- Cheap monday

Jag är nöjd! Skulle inte skadat med nån mysig stickad tröja eller nått i den stilen men fann inte nån idag, men det kommer det kommer!

På lördag är det utgång, så håller på att tänka/testa lite kläder som jag ska bära då. Kommer inte riktigt på vad jag är sugen på, Kanske lite mer "vardaglig" klädsel med fina accesoarer till med smink och hår i focus!? eller mer "fest" fin!?. Lutar åt det förstnämnda men får helt enkelt sova på saken.  Ska ju åka till mannen imorgon, för han kommer hem en dag tidigare den här veckan- gillar vi! så imorn blir det bio och mys.

Nu ska jag ta mig ett bad tror jag, är så burrigt väder ute så blir sugen påt då!
Ha det bra! Kram

Hej söndag!

Helgen är snart slut. Mannen har dragit sig hemmåt för att sedan dra vidare mot lumpen för ännu en vecka där.
Och jag? ja vad ska jag göra. Jag ska snart åka in till kusinen för kusin mys. Jag ska infinna mig hos tandläkaren imorgon kl 8:10- spännande. Inte varuit hos "vanliga tandläkaren " på fruktansvärt länge, så vi får väl se vad han har att säga om mina tänder.

Helgen har varit lugn skön mysig och ja bra! Lugnt för att vara augustifest, inte blivit nått partajande direkt. Men jag klarar mig, kör för fult i Lkpg nästa helg istället- :)
Föresten köpte en vattenpipa i fredags, den invigdes igår, jag gillar vattenpipor, det är mysigt!
Nu ska jag packa lite.
Kanske drar ett inlägg hos kisin ikväll. Kram


Fredag!

Var uppe med tuppen idag, eller lite senare kanske, Runt 9 hugget drog jag och pappa till skogen och letade efter kantareller, och ja vi hittade en del faktiskt:) SKönt att vara ute o traska runt tycker jag.
Nu kom vi hem för ett tag sen och jag sitter här och degar, ska snart hoppa in i duschen och fixa lite.
Vid halv 6- ska vi åka till linköping och hämta jokke, därefter ska vi brasa in till Norrköping och gå runt lite. Kolla markanden o sådär, är väl samma "skit" som alltid men är ändå kul att kolla, brukar ju köpa på mig ett las med naturgodis. gott-gott.

Vädret är ju fint än så länge, får hoppas det håller i sig.

på återseende,kram

hellohello

snart är det kväll, ja jag vill att den här dagen ska ta slut snart. jag vill ha fredag helt enkelt!

Ska snart åka bort till ica med pappi, inhandla lite grejs.
Jag är grymt sugen på godis så en påse med gott ska med hem :)

Fan sugen på att göra nånting, typ göra en make over med håret eller någonting jag är grymt sugen på är en tatuering, ohhh vad jag vill ha det, men det jobbiga är att jag inte kommer på nått jag riktigt fastnar för. men vi får se ska spana runt lite så kanske det kommer en inom kort:)

Kram

Godmorgon!

Även fast jag får sova hur länge jag vill så är det svårt!
vaknar alltid runt 9-10 tiden eller rättaresagt jag går upp då, och då har jag vaknat med jämna mellanrum hela natten! tråk-tråk.
Äntligen Torsdag, allså fredag imorn. Skönt. då ska familjen hämta min man i lkpg sen ska vi brasa in till Nkpg. Blir en sväng på marknaden tror jag, sen äta nått gott:) -Mysigt

idag då? ja vad blirdet idag? inte en anning, mamma är mindre öppen för förslag och jag själv får panik över att vara hemma en hel dag!? bliså jäkla lätt rastlös, igår städade jag mitt rum så det går ju inte fördrvia tiden med idag. Hm
vad gör ni?

Kram

Hej torsdag

ingen vidare bra uppdatering den här veckan.
Men har inget direkt att blogga om.

Nu sitter jag här och segar, har precis städat mitt rum o inrett med lite nya blommor jag köpte idag.
Jag har ju en viss förmåga att ta död på dem, så nu fick det bli härliga grönväxter, se hur det går! Men har man lyckats ta död på en kaktus så lyckas man nog med det mesta, vad tror ni?

Har inget att göra just nu känner jag, det är ju rixfm festival ikväll, men är inte speciellt sugen på att åka in på det! så kan det vara!

Hörs, Kram

Måndag

Godmorgon världen.
Sovit helmärkligt inatt, sover så "oroligt " när jag sover själv. Vilket inte är så himla roligt. Inatt var även min hund lite orolig/ledsen. Jag bli ledsen av det för jag vet att han är så pass gammal, han fyllde 12 nu i augusti. Det är en herrans massa år i hundår det. men men han är bäst!

Snart ska jag göra mig redo att dra in till stan. kollade precis kontot och ja shoppingen bli  marginal men det vore gött med lite sponsring från mor min, vi får väl se.


dags att föna håret, ha en bra dag!
Kram


Bjuder på en bild från helgen!


Söndag

skit söndag som vanligt. Kärleken drar tillbaka till lumpen och jag segar här hemma..
Hoppas veckan går fort.
Har iaf varit en rejält bra helg, synd att dem ska gå så fort bara.

Imorgon bär det av till stan med mamma och lillebror.. Jag är galet sugen på shopping, men borde inte slösa på de pengar jag har nu, vet ju inte när det kommer in mera liksom. Vore gött om min efterlängtade en anning försenade lön skulle hitta in på mitt lilla konto den här veckan som kommer, annars vette tusan vad jag gör!

Nu ska jag se om det är nått bra på tv. Oh helvete ser nu att jag har missat ett program jag ville se, men minns inte vad det heter:( så kan det gå.

Kram, godnatt


hej bakfull!

Ohgud, länge sen jag avr såhär sliten som idag. Sovit hela dagen så känns sjukt att det är kväll nu liksom.
Men gårdagen var så jäkla rolig. Bjuder på lite bilder senare!

var hos sixten och köpa massa gottit smågodis, sånt man köpte när man var mindre, mummmma:D så kanske dags att slå på en film och mysa lite.. Nått tips på bra filmer?

Ha det bra!

Godmorgon

Jajemän jag är uppe, vaknade av att sms signalen var högre än någonsin, skit mobil!
Men tur är väl det för jag ska hinna med en hel del innan jag åker till Lkpg!

Nu ska jag gå ner och äta frukost, sugen på nått gott typ jordgubbar, men det finns inga hemma :( så får bli nått annat helt enkelt.

Ha en bra dag! Kram

Outfit

Hur svårt ska det va igentligen?
HAr funderat hela dagen vad tusan jag ska ha på mig imorn när det är party. Men känns som ingeting som hänger i min garderob är fint just nu, är verkligen trött på det jag har! minst kul men just nu lutar det åt stuprör jens höga klackar och nått fint upptill, men vad? Hm får sova på saken och annars ta en tidigare buss och panik shoppa!

Nu sitter jag och öser på radioseven.se . Målade naglarna röda men tog nyss bort det för vet ju itne vad färgen på kläderna blir imorn, inte snyggt om det inte passar, hehe så naglarna tar jag sist!

föresten min mobil paja förut, så jävla irriterande, displayen är mupp så ska lämna in den på måndag så nu glider jag med en annan gammal mobil som sjunger sin sista vers, den får gå tills min snygging är kry igen.

Snart intar jag sängen och myspratar med min man.
Godnatt, Kram

Torsdag!

Blev ingen bio igår.. Det fanns  stycken utsprida platser kvar, hm nej tack.. Vi kanske borde vara ute i  god tid nästa gång? :D hehe
Så istället drog vi och käkade istället- lika trevligt det.  Kändes super roligt att träffas iaf, och hoppas vi ses snart igen:)

Idag har jag varit med mamma och handlat och grejja. Nu är jag hemma och försöker kolla ut vad jag ska ha på mig imorn, Men hittar verkligen inget jag känner är snyggt, så trött på mitt innehåll i garderoben, ge mig massa oengar så jag kan gå och shoppa kläder i mängder, vore inte helt fel liksom!

Imorgon blir det nämligen party till max! Jag och Adeline ska ut och ösa. Är grymt laddad :)
Vad ska ni göra i helgen?

Kram

tjenamors!


jag är fortfarande kvar hos min kusin:)
Snart ska jag bege mig ner till stan, för ikväll nalkas bio med erica och Ewe- mysmys..blir Mamma mia som jag säkert nmnt tidigare. det verkar bra!

annars idag har jag umgåts med min mormor och morfar, mysit att va med dom lite ibland. och just nu har ju jag all tid i världen.

ne kusin ska lägga sig här nu, på återseende gott folk!

Kramkram




Te bjudning

Jag bjöd in sandra på en kopp te och mys prat efter hon hade slutat jobbat! Det var trevligt.
Men jäklarns vad kallt det blivit ute nu om kvällarna, mindre roligt.
Så nu passar det bra att krypa ner i sängen, läsa nån tidning sen sova. Försöka iaf. jag ogillar verkligen att sova själv. Men men imorn får jag sällskap, kusinkväll imorn så övernattar i kussens säng- det är trevligt för en kusinkväll består mestadels av massa skratt, skratt i mängder och ja jag gillar att skratta. Min kusin har så sjukt mycket roliga minnen att berätta och det spelar ingen roll hur många gånger jag hört dom, det är lika kul varje gång, kanske är det sättet en person berättar det på som gör det hela så kul? vem vet!

Tänker mycket på min man just nu, han spenderar natten i en sovsäck och som pricken över i:et så ligger dom jäklarna under en pressening, och jag kanknappt tänka mig hur mycket jag skulle frysa- usch.
Jag tror inte det finns nån som hatar lumpen så mycket som vi gör, endast 3 månader kvar.

Ska ni göra nått kul i veckan?
På onsdag ska jag iaf kolla på Mamma mia med Ewe och erica- myyys! saknar er bruds

Sovgott

                                                                                                             

Hej

Hejsan hoppsan.
Känner mig lite sömning, blev att gå upp tidigt för att åka in till stan och hjälpa mormor att välja ut bågar. Blev iaf ett par grymt snygga:) hon blir cool!

En sväng på stan oxå, fick lite saker av mammi bl a en skjorta och strumpor:D
Vad sker mer idag?
Ska klippa en senare annars så blir det väldigt lugnt, hoppas på att magda kommer till kimstad så vi kan gå på promenad!

hoppas ni ahr det bra, återkommer ikväll:)

Rastlös

Guud :/ jag blir så jäkal rastlös av att sitta själv hemma. har hunnit vara hemma 2 timmar och jag får panik!
vad gör man!?!?

Vill att det ska bli morgon så man har lite inplanerat.. så in till stan tidigt och hjälpa mormor att välja ut bågar hos optikern.
Efter det lär det väl bli en svängis på stan:) så ligger det till!
Arbetsförmedlingen ska man till nån dag med, gud så kul!

 

saknar dig redan =O

Godmorgon

blev lite sovmorgon, skönt:)
Igår var jag och mannen hemma hos Sandra och spelade guitarr hero med henne och emma, blev även lite sällskapspel, trevligt-trevlig.
Jahopp då var det söndag då, vilket betyder att Joakims semester från lumpen är slut, usch vad fort 5 veckor har gått! kommer bli tomt att sova helt ensamen i sängen nu, när man inte gjort det på 5 veckor så har man vant sig rätt bra. Men men, är väl snart helg igen Och om 3 måndader så är det dax för muck! Härligt.

Nu blir det frukost, och sen mysa innan jag ska åka hem!
Ha det gött

tråkigt:(


Jag och min man har lite tråkigt :( vad ska man hitta på en regning fredag kväll?
fasiken vad tråkigt det är med sånahär dagar. hoppas verkligen nått kul händer imorn!

kvällen?


Då var det fredag. Är tillbaka i Lkpg nu efter en natt hemma i kimstad.
Vad gör man nu då? Är lite smått fest sugen faktiskt, men verkar mer luta åt en hemma kväll. Så hoppas därför på lite ös imorn, bowling? och förfest? vore kul:)

Sitter och kolla på invigningen av os, fan vad maffigt det är.

vad ska ni göra ikväll?

grattis älskling


Min bästa vän fyller 12 år idag:)
Grattis Jack


HEY

Är hemma hos mig i kimstad idag:) kände för en natt här:)

Men innan det åkte jag och mannen till smultronstället och njöt av en varsin violin, en jätte god glass men smakade mer lakrits är viol, me god iaf. Efter det crusade vi hem och hade väldigt kul i bilden, spalde in några grymt snygga filmer när vi sitter och sjunger som bäst tillsammans med Björn Rosenström- hehe

Nu har vi varit ute på en skogspromenad med hundarna, skönt!
Nu sitter vi och inväntar Hell kitchen, hehe alltid lika kul och se, han har ju sitt humör skulle fan aldrig palla att stå där och höra all skit! men men.

Bjuder på lite bilder! lite ego kanske! hehe men kul med kort!









Puss och kram

snälla ni

HEY Frisörer där ute, då jag nämnt om hur illa behandlade jag och mina 3 kollegor blivit av våran arbetsgivare vill jag göra er en tjänst. Jag har nu sett att det ligger uppe en ny ansökan angående frislörer till denna salong och jag verkligen ber er gå inte dit, sök inte jobbet,  jag jobbade en och en halv månad och fick inte ut min lön + en hel del hot förekommer. Jag och mina vänner stack från salongen i måndags. Sprid detta vidare.
Sätt aldrig eran fot innanför MODECENTERS dörr

Här är ansökan som ligger uppe på arbetsförmedlingen!

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaArbetsort/VisaPlatsannonsViaArbetsort.aspx?ids=10036039&o=5&k=580&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%
2fSokViaArbetsort%2fSokresultatViaArbetsort.aspx%3fq%3ds(ld(199)l(5)k(580)yo(4))a(20)
sp(65)sr(1)c(B0BC66E0)%26ps%3d

Godmorgon


Allt bra?
Så jäkla tråkigt väder att vakna till ute:/ Vart tog solen oh vämen vägen? nu känns det verkligen som höst där ute, hade jacka och tjocktröja på mig igår.  kul såhär i början av augusti!

Idag, ska jag iväg ensväng, sen senare ska jag och en vän fika och fixa lite frill.
Vad ska ni hitta på?

Förstår inte ens varför jag skriver frågor till er läsare här på bloggen, är ju inte direkt så kommentererna strömmar in.
Ha det så bra, hörs
Kram

Hemskt!


Jag försöker att inte tänka på det men det tränger fram ändå.

Jag ska åka hem ett tag snart. Vill hem och träffa familjen lite, jag är sugen på shopping, men det är väldigt svårt när man blivit blåst på sin lön. 


Nä jag hör av mig sen ikväll.
Ta det lugnt där ute gott folk!

vilken dag!


Ja vart ska man börja??
Jag har iaf inte fått min lön av min arbettsgivare idag, vilket har lätt både till det ena och det andra.
En hel del inblandade nu och salongen kommer stå tom imorn. Vi 4 anställda lämnade den för gott, vi sa upp oss!
Då den här mannen verkar vara kapabel till det mesta känns det inte som man går säkert någonstans just nu, en jobbig känsla faktiskt. Men men

Nu ska jag mysa ner och kolla  tv, lite små frusen efter allt regn och rusk idag.
Hoppas ni mår bra!
Kram

Nervös


precis vad jag är!
Ska åka in till jobbet snart, är ju ledig idag men ska uträtta ett par viktiga ärenden.
Återkommer ikväll.

Ha en bra dag!
Kram

Söndag!


Gårkvällen var trevlig! :) kul att umgås med tjejerna:)
först lite dricka, mat och sällskapsspel här hemma sen in mot krogen:)

idag har jag mått bra, skönt det.. Åkte in till Mormor förut och klippte henne :), sen tillbaka hot till lkpg.
Är lite nervös för morgon dagen, ska berätta för er imorn kväll vad som hänt!

Imorn har jag och Jokke bestämmt oss för en tripp till Lager 157, utanför jönkping.  det ska bli kuligt, hoppas man hittar lite saker!

Ha det bra, vi hörs imorn. Godnatt
Kram

party-party

oh yes, hemma från en dag på jobbet.  äntligen!
Ska snart börja fixa mig inför kvällen :) utgång på schemat! vi ses

in i dimman / KRAM

Fredag

åh, har precis badat :) gud vad skönt, 25 grader:)  gillar vi efter en varm arbetsdag.

jobb imorn, fy fan! sen ledig söndag -måndag sjukt skönt!
Ikväll blir det lugnt, film och mys, känner mig så trött:/ och ont i magen:(

Känner att jag itne har nått kul att blogga om idag. Men ha det gött:)
trevlig helg
Kram

RSS 2.0