v 26 ♥




30 Januari




Idag har vi vait på kalas hos min Mormor som fyller 81 år på Tisdag. Innan dess var vi på en lägenhetsvisning som kändes jätte bra, så vi har nu bestämmt oss för att vara med på budgivning, Spännande med läskigt på samma gång! Håller tummarna!

Haft en underbar helg men som jag skrivit tidigare så har jag känt mig lite halv dålig och det har blivit värre, ont i halsen och mår inget vidare alls, Så jag inviger kommande vecka med att ligga nerbäddad i sängen och kurera mig och hoppas på att bli bra fort.

Lördagkväll


Ligger i soffan med duntäcket och mår inte helt okej:( halsen gör ont, kroppen känns helt slö (dock ingen feber) Och som pricken över i:t så har jag en visdomstand som jävlas och det gör förbaskat ont.. Just nu tycker jag verkligen synd om mig själv.
Joakim känner sig inte heller helt okej så en kväll i soffan var givet. Vi hade planerat att smaska i oss hemmagjord pizza MEN det slutade med "vanlig kvällsmat" bestående av mackor, gott det med, men det är ju faktiskt lördag!
Har precis sett film " i rymden finns inga känslor" lustig film men ändå lite smårolig.. funderar på om vi ska se en till eller slänga oss i sängen!?

bläbläblä helt enkelt.

Tror nog älsklingen i magen känner att jag är lite småsjuk, lugna puckar där inne idag. Men självklart får jag fram ett lyckorus i kroppen när den rör sig där inne <3 älskade du...

Godnatt

29 Januari


Har precis fixat ordning mig och ska snart ta en liten promenad med Didrick. Sen blir det dra ut till Ikano/Ikea med Mamma, Pappa & Melisa :) Mysigt.
Blää haft världens halsbränna hela natten så jag knappt kunnat sova, sen känner jag mig lite småseg just nu, hoppas man inte blir sjuk.. Men somsagt sovit illa oxå så kan ha med det att göra.

Igårkväll så var vi på Strandgatan och Bowlade och åt mat.. Jag skippade dock bowlingen, känner av ryggen då och då så jag nöjde mig med att titta på. Men det var en toppen kväll med trevligt sällskap och god mat :)
Så har helgen sett ut än sålänge.. Ikväll blir det myskväll här hemma bara med älskling och diddeman såklart:D

(Har inga roliga bilder att bjuda på, men ska försöka få till en senare )


Kramar

26 januari


Väntar på att man ska dra sig till jobbet, ingen som helst lust till det men när har man det igentligen?! 2 Månader kvar sen går jag på Mammaledighet, känns gött.
Idag fick det bli sovmorgon för min del, var helt galet trött, tråkiga är att jag inte hunnit någonting, bara duschat och lekt med didrick, så imorgon blir det ställa klockan så jag verkligen hinner plugga!
Just ja, hämtade ut min beställningen från HM igår och till min besvikelse så åker allt tillbaka:( inget satt som jag ville. Inte lätt att vara tjockis samtidigt som jag älskar det:P hehe

Annars så händer det inte så mkt om dagarna, jobb och plugg:/ Så ska bli riktigt skönt med helt, då väntas en del roliga grejer men det tar vi då:)

Kramar

25 Januari


Var uppe med tuppen idag.. hade körlektion kl 8:45 och nu har jag även pluggat teori. Så mina förmiddagar ser ut denna vecka innan jobb.
Kanske att man skulle ta en lite tupplur innan jobbet men risken finns att jag istället blir jätte seg pga av det istället, hm.
Jobbet funkar iaf bra igår, och tiden rullade väl på hyffsat bra, hoppas kvällens jobb gör det oxå. Usch kommit på hur tråkigt jag tycker det är med kvällsvecka, mycket skönare att ligga hemma i soffan och kolla tv eller framförallt umgås med Jokke.  "snart" helg igen!

Och snöar gör det oxå:/ vill att snön ska försvinna nu så våren kan sätta igång, så otroligt trött på snö så det finns inte.. Men samtidigt så är det ju bara januari.

nahepp, nu ska jag försöka pyssla ihop en önskelista till mig, fyller år nästa lördag!

Kramar

24 Januari

Halloj..

Kvällsvecka denna vecka så blrjar inte förens kl 15. Är grymt trött så vore skönt att bara slappa i soffan hela kvällen...
Min heg har iaf varit helt perfekt:) I fredags så gick jag och Joakim ut och åt på resturand och sedan gick vi på bio och så änglagård 3.. Super mysigt och en jätte bra film..
I lördags så hängde vi med mina föräldrar och jag övningskörde en hel del, inte långt kvar nu:p blev kvar på mat hos dem och kollade på fångarna på fortet.. Och gårdagen bjöd på lägenhetsvisning samt att Sandra och emma kom på en fika, mysigt.. Pluggat en del har det oxå blivit, vilket jag även gjort idag..

så har man gått in i v25 nu, underbart. 15 veckor kvar tills den lilla är beräknad<3
bjuder på en halvtaskig bild från mobilkameran, men ni ser ju min "lilla" boll för det:)


Kram

17 Januari


Sitter i soffan och glor lite på tv och tittar runt på lite kläder på olika sidor. Har insett att mina kläder inte riktigt sitter som tidigare och det är dags att kolla på lite mammakläder.. just nu hade dem fått in en del på hm faktiskt så vi får se om det blir en beställning i veckan, Ska nog kolla butiken först bara eftersom jag fick presentkort på hm i julklapp..

Idag har jag och Jokke varit hos Barnmorskan.. Allt såg somvanligt jätte bra ut med mina värden och sen så mätte hon magen och vi fick lyssna på våran lilla älsklings små hjärtslag som dunkade på alldeles perfekt, åhhhhhhh vilket lyckorus man fick genom hela kroppen, helt fantastiskt.

Efter det har det blivit en liten eftermiddags lur och nu har vi ätit super god fruktsallad med massa gott i, bla Vattenmelon, mums!
Snart dags att krypa ner i sängen. Dagvecka denna vecka vilket är jätte tråkigt just för att jag börjar så jäkla tidigt, klockan ställd på 04:40, men det som är skönt är ju just att man har kvällarna hemma tillsammans med min underbara sambo.

Godnatt och kram


Vecka 24

Idag går vi in i v 24 :) Tiden springer iväg och jag gör inget annat än att njuter av den.
Jag är så lycklig, VI är så lyckliga, Och känslan av att bära på sitt barn är helt otrolig. Våran lilla skatt.


Längtan efter dig är enorm och våren får mer än gärna komma snart!


Bjuder på en bild som tyvärr inte är tagen nu, denna är från slutet av v22, alltså inte alls gammal MEN det går fort och magen ändras vecka för vecka..


13 Januari

Hej..

Precis varit ute på promenad med didde, tusan vad kallt det blivit igen.. Vill ju att snön ska smälta bort så vårkänslorna kan komma :) Men samtidigt så får man ju påminna sig om att det bara är Januari..

Ska snart ner till jobbet och jobba sista passet för denna vecka, Så sjukt skönt med helg.. Har fått med mig Jokke på att vi ska ta en liten utflyckt till cloetta fabriken och köpa choklad, MUMS!

Nehepp hade inte så värst mycket att tilläga, Ha en fin dag!
Kram

11 Januari


Sitter i soffan och väntar på att jag strax ska gå ut på en liten promenad med Didde innan jag ska till jobbet.. Jag hoppas denna kväll funkar lika bra som gårdagen, så man slipper kolla klockan varje minut.
Sen är det bara 2 kv'llar kvar tills jag går på helg igen, skönt skönt..

Känslan är obeskrivlig när man känner min lilla älskling sparka omkring inne i magen.. Var full aktivitet där inne i morse och även lite små puffar just nu, Jag ler så fort jag känner det


Vecka 23 ♥




Lycklig ♥♥♥

8 Januari

Hejhopp..

Usch känns som det är söndag pga av ledighet både torsdag och fredag MEN det bästa av allt är att jag kan glädja mig med att det faktiskt är löööördag :)
Har varit nere på stan och tagit en mysig fika med Amelie, Sen strosade vi runt i några butiker och idag fick 2 supersöta pyjamaser följa med mig hem.. Letade efter det igår men fanns inte i stl..

Nu sitter jag här hemma och väntar på att mina föräldrar ska komma på en fika, Det blir lite lyxfika för jag stannade till på en konditori på vägen hem och köpte med Semlor. Så det blir årets första idag :) smaskigt.

Kvällen bjuder även idag på en mysighemma kväll tillsammans med min älskade.. Ska göra lite god mat och sen blir det nog en film :)

Kramar



finns inget gulligare!




Har upptäckt hur jag på nått sätt hellre drar mig mot barnavdelningen i varje butik jag går in i.. Idag fick dessa mjukisbyxor följa med hem, Det bästa av allt är ju att allt är så billigt MEN jag vet att dem fort växer ur kläderna men det gör mig inget, Vill ju ha en finklädd liten plutt varje dag :) Dessa sockersöta små byxor är från HM och kostade ynka 79:-

Men somsagt det är svårt att låta bli, och mannen min drar sig ju inte heller för att börja fylla en liten garderob redan nu!


7 Januari


Så skönt att vara leeedig, sova tills man vaknar och bara göra saker man aldrig annars hinner med.. Nu har jag precis rensat ut mina garderober och tagit tag i att slänga en himla massa av innehållet oxå.. Brukar alltid spara "ifall att jag kommer använda den sen" Men nu åkte de oxå.. Vill hellre köpa nya fina kläder sen när jag fött och nått min målvikt.. Kan ju se det som en belöning om jag klara mitt mål!?

Så jaa det är vad jag har gjort.. När Jokke slutar så dra vi och handla lite små skit, ska även in en runda på Ikea för att se om jag hittar såndär förvarningspåse som jag kan hänga min balklänning i sen slänga upp den på vinden, den gör sig inte så bra att hänga i vårt sovrum längre...


Magen nu, v22+4  :)

Ha en toppen helg! Kram


5 Januari

Nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen som förövrigt är renbäddad, så det känns inte helt fel :)
Har haft världens energikick ikväll av någon anledning, Hunnit med att städa hela lägenheten, haft tvättstugan samt bakat muffins till imorgon då Ewe och Erica kommer på Besök:)
Känns riktigt bra iaf :)

Idag går jag även på en ledighet på 4 dagar, lååånghelg... Så skönt att slippa ställa klockan på 04:40..
Så imorgon blir det somsagt besök av tjejerna Sen på eftermiddagen så åker jag och Jokke och diddeman såklart till kimstad för att äta middag hos mamma och pappa, mysmys..

Gosa ner i kudden kanske!

Kramar



Bjuder på en sommar bild på Didrick.. världens finaste min lilla prins:)

1 Januari 2011



Detta år är redan fyllt med spänning och lycka..
Jag bär på något av det finaste en människa någonsin kan få, Mitt och Joakims underverk som kommer fylla våra liv med extra mycket kärlek samt få oss att se livet med en helt annan mening

Det finns bara ett ord för år 2011, LYCKA

RSS 2.0