090530

heeeelt underbart väder ute njuuter till tusen. Fick bli frukost på balkongen- det är sommar
Ska åka hem till min päron om ett tag- ska fira morsdag idag istället.

Igår kväll blev det lite cider och mat med adeline här hemma, sen åkte vi ner och spanade in hamnfesten- var väl sisådär så vi bombadera mest Radio 7 tältet, riktigt trevlg grappar där. haha hade velst höra när vi/ Adeline pratade i radio- lite små roligt sådär. Åkte hem skapligt, vid 1 tror jag så då kollade vi lite tv och sen slocknade jag, vaknade pig som en lärka och tog mig en super skön lång dusch och nu sitter jag här helt enkelt.
Ska leta fram nån aoutfit till dagen, synd att mina shorts från nelly inte kommit än- dem hade vart perfekt!

Ha en undeeeeeeeeeerbar dag i solen sötnosar


090528

tjohej!

sitter i mjukis och myser, äntligen. Svin kallt ute, blåser och regna så är helt underbart att sitta och mysa inne nu.
Dagen på jobbet gick fort. Vart dock på dåligt humör på slutet.Men ficki iväg bra med sälj, 7 stycken- gillar vi! :) Haft en seg vecka så var kul att det vände nu, hoppas på bra imorn med :)

Efter jobbet så fikade jag med Amelie och så gick vi även en sväng på stan. När jag kom hem så åkte jag och mannen ner till priso och hämtade ett paket som kommit till mig, äntligen mina sandaler jag beställde i mars typ! super fina :)
Nu blir det snart mat, sent som vanligt men såäre!
Fredag imorn gööööttt!
                                                                        
bjuder på en suddig mjukis bild med ;)

ha en mysig kväll! kram

hejhopp



Äntligen fått in bilder på naglarna jag gjorde igår :) riktigt nöjd! börjar vänja mig vid längden nu!


Kom hem för ett tag sen, varit och köpt morsdagpresent men kan inte säga vad då min kära mammi läser min blogg:)
Funderar på att gå ner och lägga mig i solariumet, vore riktigt gött. Får se, ska ta en titt i plånboken om jag har nått skramel till det- är ju tusan inte billigt att sola allså! men men är ju ens eget val.

2 dagar kvar till helg, tusan vad skönt. på fredag blir det hamnfesten :)

hörs sen Kram

090527

Godmorgon !
Sitter och äter mumsiga special K flingor - sjukt gott!
Såg att klockan drog iväg rätt mycket  så är lite stressad- skönt det  vore att legat kvar i sängen - älskar den på morgonen, vem gör inte det?!

Idag är det bara jobb på schemat. Hoppas att solen kommer fram så blir det eventuellt lite golf på det, börjar gå hyffsat bra nu :) hihi

Nä hörrni, nu måste jagf borsta tänderna sen cykla till bobbet!
Kram, ha en bra dag

090526

Gokväll.

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, jag vet sen middag men har haft annat för oss.
slutade jobbet kl 16 så då gick jag och gjorde mina naglar fina, vart riktigt bra, bild kommer men han just nu strul med att få in dem på datorn- sjukt irriterande! Man känner sig ganska handikappad när man har precis gjort naglarna, är ju anningens längre än vad jag har annars :) men det är fint och jag vänjer mig snart :)

iaf efter det så blev det lite ärenden sen kom Jocke hit så klippte jag han, sen ja efter det har vi bara fixat med maten, pastagratäng- muma :) god matlåda allså ;)

ne ska styra upp lite, lägger in bilder sen somsagt så ni får se hur fina naglasr jag har ( stolt!?)

Kram

090525

hejhopp.
Kom hem från jobbet för typ 1 timma sen. Sitter och väntar på att någon ska komma och lämna våran nya box till tvn sen ska vi brasa ut till ikano för storhandling. Ska dra in min man till MQ såg snygga tshirts till han där inne så får se vad han tycker. men jag vill åka nu innan det hinner stänga :( sega människa som ska lämna den där maniken!

Jobbet idag var förövrigt seg, otroligt seg=/ alltid så en måndag och sen blev det ju inte bättre av att vädret är helt underbart så man bara vill sitta ute i solen och steeeka, gud vad skönt det vore!

Nä, nu ska jag in i sovrummet och tjata på min man att jag faktiskt vill åååååka!
kramhejs

090524

Haft kameran med mig i högsta hugg idag, tänkte försöka berätta min dag i bilder istället.
Så vi kör.

Började med att jag tog en sväng på balkongen och insåg hur bra väder det var:) -äntligen


En helt perfektdag till att inviga mina nya solbrillor jag inhandlade igår- kommer bli välanvända de soliga dagarna!


Åkte in till Nkpg där det blev Glass och massa mys i solen




Efter det så åkte vi en sväng till min Mormor & Morfar, där vi fikade och åt mat.
Sen brasade vi hem till Lkpg och åkte ut till ranchen och slog ett X antal bollar.


Mästarn

Vi övade lite putt med :p



Det var min dag, avslutade den med att träffa min fina vän Adeline så gick vi och solade, men där blev det inga bilder tagna ;)

Nu ska vi äta våfflor och se på en film.
Ha det gött :)
Godnatt


( blää måndag imorn =/ vill ha meeera helg!!!)

då vad man uppe igen!

Var hemma vid halv 11, la mig i sängen för att mysa lite med min man, och vad gör jag, somnade och vaknade för 15 min sen=/ typiskt, så nu är man super seg.
Drukigt lite teé, ska snart klippa herrn, eller raka som vanligt!

Uppsättningen på sanna blev fin, likaså sminket, med sin klänning och alla på var hon superduper fin, hoppas det går bra på balen snygging =)
Här är lite bilder, en enkel men fin uppsättning,




Nu ska jag se hur dagen ser ut, senare ska vi iaf till mina päron, ska slänga i färg i mammas botten var det tänkt!

Ha det bra!

090523

Fybubblan vad trött jag blev nu då!
Gick upp klockan 7, tog en dusch för att vakna till, och gud vad skönt det är att duscha på morgonen, Fixad och klas sitter jag ni här vi matbordet och ätit frukost och kollar runt bland lite bloggar.
Vad gör jag uppe så tidigt en Lördag!? Jo jag ska snart cykla ner till Sanna och göra en baluppsättning på henne då hennes bal är idag :) Spännande, hoppas det blir bra, har inte testar gjort den än, men brukar heller inte göra det då det oftast inte ser likadant ut andra gången, men klart vi har diskuterar igenom ett resultat, hoppas bara på att det blir bra :)
Tar med kameran så bilder kommer sen :)

Ne, ska packa det sista så jag får med mig det som ska med.
Hörs sen, kram


Män som hatar kvinnor.




Nu är vi hemma, promenerade hem från bion. Var lite läskigt faktiskt.
Under 2 timmar och 30 minuter har man suttit och varit helspännd hela tiden, verkligen hela tiden, satt och halvgömde mig imellanåt, ni vet man små tittar lite med ett halvtöga för man vill se men är säker på att man kommer hoppa till vilken sekund som helst. Men iallafall filmen var fruktansvärt bra, man var verkligen tvungen att hänga med för att förstå vilket gjorde att jag inte somnade ( har en liten dålig ovana att somna till allt för långa filmer)  Men jag rekomenderar verkligen att se den, jag ä väl inte direkt den första som ser den då jag är väldigt sent ute, misstänker nästan att den snart slutar visas på bioduken!

Filmen väcker känslor som gör mig så fruktansvärt arg, jag fullstäningt hatar män som hatar kvinnor- hehe lät lite roligt men ni förstår vad jag menar, män som behandlar kvinnor för en enda sak, ni vet vad!


5 toasters av 5 :) kanon bra!
Godnatt

jag hade fel!

Okej, tydligen hade jag fel med att jag trodde regnet borde vara slut där uppe. Strax efter så började det åska och regnet stod/står som spön i backen, lagom just till klockan slog 2 och vi var tvungna att springa ut till tvättstugan, kul!
Nu ligger iaf tvätten och göttar sig i torktumlaren och jag har precis bryggt kaffe och värmt kanelbullar som vi ska fika på- smarrigt.

Hoppas verkligen det slutar regna så det blir bio.  För eftersom det just nu spöar ner så är man inte direkt sugen på att gå ner till sf, lär bli dyngsura med tanke på att man blev hyffsat blött av att bara gå några tiotal meter till tvättstugen.
Regn suger!

 nahepp, det var det.


090522

hejhopp.

Så underbart skönt att sluta kl 12 idag:) hade ju varit ännu skönare om man fått vara ledig heldagen, men jag ska inte klaga.
skönt att hinna göra lite saker av den hör dagen med. Har tvättstugan  14-18, sköönt har en himla massa tvätt nu så det ska bli jäkla skönt att få allt rent.
Så sitter och väntar på att jag kan springa ner och ösa i allt i maskinerna, sen  senare kommer en vän till Jokke, ska typ äta lite mat med han och sådär, vet inte alls hur planerna ser ut igentligen, men ikväll har iaf jag och mannen bestämmt att vi ska på bio, Män sm hatar kvinnor. Hoppas på att det inte kommer nått mera regn idag , sist vi skulle på bio så vräkte det ner regn så då skippade vi det, Imorse öste det ner så var helt dyngblöt när jag kom till jobbet så tycker att det inte borde finnas nått mer regn kvar däruppe!? men man slutar ju faktiskt aldrig förvånas.

nahepp, om jag skulle ta en repa i lägenheten se om jag hittar nån strumpa som tillhör herrskapet! dem finns lite överallt!


090521

:) Idag är det min och Joakim´s 3 års dag :) mysigt.
så ikväll blir det bada och äta plankstek-mummmmms.

Sanna har varit här ett bra tag idag, har färget/slingat hår och meckat med hennes löshår. Blev riktigt bra faktiskt:, Så på lördag ska jag göra baluppsättning på henne med, kul:)
Tusan vad man längtar tillbaka till sin egna bal loch studentvecka, det var grymt roligt! Skulle lätt vilja vara med om det igen.

Annars då!? Ledig idag så jäkla skönt att inte jobba idag, dessvärre gör jag det imorgon medans de flesta andra verkar vara lediga =/ men tror inte det blir heldag- skönt det.

Nu ska jag fixa lite, sen drar vi och handlar lite.
Hejhopp



Jag älskar dig så oerhört mycket!

Powerwalk

Fan vad skönt det är då! Drog på mig springskorna och en soft powerwalk outfit och drog mig ut med ipoden på högsta volym-  hur skönt är det inte!? man kan gå hur fort som helst bara man har skön musik i öronen, tog en rejälrunda men ändå tog det bara 30 min- benen kändes som spagetti när jag kom hem, svårt att sakta ner när man gått i ett snabbt tempo ett bra tag.  Avsluta detta med 50 situps och färre armhävningar och till sist en svalkande skön dusch!
Nu mår jag bra!
påt imorn kväll oxå.

Mannen gör mat som vi snart ska äta, blir hemgjorda pannbiffar potatis och brunsås.
Efter det blir det ligga här i soffan och se på tv, är det nått bra ikväll? Hatar att inte Andra avenyn går längre =/
Får ta mig en titt i tv tidningen.

Onsdag imorn, kommer bli som en fredag eftersom det är röd dag på söndag, så skööönt!

Ne nu ska jag föna håret!

090519

Godmorgon.

Blää vad trött jag är, skulle kunna somna. Har precis tryckt i mig frukost, juice och knäckemacka!
Ska ta det lite lugnt innan jag ska trampa ner till jobbet. Orkat inte det idag heller igentligen, känner mig hängig =/ men har iaf proppat i mig allergitablett och en massa nässpray, hoppas det gör sin funktion.

påtal om annat, fy vad sugen jag är på att shoppa, shoppa massa nya vardagskläder:) snart lön, men måste hålla i den, räkningar och sånt ska betalas med, men lite shopping får det absolut bli :)

Ne om jag skulle packa ihop lite, bädda sängen s¨å ser det lite trevligt ut när man kommer hem iaf.

Ha en bra dag

kom igen !!!!


Så jäkla besviken på mig själv! hur svårt ska det vara att byta ett mönster? jävligt svårt uppenbarligen.

Imorgon är det träning på nautilus- Sköönt. Träffa en instruktör oxå. Spännande men jobbigt. Men nu ska jag ta tag i det.

Spännande inlägg? kände bara att jag var tvungen att skrvia nått. Sitter och kolla på hundcochen nu, spännande faktiskt. Tänkte ta och göra lite sit ups och träna lite med hantlarna oxå. Alltid nått!

Vi säger så, hej hopp, Godnatt.



hungrig!

så hungrig jag börjar bli, mannen står i köket och gör mat, kyckling med pasta-gott. Jag bidrog med en liten röra, med gräddfil blandat med sweet chili sås, super gott till fisk så till detta blir vi försökskaniner!

Dagen idag funkade, jag åkte på världens pollenallergi, och öste ner till apoteket vid 10 rasten, köpte allerginässpray-129:- och den hjälpte inte ett skit, visst i längden gör den säkert sin nytta men icke då. Satt och kämpade mig igenom ett par timma, kunderna hörde min täppa vilket blev jobbigt, lät som om jag sprungit ett maraton när jag försökte få fram vad jag ville. Så klockan 3 gav jag upp och cyklade hem,med ännu ett stopp på apoteket och köpte med mig en trogenvän- vanlig nässpray. väl hemma tog jag mig ett bad och bara låg och njöt.

Nu sitter jag somsagt och väntar på käk, har hunnit klicka hem lite smått och gott på nelly.com Men det vissar jag när jag fått hem det :) Älskar nätshopping,  speciellt när allt är bra när man får hem det.

Nu ska jag fixa lite, duka fram tallrikar och sådär, sen kommer kvällen bestå av att ligga i soffan och glo tv, är det nått bra ikväll?

090518

Det regnar! och blåser en massa!
Fy fan, bara för jag ska gå till jobbet idag ( haft cykeln på stan i helgen ) så regnar det ute, usch jag vill bara dö för en stund, eller kanske bara få ligga i min säng och sova, sova tills jag själv vill gå upp. Fasiken vad det vore underbart.
Skolan var allt bra, då kunde man ta sig lite sovmorgon eller bara vara hemma, men nu- ne vuxenlivet är inte kul i alla lägen.

Känns ju som storm ute :S det är en riktig hemma dag idag, ni vet ligga i soffan och se på tv, men täcket över sig.
guld, tusan vad skönt det vore.

Men ikke, jobbet kallar. Och visst jag trivs hyffsat bra med mitt jobb, ingen fel med det, men just idag, bara idag!
Skönt att det är kortvecka iaf, hoppas jag oxå är ledig fredagen som min man och alla andra verkar vara- Älskar långhelg.

nemen, possitvt inlägg, om man skulle borsta tänderna!?
Hej påer


090517

hej!

Är hemma en stund, ska snart iväg igen. Idag har vi spelat minigolf, vart i gamla linköping, sen handlat och även varit och kollat på en hemis, hehe ;)
Ska snart iväg igen, ska åka och slå lite golf igen, dock inte minigolf. Kul att göra lite saker.
Igår var vi i kimstad hemhemma och firade pappa som fyllde 48 år. Stannade även kvar där och åt bakpotatis och massa gott, och kollade på melodifestivalen som förövrigt sög!

Fredagen vill jag inte ens prata om så den har jag lagt bakom mig.
Skit med söndag idag :( ge mig näösta helg, just ja röd dag på torsdag, skööönt då firar jag och min käresta 3 år tillsammans.

Nu blire golf, hejsvejs


090513

jag sitter här i soffan och vet inte hur jag känner, så fruktansvrt nervös, vill bara bli av med skiten, gud vilken lättnad!
Men som sagt jag tänker inte tro nått, ingen seger i förskott , minns hur det var förra året har ju varit med om det förr liksom. Men riktigt skönt att det inte är hela gesällen nu, skulle inte orkat. nöjer mig med mian 3 moment, 3 för mycket!
Blääää.

Annars då, haft en kanon dag på jobbet, fått iväg 7 sälj- Riktigt bra :)
På bgen hem köpte jag med lite gött naturgodis som jag ska mumsa på ikväll, sen köpte vi vattenmelon med, måste mysa framför tv med lite gott så kanske jag inte tänker på hur nervös jag är, ( det tränger igenom rätt lätt, tro mig )

Ne nu blir det tv, sen en skön dusch, mys sen försöka soooova.
Hejhopp, önskar mig lycka till!

så var denna dag snart slut

Sitter i soffan och kolla på det där melodifestivlasgrejsen, är det på Lördag den stora är?
Slutade vid 4a idag, öste hem på hojen. Bakade dumlekakorna som jag lovat pappa att göra tills han födelsedag. Efter det stack jag ner till Adeline och satt opch pratade och sådär- Tiden gick fort, så vid halv 9 åkte jag hem och då var maten klar, mums, ris och stroganoff. Och ja nu sitter jag här, eller just ja har hunnit sytt in ett par jeans med, blev perfekt!
Nu funderar jag på en dusch, sen krypa ner i sängen. Helvete vad nervös jag börjar bli, nästan jobbigare än förra året, kaske för man vet hur hemskt det är? fast det är lustigt, ena sekunden känns det OK andra jätte mindre ok. Men hoppas dagen snart är över och att den är det föralltid! lycka säger jag bara, men tar absolut inte ut någon seger i förskott.

Duschen sen sova! jobb imorn, hoppas på en helt okej jobb dag som idag, då syftar jag sälj!

Godnatt

090512

Godmorgon.
Jag är så fruktansvärt nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen- äckligt nervös, blää.
Kan inte veckan gå i super fart så det vips är fredag!?
Sover dåligt nu med, mardrömarna har börjat smyga sig på, precis som förra året. Hatar när jag sover dåligt, ingen lust till nått, minstsagt till jobb- Sängen låter mera lockande.

Nog om det, vädret ser tiptop ut, blåser men det är väl som vanligt? huvudsaken är att solen är framme, då blir man på liiiiiite bättre humör.
Tråkig att inte Adeline är på jobbet idag =/  det gör mig inte mer sugen att åka dit, men hoppas vi ses imorn sötnos.

Näe fyyyy, det bara snurrar i huvudet går inte tänka att man inte ska tänka för då tänker man mer, Fattar ni?

Nu borsta tänderna sen cykla till jobbet, Hejhopp

taaaaaack

Nu är det löst, Erica min fina vän ska gå och köpa färgen till mig på montle i nkpg eftersom den inte fanns här som jag skrev nedan!  tack snälla du <3


Nu blir det film och mys :)
Natti

mumsfilibabbba



GOTT! Ikväll lagade jag lax med en super god sås och potatis- och tusan vad gott det blev, roligt att exprementera lite :)
Sitter och tittar på tv, sjukhuset. Sen är det färjan och efter det blir det film. Skönt att inte klockan är allt för mycket än.

Är skapligt nervös, var nere på montlé här i Lkpg förut, och dem hade inga swartzkopf färger, helvete så måste få tag på det, har igentligen inte alls tid att åka in till nkpg heller, duma jäkla öppettider :'( Hoppas det löser sig vad fan gör jag annars??? Orkar inte tänka så mycket. vill att torsdag den 14e april ska vara över nu, borta med vinden och att jag inte behöver tänka nått mer på det- Fan vad underbart det vore.

Gick iaf jätte bra idag när jag var på salongen. Efter det åkte jag hem till mamma, vi fikade och pratade och kollade igenom alla bebiskläder som jag och mina bröder haft. Tog med mig en liten tugg jeansjacka, soft stickad tröja samt ett par gympaskor som jag hade när jag var bebbe ;) gullllll!

Nu ska jag mysa ner under en filt och se vidare på tv.
Jobb imorgon, ge mig helg!!

090511

Godmorgon.
Precis klämt i mig 2 knäckemacka- mums. Ska snart dra mig ner till stationen, ska in till Nkpg idag och träna på min modell en sista gång innan torsdag- fan nervös jag blev när jag skrev det!? just ja måste ringa han som har hand om allt med gesällen, har inte fått tider eller inbetalningskort än, han måste verkligen vara den absolut segaste/ glömskaste mannen på denna jord!

Sitter och kollar på Vakna med the voice, härligt. Kenza är med, diggar henne fatiskt. Alltid kul att se på tv när någon såndärn är med som man läser om.

Nu ska jag borsta mina tänder och fixa det sista.
Ha en bra dag

090509

Godmorgon. Har precis duschat, ska snart föna håret och sen blir det fixa en smarrig frukost.
Idag så kommer Ewe hit, superduper kul ska det bli, få se vad vi gör för kul, Hoppas det blir bättre väder, låser så dant nu, skulle vara roligt med en sväng på stan- ännu roligare om en lön trillade in på kontot oxå, det kommer det kommer! Hittade så mycket snyggt på stan igår som jag vill ha =)




nu måste jag fixa lite. Ha en bra dag

bio flyttad till söndag


Shit vad det regnar, så vi struntade i bion, bestämmde att vi skulle gå på söndag istället.
Istället cyklade vi och köpte lite gott och har myskväll hemma- visst man blev blöt som fan då med men då ska man ju hem direkt inte sitta i en biosal och vara as blöt=/

nu blire film!
hejsvejs

Biomys

Har precis ätit mat, kyckling, vitlökskroketter och bearnesås- gott!
Smälter maten, ska snart diska tänkte jag- så himla kul.

Sen jag kom hem från jobbet kl 3 har jag hunnit klippa Alex, damsugit och torkat golvet- Lite duktig är jag väl?
Kände att det var dags att köra runt lite med golvmoppen.
Vad lite klockan är igentligen?! är väl för man slutade tidigt emot vanligt, blir ju några timmar extra att hitta på nått på.
Ikväll eller aa kl 21 blir det iaf bio, tror jag iaf hehe ne men det blir det, men är bara inte så jätte sugen på att dra mig ut i det här vädret, verkar ösa ner regn imellanåt- skitväder.

Nehepp, diska var det väl!
Vad ska ni göra för roligt i kväll?


090508

Jobbar, se hur den här dagen blir, just nu ser den mindre lovande ut, men hoppas på det bästa.

Fick bli en promenad till jobbet idag eftersom jag lämnade cykeln här igår innan jag stack in till nkpg på klassträff. Var trevligt att se endel, var ju inte så många direkt. Vi kollade på filmen från våran visning, den kändes lite b faktiskt, allt var så inzomat hela tiden=/ men men annars var den bra, kul att se den iaf.
Kom hem vid 22:30, blev hämtad av min käraste på stationen.
Blir tillbaka till skolan på torsdag, är ju gesäll då, fan igår blev jag nervös, är ju redan schemalagt så är ju verkligen inom den tiden momentet skall vara gjort nu, jobbigt eftersom jag har mer en ett moment att göra ifall dem är jätte utsprida =/- segt!

Idag  eller ikväll kanske man ska säga ska vi på bio, blir "män som hatar kvinnor" hört att den ska va grymt bra så det återstår att se. 2 h 30 min lång, hoppas verkligen den är spännande så jag håller mig vaken ( har en tendens att somna till filmer )

Nahepp, jobbjobb. snart lunch eller snart och snart kl 12
ha det så bra ute i solen :) äntligen fint väder.

tjingsving




090507

Godmorgon sötnosar!

Precis ätit frukost, ska snart leta fram kläder så är jag redo och cykla till jobbet.
Åhh, vill ha sol och bra väder så man kan ha mindre kläder och jeansjacka.  Bara det inte regnar idag som igår, såg ut som en slickad katt när jag kom hem, Vill ju se någorlunda ut när man ska in till Nkpg. Måste komma ihåg att ta med mig paraply vart nu det ligger!?

Så ser väl min dag ut, imorgon är det fredag fy tusan vad skönt. Hoppas denna dag på jobbet går fort. Se när man kommer hem ikväll då, hoppas det är i närheten av när ett tåg går.

dags att fixa det sista, ha en bra dag

så kan man se ut




Klar för idag. Min extremtljusa utväxt är nu borta, resultatet blev helt ok, lite ljusare men skitsamma, huvudsaken är att den inte är som mitt naturliga! får köra en helfärgning nästagång så allt blir detsamma. Sugen på nått nytt kul med, måste även klippa mig, börjar bli långt!

Nu ska jag inta sängen, trött.
Imorgon blir det jobb sen åka in till nkpg, möta upp Erika och äta på spicy och sedan på klassträff, äntligen få se filmen från visningen, har ju inte sett nått av visningen då jag själv gick modell. Alltid lika pinsamt att se sig själv på film, men det ska bli spännande.

Sovgott sötnosar



Varför tar det sådan tid innan inlägget publiceras!?!? störande är det iallafall.

banana skids, gött ni




Vart nere i affärn, skulle köpa tamponger, finns det nått tråkigare att handla eller?
Fick med mig lite banana skids oxå, tusan så gott. Länge sen man åt dem.

Nu ska vi fortsätta plöja lite gamla big brother avsnitt, blir så irriterad men samtidigt kul att se det!

ha det så mysigt, lill lördag idag!

Hemma, äntligen

Yes då var man hemma efter en dag på jobbet. en helt okej dag faktiskt, gjorde en vändning och fick iväg mer idag, gött. hoppas på sista dagarna oxå är bra så kan jag njuta av en skön helg, hoppas på bra väder :)

inväntar mamma och pappa och rödtotten själv (Nowa), har fixat med kaffe, bullar och goda kakor, ett riktigt kafferep.
Ikväll är det lite ombytaroller här hemma, köpte med mig färg hem så mannen ska fixa utväxten (han börjar komma in i det nu)


ne nu ska jag fixa lite innan dem kommer.
ha det gött

090506

Godmorgon:)

Ska snart cykla ner till jobbet, är fruktansvärt trött och ont i huvudet, men det blir nog bättre när man vaknat till.
Hoppas det går bätttre på jobbert idag, annars vet jag inte vad jag gör!! blir galen isf.  Får peppa mig själv mera.

ikväll kommer mamma och pappa hit och fikar, hoppas Nowa är med oxå, vore kul om Jack fick komma med men tror inte han orkar det =/ så knölligt att åka i bilen för han. Men det ska bli trevligt att dem kommer iaf, oj måste ta fram bullar från frysen!  Bäst jag gör det, och packar ner min matlåda samtidigt, pastasallad till lunch idag, gött!

Ha en bra dag, vore ju roligt om solen kunde titta fram, sånt här väder gör en deprimerad, helt säker på att det är därför jag är lite nere och bara klagar!


090505

Hej och godmorgon.
Sitter och äter frukost samt känner mig döende, är helt igenäppt i näsan och min nässpray är slut=O!!! Blir galen, ska löpa till apoteket på 10 rasten så får helt enkelt klara mig 1 timma.  Se hur det går.
Trött är jag också,och minst sugen på att jobba, vädret är skit och jag klagar en massa.

Känner för att göra nått kul, åka härifrån ett tag och bara vara.

Vilket glatt och härligt inlägg såhär på morgonkvisten.
Ha en bra dag!

det luktar eld!?

gissa vad? jag sitter i soffan och degar. Adeline gick hem för ett tag sen, har fixat med hennes hår, lite mörka slingor och sådär, riktigt avundsjuk på hennes längd på håret, om en ändå hade så men jag trivs riktigt bra i mitt korta oxå, tänkte tvätta mitt löshår och se om det tappar lite färg så kan man ju kanske ha det nåndag med :)

Åkte somsagt in till salongen idag, trevligt. övade på sara samt valde ut färg, blir nog bra det där :) betydligt mycket enklare än sist, har lärt mig att man ska göra det så enkelt som möjligt, stör mig så dant på mitt var förra året!
Efter det så blev det en sväng på stan sen åkte jag hem och möte upp Adeline så tog vi en runda på Montlé samt köpte med lite mat hem.
Väl hemma så fixade vi håret och åt. haha jag har även lykats satt eld på balkonglådan, eller det typ pyrde (heter det så?) i jorden, tur jag upptäckte det, kände bara doften av rök/eld så skulle se vad det var ute sen insåg jag att det var på min balkong, kunde gått riktigt illa ju men nu kan jag inte göra mer än att skratta åt själva situationen!

Snart dags att göra lite mat, är hungrig samt att vi måste ju ha matlåda tills imorgon.
tvkväll ikväll, först ut Färjan, sen tonårsliv (för det går väl fortf?) och sen ballar av stål.

hejhopp


Godmorgon

Sitter och äter macka och juice och tittar ut på det fula vädret =/ hoppas det inte börjar regna, ser ut som det gjort det inatt iaf.
Blir nog bussen ner till Resesentrum tror jag, orkar inte cykla i detta vädet, hehe lite slö får man va.

Idag då, ska somagt in till Nkpg till salongen istället för jobbet idag. Ska föna Sara´s hår och kolla ut färg.
Fick ju tag i människan som har hand om allt med gesäll att göra så jag fick göra den nu hoppas verkligen man klarar den nu, blev med lite kortvarsel. Var inställd på att inte få göra den efter massa rykten om att det var fullt! ajja.

Hoppas på att mamma vill åka in till stan och umgås med mig en sväng efter jag varit där, skulle vara trevligt.

Nu ska jag fixa det sista sen dra mig.
Ha en bra dag

så var det söndag

Hemma nu, varit och spelat lite golf, eller rätare sagt slagit lite på ranchen, gick faktiskt riktigt bra vissa gånger för mig idag!
Efter det åkte vi Ekängen och lämnade klubborna samt klämde i oss lite äppelpaj, mummsigt.
Det är var vi hunnit med idag, ikväll blir det film mys med dip och grönsaker.

Gårdagen spenderades iaf i nkpg med bror, malin och Wille. Först var vi i folketspark och kollade lite där på karusellerna mm. Åkte en liten bergodalbana med Wille. Efter det så var vi hemme hos dem en sväng och sen åkte vi ner till bilträffen, finns en del fina bilar och en hel del fula bilar. Var kul att umgås med lite folk och somsagt kolla in bilarna. Blev riktigt kallt mot slutet så vi åkte hemmåt, köpte me oss maxmat och åt det framför robinsson sen somnade vi i soffan, vaknade kl3 och mös ner i sängen ist.

Har varit en riktigt trevlig och lugn helg :) Imorgon ska jag in till nkpg till salongen istället för till jobbet.
Efter det kanske det blir lunch eller fika med mamma, hoppas.

Nu ska jag se vad herrn har för sig.
hejhopp

och vad gör man ?

 det är superduper fint väder ute och jag har tvättstugan, fan vad kul! inte..
Vill ligga ute och sola och sen fixa mig för att sedan ha en helt galert bra kväll tillsammans med min fina vän Adeline.Men hon ska iväg på annat tyvärr =/

Jokkelimokk gör mumsiga pannkakor vi ska äta nu snart innan det är dags att ösa ner till tvättstugan igen.
Ska försöka hitta på nått vi ska göra, åka till nkpg vore ju trevligt med kanske, men det har vi delade åsikter om.
Förut var vi ute och kikade i affärer en sväng med, köpte med mig lite nya saker at dekorera här hemma med, blev snyggt, bilder kommer.

pannkaaaaaaks time, tjudilu

Grillmys



tjudilu, sitter på altanen hemm hos päronen, gött väder =)
grillen är på och det luktar underbart! göttgött.

Kubb sen kanske!?:)



Godmorgon

hejhopp, ligger i sängen och ugglar, var visst jag som vaknade tidigt, trodde vi skulle bli väckta av en viss Wille, men icke nu är det jag som ligger här och lyssnar på två sömntutor.
kollar runt lite på nötshopping, hittat lite fina bikinisar jag vill ha, men ska kolla vad jag hittar på stan först.
Hade ni kul igår? bakis?
jag mår toppen, var somsagt hos mormor &morfar, det var trevligt åt gott och pratade och skrattade (vilket man oftast gör i deras sällskap).  Vi gick en sväng till majelden men det var för kallt och vi var dessutom förtidiga så vi gick hem igen. Vid halv 10 åkte vi hem och kollade på tv och myste.

Idag ska vi in till Nkpg och kolla på mc och bil grejen och är det varm så slinker nog en glass ner, aldrig helt fel det inte.
Ikväll blir det även grillning med mamma och pappa, sååååå gooottt, majskolvar och kött.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen medans dem sover, sen göra en gooood frukost till oss.

Hejhopp

RSS 2.0