Annandag jul

Det är julhelg och bloggen har kommit åt sidan mer än vanligt!
Grabbarna ligger och sover, Max är febrig därför sover han länge idag :( lilla hjärtat!

Vi har haft en helt fantastiskt bra jul, massor av fina julklappar, Max har fått så mycket bra saker och vill helst leka med allt samtidigt. Jag är så tacksam för alla fina människor vi har omkring oss, tusen tack för allt!!❤


Julstämning på Gränsliden!

Sådär, nu har vi pyntat granen här hemma och den blev jättefin:) första året vi har egen gran faktiskt. Så nu är julstämningen hög här hemma och snart är julafton här, längtar. Har bara några klappar kvar att köpa så är jag redo.

Drukigt glögg och lyssnat på julmusik kvällen till ära oxå;)


Godmorgon

Oj vilken tidig morgon det blev här hemma, trodde jag och Max var överens om att sova ett par timmar längre idag! Länge sen han vaknade såhääääär tidigt:/

Så, här ligger vi och kollar på barnprogram.
Idag tänkte jag att vi skulle åka in till Norrköping, måste besöka min mormor & morfar för det var på tok för länge sen och morfar behöver klippa sig oxå. Blir även lite andra ärenden när vi ändå är inne där och sen idag ska vi även köpa julgran, den perfekta julgranen såklart :)

... Ikväll står det jobb på schemat igen, tänkte även jobba över så börjar kl 21. Varför går helgerna så fort? Men nästa gång stämplar jag ut för 2 veckors julledigt- det blir skönt det!

Bäddade i Max fina jul påslakan igår, så fina :)


Våran fredag

Det blev busfabriken idag när Jokke kom hem från sitt ärende.. Det var verkligen jättekul och man märkte så väl hur mycket Max uppskattade det, han tyckte det var superkul- åkte alla möjliga rutschkanor, åkte bil, hoppa studsmatta och dök ner i bollhavet :)

Efter det var vi på maxi och handlade till fredagsmyset. Hemmagjord pizza blev det, mums!
Nu ligger vi och kollar på musikhjälpen och somvanligt är jag hur pigg som helst denna natt...får börja läsa en bok så ögonen blir trötta och gör i kors. Tips på någon bra bok? Senaste jag läste var körkortsteori och sedan kom Max till världen och då har det liksom inte funnits tid för en bra bok!

Godnatt


Välkommen underbara helg :)

Om en liten stund stämplar jag ut för helg, så skönt så ni anar inte!
Har en mysig helg framför mig :)

Natten har rullat på fint och klockan likaså, det är bra det.
Skönt att krypa ner i en varm säng sen, trött även fast jag somnade på soffan ett par timmar igår kväll. Blir inte många timmar sömn idag för Jokke ska iväg på förmiddagen så då blir det upp och underhålla Max:) kanske blir en tur till busfabriken:) länge sen vi var där!
Kvällen bjuder iallafall på fredagsmys med min fina lilla familj-det bästa som finns!

Ha en fin dag

Max är helnöjd med julklapp varje dag :D


Glad lucia :)

Åh, nu har vi varit på lucia firandepå Max förskola, såååååå himla söta och duktiga alla småbarn är:) värmde fint i mammahjärtat när det förövrigt var 17 minus ute!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/226554/images/2012/pic_50c9f9749606ee62a2e49e62.jpg" class="image">


Hej igen....

Klockan går långsamt inatt och allt rullar på, så blir lite dötid mellan varven... Så bjuder på lite flera i lägg eftersom det varit snålt ned det ett tag..

Åh går och tänker på hur mycket jag längtar efter gymmet... Länge sen nu eftersom jag legat sjukt och haft en förkylning i kroppen länge :( men nu tänker jag frisk förklara mig och dra ett riktigt mördarpass på gymmet. Hinner dock inte med det förens i helgen, så på lördag morgon tänker jag banne mig åka dit. Fy tusan vad gött.. Har ett mål att klara innan jag ska hoppa i bikinin i april! Känna sig någorlunda bekväm vore ju trevligt!!!!!!!!!!


:)

Just det, 12-12-12 var det ju igår.. Och nää inte är jag fru än.. Hehe, giftemål får vääääääääänta!!

Är på jobbet i vanlig ordning.. Tänk att snart är det helg, Gud så skönt. Sedan är det bara en vecka kvar innan jag går på lite julledighet i 2 veckor- gilla!!


Puss på min fina sambo, älskar dig


Dec. 12, 2012

Hej på er! Det var inte igår...

Slappar i soffan i väntan på att arga snickaren ska börja.. Sen blir det jobb, näst sista natten för denna vecka - Skönt..

Nä vad ska jag skriva?
Ska plocka ordning lite på julklapparna så dem kommet till rätt ställen på julafton.. Blir lite så nä vi firar på flera ställen. Är ni klara med alla klappar?
Jag är inte klar, så i helgen får det bli en runda:)

Kram


Dec. 02, 2012

Godkväll (natt)!
Liggerhär i mörkret och läser lite bloggar o sånt. Kan inte sova som vanligt, är nog för jag varit/ är sjuk och slappar hela dagarna. Men äntligen känner jag mig bättre och fann idag energin till att julpynta och städa lite, och ut kom vi oxå en sväng, kändes väldigt skönt efter ett par inne dagar.. Men jädrans vad kallt det är ute, jag klagar inte för det är det här som är vinter:)

Mannen min ligger jämter och sover skönt, djupa andetag och drömmer säkert nått fint om mig såklart ;D hehe. Nää den stakarn har åkt på feber nu på kvällen :(( Åhh kan vi alla bara få bara friska!!!

Dags att lägga undan telefonen och försöka sova. Godnatt


1 december

1 december och snön ligger fint på marken:) åh vad glad jag blir. Men att vi ligger inne och är sjuka är inte roligt :((((( hoppas på att må en gnutta bättre efter lunch så Max kan få vara ute och leka i snön en stund iallafall. :)

I morse kollade vi på julkalendern och sen gick vi ner till Max julklapps kalender och han fick öppna julklapp nr 1.. En glad kille minst sagt :) ❤


RSS 2.0