en dagens







nu ska jag dra till nkpg, ha en kul kväll

på jobbet

Sitter på jobbet nu precis tillbaka efter lunchen. 2 timmar kvar tills man slutar, härligt- lång helg :)
Ska bara hem lite fort sen åker vi hem till mamma och pappa, ska klippa lillebror, efter det drar vi vidare in till Nkpg och hämta upp Wille och efter det så blir det till Mormor och Morfar och äta- trevligt. Blir som sagt en lugn valborg för min/våran del. -skönt det med.

så vare med det, inväntar ett samtal, blir galen när man säger att man ska ringa upp, får bomba med ett samtal sen när jag cyklar hemmåt.!

Ha en bra kväll:)

Mitt allt och lite till.






Nu ska jag gosa ner i sängen och pussa på min sambo.
Godnatt, sovgott

mummms



Nu har vi precis ätit Wok och nudlar, mumms vad gott det är! smarrig matlåda imorn.
Nu sitter vi och gläpper mellan rent hus- room service- och du är vad du äter. första och sistnämna är ju helt sjukt allså, hur kan man bo så vidrigt, och hur kan man vara "ledsen" att man är tjock när man förtusan dricker coca cola till frukost?? konstigt- tycker inte ens synd om dem då!!!

Blev ingen solning ikväll, blev lite för seg för att orka gå ner och lägga mig där, så då sparade jag dem 50 kronorna.
Nu efter maten tänkte jag smälta den sen tänkte jag göra lite situps osv, har ju inte hunnit träna nått denna vecka, längtar som tusan tills nästa vecka då kör vi Adeline :) !!! taggad till tusen, så gött att ha gymkortet i plånboken ett helt år frammåt, stolt johanna! hihi.

Ne nu ska jag kolla vidare på tv, sen "träna"  lite och sen njuta av en duuuuusch...


(nu kommer mannen med en kladdkaka men jag ska mooootstå den, tror ni jag klarar det!? det tror jag iaf, är så himla mätt efter maten, sen får man sig alltid en tankeställare när man ser " du är vad du äter")


helloj

sitter hemma i soffan nu, som vanligt typ.
kom hem vid kvart i 5, har ju jobbat idag och det gick bra faktsikt, mådde sådär  i förmiddags men det släppte rätt fort, skönt det.  Imorgon jobbar jag till 3 för det är Valborg, ska ni göra nått kul? Vi ska faktsikt bara ta det lugnt, ska vara barnvakt åt Wille så vi ska in till mormor och äta och kolla på majeld,rätt mysigt faktiskt, inte sugen på att festa för då blir jag säkert sjuk igen vilket jag absolut inte vill!

Ska eventuellt ner och sola med Adeline sen, men känner att jag blev väldigt trött nu, vi får se.
Sen ska jag även laga Wok som vi ska äta ikväll, smarrigt.

hejhopp!

ny inköpt!



sådär ja, där har vi skänken och skrivbordet, dock jäkligt stäkigt på skrivbordet, men det blev bra :)

så trött på detta!

usch, jag är så trött på att vara sjuk, vad ska man ta sig till, vad ska jag göra för att bli frisk!?!?
Jag tar det ju lugnt, visst jag ligger inte i sängen men sitter nu i soffan iaf, det är så himla tråkigt, får panik för jag inte kan jobba när man har ett jobb att gå till, jag saknar att träffa folk och skratta, usch vad jag hatar att vara sjuk!
Gud, bota mig

Sitter som sagt i soffan och kollar på nått skit på tv och läser bloggar. funderar på att äta lunch nu, har ju min lunch låda med spagetti & köttfärssås som jag skulle haft till jobbet idag, får bli att slänga in den i mickron.

ja så får det bli, tänkte fota lite sen och lägga in här!

tråååkigt

fy vad trist det är att va sjuk och alldeles ensamen hemma :(
vad gör man liksom?
Har tillbringat mesta dels av tiden framför datorn, kollat igenom corren och ätit lucnh, du då? väntar på att posten ska komma se om det kommer nått kul att kolla i-  helt inga räkningar!

Waow en stor geting kom in genom balkongdörren så den har jag precis mosat med flugsmällaren, dagens händelse? Längtar tills min man slutar jobbet och kommer hem.

ska nog göra mig en kopp kaffe!



jag är sjuk :(

gud vad trist =/ fick bli att stanna hemma idag ändå, min röst höll inte riktigt och i mitt arbete är den typ ja det viktigaste. bläsch.
så ligger fortfarande i sängen och myser med mig själv och datorn, hehe. ska väl snart upp och göra frukost, tee och macka får det  blir. 
Sån dagen idag blir luuugn, bara ligga i sängen eller soffan för tills imorn ska jag vara frisk hade jag tänkt mig.
Jag som hade tänkt träna denna vecka med, går ju inte om man drar runt med en förkylning:(
åhhh haaar det här, tycker så synd om mig själv!

frukost!

snor i mängder-- =/

okej såhär ligger det till, jag rent ut sagt badar i mitt egna snor känns det som och jag fullkomligt hatar pollen mest av allt i hela jävla världen! där var det sagt och det står jag för, man känner sig så ofärsch när man hela tiden nyser som jag vet inte vad och näsan rinner och rinner spelar ingen roll att man precis snytit sig- usch usch usch.

dagen har iaf beståt av att vi åkte till ikano för att shoppa på apoteket, blev hostmedeciner av 2 sorter panodil och nässpray så nu klarar vi oss nog.  Ska packa min väska med nässpray och mängder av pappernäsdukar till jobbet imorn, för dit ska jag orkar inte börja denna vecka med att ligga hemma, var ju sjuk förra veckan.
Blev även lite tycka synd om mig själv shopping inne på gina, en tröja samt linne och sen drog vi en repa på ikea och fick med oss en hylla och skrivbord som vi nu meckat upp, jätte bra blev det och bilder kommer!
Bäddat rent i sängen har jag med hunnit, så v har rena fräscha sängkläder utan sjukbasiler på.
Just ja vi var även en sväng och vattnade blommorna i ekängen oxå, kollade även hur varmt det var i Roxen, jag tippade på 8grader men så fel det var 14 dock är det ju typ på ytan men ändå!

så har våran dag sett ut, nu kollar jag på filip och fredrik och förut götta vi oss med våfflor, de ni.

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa.
sovgott.

buhä!

Nu har jag vaknat till liv, det blir en dag isängen kan jg säga er, jag har fått turen att bli sjuk igen, hur fan kan det komma sig? jag vart frisk i torsdags och sjuk igen igår kväll, nått stämmer inte. Så ligger nu och kurerar(stavning) mig jag ska tametusan bli frisk och kunna jobba imorn, pinsamt ju! Så idag blir det mängder med teé -nässpray och ipren, jag ska försöka mig bort till apoteket med och köpa hostmedecin, inatt höll jag på och bli galen av hostan och när min lugnat ner sig ja då börjar mannen =/


men min gårdag fram tills jag blev hängig var toppen, jag, jokke och pappa åkte till Katrineholm och köpte skänken, det blev super(bilder kommer sen) efter det så åkte jag och jokke till min mormor & morfar, åt goda smörgåsar sen så fixade jag deras hår, permanent och klippning stod på listan. Sen var det äntligen dags för hemfärd, slänga sig i soffan och se Robinsson, till det blev det tacos-mums.
Stör mig på att det redan är en himla massa packtbillningar, så klockrent när han gubben hm Jarmo sa att han var imun, så vart det lite jobbigt för dem andra tror jag allt, hehe.

På Torsdag är det Valborg, vad sker dådå?
Jag kan tänka mig en riktigt lugn kväll, grillning hos mammi och pappi, lite kubb om det är väder till det!? Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag fixa en ny kopp teé.

ha en bra dag ute i solen, helt underbart väder! vill med ligga ute o sola lite.

heeelg, underbart gött..

för en timma sen åkte Malin hem, har haft riktigt trevligt, först tog vi en runda på stan i det helt underbara vädret, gud så varmt det var, men jag klagar inte.  Efter det så cyklade vi hem hit och började mecka med hennes hår, resultatet blev så himla bra, hon hade en röd/brun grund så la vi lite olika blonda nyanser samt koppar i slingor, skit snyggt!

Nu ligger jag och min man i soffan och ska se på film, " bröllopsduellen", hoppas den är bra.
Imorgon ska vi åka en sväng till katrineholm och köpa en bänk:) och så ska jag fixa mormor och morfars hår!

bäst av allt, helgen ska bjuda på underbart väder... sjukt när vi åkte och lämnade malin på stationen så var det fortfarande riktigt varmt ute, sommmmmaren är på g mina vänner ;)

trevlig fortsättning..

Godmorgon

tjohej.
Sitter och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan ösa ner till jobbet.
Solen lyser himlen är blå, underbaaaart gött. och bäst är verkligen att jag slutar vid lunch idag, borde vara så varje fredag :)
kan tänka mig att all pollen är ute och far nu med så ska nog proppa i mig en allergitablett först, likabra.

hoppas lillajobb dagen går bra, bättre än igår, skitposter.

Ha en underbar dag


natti,

sitter framför tvn och degar, ser på grannfejden, allså folk är ju inte riktigt kloka? herregud blir så fruktansvärt irriterad av att ens se på skiten!
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från jobbet, cyklade somsagt ner till priso och hämtade ut mitt paket, alltid en spännande känsla att hämta ut paket och sen rusa hem och slita upp det, och resultatet var bra, ovant med jeansjacka, år sen man hade det- men jag gillarn=)
På vägen hem så köpte jag med mig en glass till sjuklingen här hemma som vi satt mumsade i oss. har varit så himla bra väder ute så det finns inte, och det bästa är att det ska va så hela helgen, gööött hoppas jag får lite tid att sitta i solen och kanske få liiiiiite färg, sägs ju att vårsolen är extra stark, stämmer det? mamma har iaf färg, som alltid, hon bor fasiken ute i solen hela våren/sommaren, skönt för dig då ;).

imorgon, somsagt slutar runt lunch, gött. så då blir det gå till nautilus och fixa årskortet sen efter det åka och storhandla med mannen, och efter det så kommer Malin hit så ska vi mixtra med hennes hår, trevlans :)

nu ska jag gosa ner unde täcket,godnatt

kramkram

på jobbet

Hejhopp, sitter på jobbet. går segt idag =/ vill sluta och ut i det fina vädret :) ska först cykla ner till priso och hämta ett paket som kommit från hm :) Är jeansjackan som äntligen har kommit , hoppas den är lika fin som jag tror :)

Fått reda på att jag jobbar till lunh imorn, skönt :) se vad man hittar på för kul, blir iaf en lugn helg jag har framför mig, ska ju vara super fint väder så kanske hinner med en godglass och steka :) Ska förhoppningsvis en sväng till katrineholm och köpa en bänk vi har hittat där :)

nahepp jobba vidare sista timmen.

soffpotatis..

ännu en dag att tillbringa i soffan framför tvn.

är forfarande seg och hängig, ena stunden mår man bra och andra skit.
så idag blir det somsagt ännu en dag i soffan, glo igenom ett par filmer och sitta och slösurfa.

och vädret då, skit idag med. eller tror inte det är så jätte kallt, men grått och trist, var iaf 10 grader igår när vi cyklade ner till ica och köpter grejer till kvällsmaten, men man blev ju svettig av att bara tänka tanken (svettig av att man är sjuk, inte att det är jobbigt, haha )

neni, nu börjar film maraton, fast är mer sugen på att plöja igenom gamla goda avsnitt av typ, rederiet, skilda världar eller nått sånt, super länge sen ju!

ha en fin dag

soffan hela dagen lång...

Ligger fortfarande i soffan, inne på andra filmen. Dagen har gått så sjukt fort. och ändå har man inte gjort någonting, men det är så det ska vara när man är hemma och är sjuk.  Bara vara liksom.

Vädret är ju super tråkigt så man blir ju inte piggare av det direkt, var det så att dom här veckorna som det var super fint väder var det enda fram till juli som förra året typ, ge mig värme och soool nuuuu.. Längtar till semestern, bara vara i västervik och sola, spela minigolf, grilla ja det som hör till sommarn och bara vara :)

Nu ska jag krypa ner, kanske dags för en tupplur snart..
skulle vara kul och äga en febertermometer nu!



så grymt pepp.

Ska köpa årskort på nautilus imorgon :) riktigt sugen på att köra hårt nu till sommaren, kanske man hinner fixa till lite så man slipper bada i vassen !?
Skönt att både jag och Adeline är så pepp nu och vi kör tillsammans, alltid roligare. :)





nu ska jag sova en stund, min sjukling till man har redan somnat.
kramkram

Sjuk =/

Nu sitter jag hemma i soffan med en filt och en kopp teé. Känner mig inte alls bra, hängig och huvudet dunkar.
Men var ju iaf kvar på jobbet till kl 2, sen orkade inte huvudet och rösten mera.

Sitter och väntar på att herrn ska komma hem så vi kan mysa ner med en bra film och bara få vara sjuka, han är nämligen oxå krasslig. Gud vad synd det är om oss då! :p
Ska laga god mat sen med, haha inget spec men länge sen jag åt det, Mjölkmakaroner och köttbullar, hur gott är inte det =)!?

Har börjat fundera lite på valborg, ska man göra för kul då? är ju nästa torsdag!Ajja, hinner nog komma på nått..
nu ska jag ringa och se vart han har tagit vägen.

kramkram

Godmorgon

jag är så trött, och mår inget bra alls:/ men ska testa jobba en stund så får vi se hur jag mår sen. har nackspärr med :(
Vädret är ju fint iaf, så det mår man ju lite bra av. 

Måste ta med mina papper hem idag med, har nummret där som man ska ringa och sjukanmäla sig till, hade jag haft det hade jag nog varit hemma hela dagen och bara fått vara sjuk, ligga i soffan med täcke och film och dricka teé.

måste kila, ha en bra dag

tvättstugan

Precis varit nere i tvättstugan och släng in 3 maskiner, Roligt att tvätta tycker jag, så himla skönt när verkligen allt är rent och luktar mummmma :)
Ska ner om 30 min och hänga allt på tork med :) Sen ska vi åka en sväng till systembolaget.
Helt sjukt bra väder ute, så himla gött. SKa möta upp adeline sen så ska vi sätta och och äta lunch på nån servering och dricka en cider.

Igår blev det gilla hemma hos mamma och pappa,  rejält gött. fastnade där och var hemma vid halv 12 och somnade direkt. Så skönt att vakna och inte känna att man ska till jobbet, underbarkänsla, man är verkligen värd att vara ledig på helgerna!

Städa lite var det oxå ja, ser ut som bombnedslag!

på jobbet

Är på jobbet, precis kommit tillbaka från lucnhen:) Gött att komma ut lite, underbart bra väder ute :) hoppas det håller i sig och kanske blir ännnu bättre till helgen, party! Riktigt sugen på det :)

Ska ta bussen hem till Mamma och pappa sen:) Ska fixa håret på Elin.
Sen kommer mannen och hämtar mig så slipper jag bussen hem, skönt.

Annars då , inte mkt att säga direkt. 
finns en viss irritation i luften, men jag lever ;)

hejpåer

tjingsving

sitter (somvanligt) här i soffan och glor, Jokke har tagit kort på lite saker vi ska lägga ut på tradera, hoppas vi får ihop lite :)
Mannen hade gjort lite överaskning när jag kom hem förut, massa tända ljus, och lagat mat, super gott, var vrål hungrig :) han kan om han vill :) <3

Vi har även hunnit varit ute på en cykeltur, ätit glass och försökt gett oss på at borra upp våran tavla till sovrummet, men tror vi behöve hjälp med det, betongvägg är inte lätt.

Nu ska jag fixa lite, kolla tv och sen blir det hoppa i säng.
:) torsdag imorgon, ska hem hem en sväng då :) så mamma, jag hoppas du bjuder på nån smarrig mat ;)

nattihej


jobbelijobb

Godmorgon.
sitter på jobbet , snart rast skönt :)
Känner inte så jäkla stor motivation idag faktiskt, mår inte riktigt tiptop :( Men det löser sig:)

jahopp ska man mera skriva. Att jag vill att klockan ska ticka på så det blir hemdags snart, mer sugen på att göra nått kul, åka hem till mamma och umgås med henne, vi ses imorn:)
Gött att det är onsdag, inte alls många dagar kvar till helg, gött det ska bli :)

nahepp, om man skulle jobba på, rast om 10 min
hejsvej

Mätt och belåten

Slängt mig i soffan precis, har ätit och så nu. Gjorde korvstroganoff och ris samt en god sallad, fy vad gott det blev:) fick bli matlåda på det med,jag kan om jag vill. =)
Inväntar att andra avenyn ska börja nu kl 9 sen blir det nog sovdags efter det, orkar inte va så trött som jag var idag.

Förut blev det en promenad med Adeline iaf, trevligt, så skönt att komma ut och röra på sig, gött och välbehövligt.
Efter det har jag bara slappat hemma, och faktiskt städat lite, hehe, och ja nu ätit.

Skönt att hinna med lite här hemma än att bara sova-jobba-äta. Men jobbet idag gick faktiskt bra, var ju som sagt segt men fick iväg 3 sälj iaf :) Bara 3 dagar kvar sen helg igen, skönt:)  :):)

Naheep, ska fixa lite innan tvn början, natti

på jobbet

Hejhopp. Haft en dålig uppdatering här ser jag.
Har iaf haft en väldigt bra påsk, umgåtts med nära och kära och ätit alldeles för mycket godis.
Är man tillbaka på jobbet idag då, känns som måndag, men icke tisdag är det!

Känner mig grymt seg, man har liksom vant sig vid att sova länge så var riktigt jobbigt att ta sig upp idag, och vill mer än gärna att klockan ska bli halv5 så det är dags att cykla hem :)

nu ska jag jobba vidare, tjingohej kram

tjudeliú

hejhopp, inte mycket att säga, men jag har kul =) skål

skärtorsdagen =p

då var man på jobbet. avskyrvädret som är ute=/ rengregnregn. Onödigt. Sjukt jobbigt att cykla i skiten med.
Men nu börjar man torka hehe.

Slutar klockan 3 idag, gött. Då ska jag möta upp sandra och susann på stan sen ska vi hem till mig och fixa susanns hår :) Efter det blir det väl att korka upp :p hade ju kännts lite roligare om det var sooool och fint som det varit de andra dagarna, men det kommer väl hoppas ja ;)

Time to work, hejhopp

Blåkulla ikväll?:D

hejhopp

hejhopp.
Sitter på jobbet nu, är grymt trött. Blev sent igår, fixade med sandras hår vilket förövrigt blev grymt bra, vi pysslade med avfärgning och idag ska vi fortsätta med slingor i det- Blir super tror ja de.

Så efter jobbet ska jag åka hem till mamma och pappa, sandra ska allså med dit på en fika :)

Ska jag mer skriva för kul då, längtar till morgondagen, slutar kl 3 då sen är det lång ledig, underbart skönt :)

Hörs sen :)

uppdatering från jobbet!

Har 3 rasten nu, snart slutar ja. Har fått iväg 2 sälj idag änsålänge, bättre än inget, hoppas de går igenom bara, är ju inte helt haj på inspelningsmanuset än=/ det kommer det kommer.

Sandra är bäst, hiihi hon kommer och hämtar upp mig halv 5 så åker vi hem till Mamma & pappa då.
nu ska jag jobba vidare, 1 timma kvar.

tjohej

Tjingeling badring

Sitter på jobbet och har rast just nu, sen äre det bara köra på slutar snart. Dagen har gått hyffsat fort ändå :) gillar vi.
Precis varit ute och köpt en pepsi, underbart gött väder, får bli en kaffe på balkongen med Sandra sen :)

Ska möta upp tösen efter jag slutat, fixa lite ärenden sen hem till mig.

hopp hade kanske inte super mycket att säga, men ja

Just fan, min blogg fyller ju 2 år idag, GRATTIS till den :)

sol, sol, sol

Hur underbart är det inte att vakna av att solen skinner in genom fönstrerna ? ! :)
Fast ändå så är jag trött, eller inte trött på det sättet att jag vill sova, bara sådär att man hellre vill vara hemma och götta sig i solen och fika- äta glass istället för att jobba =( men nu är det som det är, man ska jobba, framför allt om man har ett jobb, Men drömma kan man ju alltid! Kort vecka är det med, eller kort o kort vi slutar tidigt på Torsdag, sen på fredag ledig ( Röd dag) sen helg och sen på Måndag är det röddag igen, gillar vi!

Nu ska jag fixa det sista sen dra mig ner och ösa med hojjen till jobbet och hoppas på att timmarna på jobbet går undan, hoppas verkligen inte det är som igår, långsamaste dagen på länge :(

Ha en bra dag

årets första grillning

efter jobbet idag så skulle sandra komma hit idag, hon är ju somsagt hemhemma i sverige en vecka, men det blev ändde planer så hon hämtade mig så åkte vi hem till henne och grillade med familjen andersson mm. super mysigt och super gott :):)

Imorgon kommer sandra hit, så sa vi fixa med hennes hår,spännande. kul o se vårn lägenhet med, hhih :) så glad att hon är hemma o hälsar på, längtar tills jag kan komma till bergen och hälsa på henne och Emma :):)

nu ska jag faktiskt sova, är super trött.
Godnatt, kramkram

en dag på jobbet

usch så trött jag är idag =/ känns som dagen gått enormt sakta, men jag överlever 2 h kvar sen ska jag ösa hem på cykeln och kasta mig i soffan.

Sandra ringde precis, hon sitter på mcdonalds i sthlm och göttar sig, underbart- så himla gött att ha henne på "hemmaplan" en vecka iaf. så ikväll så blir det mys med henne, Susann tyckte jag skulle komma dit, var tydligen vinkväll på Lunnebjörke enligt henne, men fan att man jobbar imorn annars vore det helt underbart mysigt. Torsdag? lite påskkärringmys:d haha..

Ne nu är rasten snart slut, ska ladda upp nu, hoppas tiden går foooooort.

hejhopp

Saitsing i våran lya


"soffhörnan"

tv


Matplats




Dekoration




hall




Sovrum


Fonden i sovrummet


Nöjda, hade inga bra på kök och badrum, men alltid nått iaf :)



Gladpåsk ;) lite stämmning måste man ju ha :D



djungelkyckling


Ligger i soffan och degar, precis ätit mat, super gott- Djungelkyckling och ris samt banan. mums.
Var och lämnade Enzo vid 3, sen åkte vi ut till Ekängen och städade bilen, så nu är den som ny :)

Helt slut är jag, sjukt tråkigt att det är söndag =/ Helgerna går förfort.
Kul imorn att Sandra kommer till Sverige :):)

Ahopp ska jag mer skriva!?  Mannen springer runt och tar kort på varenda vrå här i lägenheten så kanske kommer upp några bilder här sen :)

nää trött är jag, ska nog ta mig en liten nap, kramhejs

söndagmorgon

Godmorgon, ligger i sängen med en Enzo brevid mig. kl 9 var vi ute på morgon rundan- Härligt.
Fick bli spänna åt kopplet något samt nått mer koppel över nosen, inte alls sugen på ett maraton idag med, men rundan gick bra och nu ligger han somsagt här :)

Börjar bli hungrig på frukost, tänkte göra varm oboy, mums.
Dagen idag vet jsg inte vad som sker, kommer solen fram så ska i eventuellt till ranchen och slå bollar. Framåt eftermiddagen/kvällen ska vi städa bilen, måste även tvätta min vårjack som inte alls är fin efter färden igår, kände mig ungefär som ett skitigt troll- hehe.

frulletime, kramhejs

ett bevis på dålig kondition


Enzo och Jack in action ;)

Nowa och Enzo göttar sig

Nu är vi på hemmaplan. Tog med oss Enzo hem till mamma och pappa så han kunde leka med Nowa och Jack, framförallt Nowa, men somvanligt blev det tvärttom, jag älskar att busa runt, vilket man inte tror att han ska orka för sin ålder ( Blir 13 i aug) . Men dem hade det jätte kul, och vi satt ute och fikade.  helt sjukt bra väder, och då blev man skapligt sugen på en bärs i solen, men håller mig till nästa helg.
Frammåt halv 6 kände vi att det var dags för hemfärd, men nått gick snett, 2 timmar senare kom vi från Kimstad, herregud vad min kropp är trött, Enzo´s med, han ligger och sover som en stock nu efter en dusch och mat.
Vi var allså ute på jakt i 2 timmar, Ensopenzo kom ur sitt koppel och var på helbus humör, och öste runt som bara den, men ville mest av allt inte bli fångad av oss, men tillslut, efter svett, tårar (och blod) så fick vi in honom på tomten med hjälp av en tallrik makrill!  Vilken lättnad, underbart.  Skönt att Adeline och Jerker var lugna när jag ringde och sa till dem, inget kul att ringa sånt samtal när man är hundvakt.

Nu ska vi äta mat och sen slänga oss i soffan och "götta " oss.

guuuuuudmorning

hej hopp, ligger i sängen och drar oss, tänkte snart gå upp och göra frukost:)
Sugen på att göra nånting, får nog bli en promenad sen när Enzo kommer , gå och äta glass eller så :)
Nått kommer vi på. 
Är ju underbart väder iaf :)

Ha en bra dag hörreni.

Godnatt

Nu ligge jag ner gömd under mitt täcke, galet trött.
Har haft en super trevlig kväll, Adeline kom och vi åt bakpotatis och sallad- mums. sen bänkade i oss i soffan och såg på talang, rätt b... Efter det så sg vi på film "sex drive" sjut kul film,sett den på bio för ett tag sen. Hennes karl kom oxå förbi, trevligt med lite par mys, hehe.
Allt gick bra med Enzo så jag tror det kommer gå alldeles utmärkt att vara hundvakt åt han.

Nu ska jag locka in min man hit sen sova. Hörs imorn.
sovgott

hemma, heeelg:):):)

Kom hem för ett litet tag sen, sköönt. Kan man göra mer än att sitta på sin cykel och bara le- Väder är underbart och det är helg, det går inte göra så mycket mer då. underbart skönt.
Var ju himla gött att prata med min fina vän i norge med, sandra, hon kommer hem hit till sverige och hälsar på nu på måndag och hela veckan frammåt, det ska bli så himla kul :):):)

Idag då, ska snart börja städa lite här hemma, sen fixa med mat och sen kommer Adeline, vi ska somsagt se på film och mysa, hon ska ta med sig enzo med så han får se hur vi har det, så det inte blir jättesuper nytt för honom imorn när han kommer hit och vi ska vara hundvakt :)

Dags att sätta fart. ha en bra kväll

fy vad kul

 usssssss, för det första är jag super trött, och för det andra så har jag pollen allergi, jag är nog näst in till döende- överdrivet men vill bara gräva ner mig i en kudde.
Men nej då, om 30 min ska jag hoppa upp på cykeln och ösa ner till bobbet- känns bara så fräscht att sitta där och snora-nysa- och ögon som rinner och sen dra till med en ursäkt som " jag har pollen allergi" haha låter så fult tycker jag! Måste till apoteket och hämta ut medecinerna till det.

Vet inte alls hur dags jag ska sluta idag, men hoppas det blir skapligt, är ju ändå fredag. Detta som är jobbigt när man jobbar som anställd, man har schema att gå efter- man blir bra bortskämd med eget.

ne nog med klagandet! Ska ni göra för kul i helgen?
Min helg ser slapp och skön ut, ikväll blir det filmmys här hemma bla.

Måste fixa det sista.
Kramkram, ha en fin dag

huvudvärk =/

blääsch, har sån grym huvudverk=/ ska nog snart borsta tänderna och krypa ner under mitt gosiga täcke, Hoppas innerligt att mitt huvud är på topp imorn- Måste verkligen ha mina glasögon på mig imorn, får jätte ont i huvudet av att sitta framför en datorskärm en heldag- Det är ju blandannat därför jag ska ha mina glasögon, jobbigt men synfel ska nog boka en tid till optikern och skaffa linser.

Fick med mig min man ut på en cykeltur på min hoj förut, ner till bosses och köpte varsin glass med strössel- mums, sen tog vi en promenad i stan. Så skönt att man kan göra roliga saker nu på eftermiddagen/kvällen. Klockan var liksom 7 när vi var på g hem och det var fortfarande vamt och ljust :) i like.

fy vad gött det ska bli med fredag/helg imorn, mmmm njuta. Och om det stämmer som jag läste så ska det ju vara super väder i helgen med :)

Nä sängen får det bli.

Godnatt

hejhopp

Hemma från min första dag på BBP. Hur känns det då? jo då bra, suttit mest och medlyssnat idag, och ska fortsätta med det imorgon. Känner mig inte redo att sälja själv än, måste bli mer säker på saken jag ska sälja in till kund tycker jag. Det kommer det kommer- hoppas ja! hee.

Super fint väder ute, på lunchen satt jag och Adeline och åt lunch ute i solen, riktigt härligt.
Skulle vilja cykla till Bosses glassbar och köpa en glass, men mannen är inte hemma :(:(  hade ju tänkt att han och jag skulle göra det tillsammans. Men får väl se när han kommer hem.

nu ska jag äta en macka och se på tv.

2 april

godmorgon :)

precis ätit frukost och kollar lite tv. har fixat mig :) skönt att sätta sig ner och ta det lugnt.
kl 10 ska jag brasa iväg på min hoj ner till nya jobbet. Utbildning idag , spännande. inte en anning om när jag slutar idag, hoppas inte allt för sent, hehe- men men bara jag lär mig det jag ska så jag känner mig säker.

Annars idag har jag ingenting planerat, skulle vara rätt kul att hitta på något, men imorn är det ju fredag och helg så blir nog nått kul då :)

Solen tittar fram nu med, så kör på vårjackan idag med, ska ju tusan bli upp mot 13 grader-Götttt.

Ha en bra dag:)

vårvår så mycket vår

Hur härligt är inte vädret ?! underbaaaaaaart :)


idag fick det bli vårjacka för min del, underbart och det lär det bli veckan ut:) ska bli sjukt bra väder.
Just nu håller jag på och mecka med min cykel jag köpte igår, eller pumpad däcken och fixat med lås, nu håller mannen på med lysena. Mammi och pappi var ju här förut så då hjälpte pappi mig med resterande meck- tack.
Älskar att cykla, och nu kan jag ju cykla till stan, till jobbet mm. Har ju inte funkat förut när man bott utanför stan, och gått i högstadiet/gymnasium i stan.

Dagen idag har iaf varit bra, först var jag hos min barnmorska, sen ner till salongen och fikade, bjöd dem på bullar som jag bakade igår, sen gick jag upp till Mormor & Morfar och åt lunch och hjälpte dem att sätta upp ett par gardiner. Åkte med pappa hemhem och sen åkte jag med dem hem hit till mig. Nowa var med, nyklippt och fin, hade tänkt låna hem henne nån helg men denna helg som kommer så ska jag vara hundvakt åt Adelines Enzo :) ska bli roligt.

Nu ska jag ge mig ut och testa cykeln så ska vi plocka in lite påskris, liiiite pynt måste man ju ha ;) köpte rosa fjädrar igår som ska upp..

Nee hörs sen om jag överlevt min cykeltur.
Kramhejs

godmorgon solstrålar

Hur mår ni?
jag är så grymt trött (ovanligt)..Fick pallra mig upp tidigt även fast inget jobb står på schemat.
Ska iväg in till Nkpg på lite ärenden, sen ska jag även till salongen och fika med dem och sen upp till mormor och äta lunch och hjälpa he'nne med några gardiner :) Efter det så åker jag antingen hem till mamma och dem, eller så åker jag hem så träffas vi här hemma när dom ska hjälpa mig med cykeln :)

Fortfarande kablar och grejer överallrt här hemma, tur att jag åker hemifrån! hihi

Måste fixa mig lite nu, ha en fin dag :) kramkram

RSS 2.0