29/8-12

åh, jag är verkligen inget bra alls på att uppdatera bloggen just nu. Har igentligen inget roligt att skriva. och heller inga roliga bilder att visa eftersom det inte blir nått bloggande från mobilen.. Dags att göra nått åt det snart, då lovar jag flitig uppdatering.
 
Men, kräftfisket gick bra, hela 160+ några till fick vi :) en mysig kväll och regnet slapp vi:)
Max hade haft det jättebra hos sin mormor och morfar och övernattning var inga problem:) känns jätte bra.
 
Detta är min sista vecka på mammaledigheten, på söndag börjar jag jobba, och på måndag börjar vi inskolningen för Max. känns självklart tråkigt men samtidigt roligt. Förskolan känns jättebra såhär långt så hoppas det är samma känsla efter man varit där på måndag.
så är det, nu ska jag se vidare på Robinsson. Vi hörs, godkväll
 
 
Gosig bild på min lilla älskling härom morgonen. Mamma älskar dig hjärtat<3

25/8-12

Hallå, hej!
Då var det lördag, den stora kräftfiskedagen för oss :) ikväll blir alltså fiska kräftor i kanalen, hoppas på massor!
Har bakar goda muffins vi ska fika på ikväll:)
Ska lämna Max hos mamma och pappa i eftermiddag, han ska sova där inatt. Första gången han sover borta så det blir spännande att se hur det går, men tror faktiskt det kommer gå kalas bra!:)
Hämtar han imorgon förmiddag och då brasar vi direkt in till min bror och familj för att fira Melissa.
Det är våran helg de.
Sen är det en ny vecka, min sista vecka på mammaledigheten . Jösses!!!

22/8-12

Godmorgon :)
Sitter i soffan och njuter av en tyst morgon och en kopp kaffe, underbart! Max har somnat om så jag passar på helt enkelt.
Börjar mulna på lite ute nu, var relativt blått och soligt för bara någon timma sen. Luktar nästan lite höst nu när jag har altandörren på glänt, snart är det ju faktiskt september och sommaren 2012 lägger vi bakom oss, kan man kalla den sommar Föresten? Knappt!
Idag ska jag ta en runda på stan, Max kusin fyller 3 år på måndag men firas på söndag så paket ska inhandlas till tösen :) se vad vi hittar för roligt!
Ja, det var väl vad jag hade att komma med idag, Hejhopp

20/8-12

Gokväll.

Kollar tv men känner att det snart blir dags att sova, trötter!
Idag har jag varit inne på jobbet och fixat lite, sen hämtade jag upp Adeline och Teodor så har vi myst och busat här hemma :) Max tyckte det var jättekul med en lite bebis att titta, klappa och gosa med :)

Imorgon kommer Disa och Isabelle hit och leker:)

Nää, jag hade nog inget roligt att berätta för er! Vi hörs imorgon eller en anna dag:)
Godnatt


Avslitar med en bild från arkivet. tagen förra sen sommaren..Lilla gulle max <3

18/8-12

Godkväll på Er!

Ligger här i sängen och slappar, ska snart släcka lampan och krypa ner. Men passar på att skriva lite här när jag förengångskull har datorn i knät. Man använder ju somsagt iphonen till typ allt, förutom när jag ska betala räkningar.

Ikväll har Maria och Daniel varit här. Vi har bakat pizza, sett på film och lirat kort, trevligt som alltid.
Idag har vi även varit en runda på Ikanohuset och shoppat kläder till Max. Mjuka sköna plagg som är tänkt som dagis kläder, sen blev det även en vind/vattentät skaloverall som han ska ha på dagis oxå, den kommer passa alldeles utmärkt att vara ute och leka i. Nu är det bara ett par extra gummistövlar att köpa sen är han redo :)
Varför köper jag allt detta nu när han ska skolas in 1 november?
NÄÄÄÄÄÄÄ för jag har fått jobb och våran lilla älskling ska börja förskolan den 3 september :):):):):)
Snabba puckar men det känns bara så himla bra, och jag är super duper glad att jag fått jobb(återgår till min gamla arbetsplats). Så skönt att slippa ha ångest för att inte veta vad som sker när mina mammadagar är slut är helt underbart, nu sparar jag en hel del av dem istället:) Perfekt!

Godnatt


Fredag 17/8-12

Här är vi uppe med tuppen somvanligt. Ligger i sängen och kollar på " Lotta på bråkmakaregatan ", jag älskade Lotta när jag var liten, och gillar det minst lika mycket nu, Max verkar oxå gilla det. Längtar tills jag kan ta med Max till Astrids Lindgrens värld! :)
Hoppas solen kommer fram som det är sagt idag. Vi ska nämligen in på augusti festen i Nkpg en sväng senare när Jokke kommer hem. Och ikväll blir det mat hos mamma och pappa.
Blogg.se appen funkar fortfarande inte, så tråkigt när det inte blir några bilder i inläggen när jag bloggar från iphonen:/
Trevlig helg:]

mummmmmma



I måndags åt vi pannkakor till lunch, det är Max favvo och ingen är gladare än han när det står på menyn. Grabben hade tur att det blev några kvar som han kunde äta till lunch dagen därpå:)

Igår blev det en sponta grej på kvällen, vi blev bjudna på Bryan adams konserten utav Jokkes mamma, riktigt bra konsert och trevligt. Tackar vi för :)
Dagen idag har jag bara plockat och styrt lite här hemma, busat, och fikat på blåbärspaj med mamma och pappa. Om en stund ska vi åka till Max faster :)

Trevlig kväll, hej

Hej!

Vi ligger och slappar lite här hemma i väntan på att Jokke ska komma hem.
Idag har vi varit en sväng på Ikea med min mamma och moster. Blev några små nödvändiga saker till hemmet.
Senare ska vi in till min moster för att Jokke ska hjälpa henne med tv och internet.
Idag fick vi bekräftelse på Max kö plats till förskolan. Nästa gång vi får hem brev står det vilken förskola han hamnar på av våra tre val, håller tummarna hårt på 1 handsvalet men ärligt talat vill jag inte tänka på det alls, ångest att min lilla kille blivit så stor så han ska börja förskola. Hur ska han klara sig utan sin mamma?!( läs:) hur ska JAG klara mig utan min Max????
Det blir säkert jättebra!
Nu vill Max busa, vi hörs

det var inte igår..

.. jag uppdaterade här inne, men ibland blir det så!



har inget kul att skriva om heller, så bjuder på en bild från Max 8 Månaders fotografering.
Idag blir han 15 månader gammal, vart tog tiden vägen? underbara unge vad vi älskar dig.
Jag är så lyckligt lottad som har den finaste familjen i hela världen.

RSS 2.0