2009, ettlitettidsfördriv

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp, I början av året 2009 Så blev jag egen företagare,det var något heltnytt för mig, och riktigt roligt, samt en bra erfarenhet.Tyvärr gick det inte vägen men det är ingeting jag ångrar för det. Sen så flyttade jag ju hemmifrån med,det var nytt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hadeinga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp,både en vän samt min att jag blev faster till min brors underbart söta dotter.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Spanien.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Det gör det säkert men inget jag kommer på nu direkt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Oj,Alla dagar ärminnesvärda på sitt sätt, men den 27e Augusti är ju fin dag,då älskade Melissa kom till världen.
8. Vad var din största framgång 2009? min största framgån,hmm.
9. Största misstaget?Jag har gjort en del misstag men det är något jag behåller förmig själv.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Känns som jag är ständigt förkyld men nej inget allvarligt
11. Bästa köpet? Oj bästa köpet, allt tilllägeheten?!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Vardagssaker,prylar,kläder osv. Inget speciellt helt enkelt.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?Det finns massa saker som gör mig glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? haha kanske alla låtar som går om och om igen på jobbet?! lejonkungen har satt sig på huvudet oxå sedan kryssningen!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?Tvärr så har jag nog varit ledsnare i år jämfört med andra år, men det betyder ju inte att jag inte varit glad.
16. Vad önskar du att du gjort mer? vet icke.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sårat
18. Hur tillbringar du julen? Tillsammans med min underbara familj och släkt.
19. Blev du kär i år? var jag ju redan.
20. Favoritprogram på TV? Jag har inget direkt favvo program,men följer ju andra avenyn och alla små serier som gått,Färjan mm.
21. Bästa boken du läste i år? "när ingen ser" tror jag den heter.
22. Största musikaliska upptäckten?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Oj nu är det ju ett tag sne jag fyllde så har inget minne av det direkt. Men besviken var jag inte.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nope, inte vad jag minns.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade medsläkten, Sen tror jag att jag var ute med vänner och festade till det på fredagen efter.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det nog.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?Inget speciellt,SVART.
29. Vad fick dig att må bra?Min underbara familj och vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha, åh vad heter han vampyren i twilligt nu då? Robert pattinson han är helt OK!
31. Vem saknade du? Saknade nog ingen speciell.
32. De bästa nya människorna du träffade? Väldigt många goa människor på jobbet. Sen har jag nog träffat den absolut finaste tösen någonsin, Melissa såklart :)


Snart dags att avsluta år 2009

Snart dags att skjuta upp champangekorken och skåla in  2010! Sjukt, vart tar åren vägen!?
Blir att fira nyår i Ekängen tillsammans med Maria & Daniel samt ders vänner, kommer nog bli riktigt roligt :)

Min dag idag har varit bra, fick sluta kl 12 så då tog jag en veva på stan med Adeline, fick med mig en fin ögonskugga från make up store samt ett par skor från DNA. När jag väl skulle dra mig hemmåt kom jag på att jag inte hade nyckel med mig då jag fick skjus av jokke imorse, Fan! Tog tåget till Nkpg och möte upp mamma och pappa, tog en fika sen åkte vi hem till Kimstad.  Men vid halv 5 hoppade jag på tåget till linkan igen.
Klippt Jocke sjöö och nu degar vi i soffan. Tänkte snart ta mig ett bad, eller hm ska man ta det imorgon på dagen kanske?! vi får se..

Sitter och drömmer mig bort till en annan plats här i världen,Grymt sugen på att åka till Thailand bärjan av nästa år, Värt att sova på saken, grymt grymt sugen. Känns som massor åker dit nu, 3 från jobbet lever /ska leva livet där närmsta månaden, Inte alls avundsjuk, inte ett dugg! ha..

Ne nu ska jag kolla tv.
Hoppas ni får en helt underbar nyårsafton,försöker slänga in ett inlägg imorgon med, kanske visa nyårsoutfiten?

Kramkram

Bjuder på en bild på Melissa från julafton! Sötnosen :)<3



tjosan

Sitter och jobbar, helt ok dag! 1 timma kvar sen är den här dagen slut. Då blir det en sväng till media markt och sen hem till Päronen i kimstad, fika och färga/klippa mamma.
Igår bakade vi beskvier så de ska vi fika på idag, första gången jag gjorde såna och dem blev grymt goda. Jävligt onyttigt men va tusan..

hade väl inget direkt att skriva men japp ett litet inlägg bättre än inget.
kram

juldagen

Jahopp då var denna dag oxå snart slut, en väldigt seg slappar dag enligt mig, många taggar säkert för fest, är ju tydligen den stora festdagen idag men icke jag, jag spenderar min kväll hemma i Kimstad tillsammans med mina päron, det känns bra det med.
Har precis käkat lite (känns som det är det enda jag gjort dessa 2 dagar men det hörväl till) kräks snart på denna julmat!!! Om 10 minuter börjar en film vi ska se, stenhuggarn tror jag den heter, verkar grymt bra.  Ja det är väl det som står på schemat.

Gårdagen allså julafton var väldigt mysigt, fick fina julklappar så jag är mer än nöjd. Blev lite spel på kvällen innan Jonas, Malin och Melissa åkte hem och det var sjukt kul, tackar min pappa som stod för underhållningen, haha..
Bilder kommer

Hade tänkt föreslå bio ikväll med päronen men fanns bara 1 biljett kvar till Göta kanal 3 så det blev inget..


Men ha en kul kväll!
Kram

God jul :)

Skulle bara säga att jag lever! och önska er alla en super mysig jul :)

KRAM

tagga tagga tagga

yeeees, Fick sluta klockan 3 idag med, så sköönt! Har hunnit skala potatis som står och kokar nu, hunnit städa undan lite, såg mer ut som kriget här hemma och nu sitter jag och öser musik som jag hoppas grannarna stör sig av, eller hoppas och hoppas, men dom över stör mig, inte just för stunden men när det är mitt i natten en vecko dag och dom får för sig att dra igång en efterfest av dess like, Det faller mig inte alltid i smaken.
Just nu pumpar jag casscada, fullt ös och taggar som fan till kryssningen imorgon, vi kommer ha det så galet roligt så det finns inte, kan det bli mycket annat med ett så skönt gäng!?

Herre min gud vad det snöar ute och jag gillar det sååå mycket, visserligen snorkallt men det finns varma kläder så ska absolut inte klaga, det är ju det här jag vill, hoppas bara på att det ligger kvar till julafton så vi äntligen kan få uppleva en riktigt vit jul igen :)

Nähepp gott folk, ska fortsätta med maten nu. Sen ska jag eventuellt ner till Teppan och hjälpa henne med lite slingor i håret :)

Kramkram

Följer temat från förra inlägget med en gammal bild från förra sommaren, En ute kväll med Adeline, galet roligt..


Snö i mängder!

Det gillar vi!
Får mig just nu att tänka på ett enorm snökrig vi hade på Marielund som slutade i klassrummet, haha! galet.

Har precis varit ute på en powerwalk, så jäkla skönt.  Men alltid så lyckas jag virra runt till exakt samma ställe som jag tycker är skitläskigt, liten skogsbit jag måste ta mig igenom, och jag som verkligen hatar mörker och skog.

Snart dags att göra lite kvällsmat sen kolla på vår allas älskade bonde söker fru, idag ska dem välja "fruar"spännande! hehe. Annars blir det inte mkt av den här kvällen, dusch sen sova.
Snart mina vänner är det fredag, mitt eviga tjatande om fredag men vem gillar inte det?!

Tjippohej

Bjuder på en kanske inte så jötte ny bild! förra vintern eller nått? Vill iaf ha långt hår, så därför ska jag leta fram mitt löshår och kolla om förgen stämmer överens med den jag har nu!



Bokstavligen talat, RÄDD

haha jaa exakt så känns det just nu, Imorgon har vi tvätttid mellan 14-18 vilket innebär att jag inte kommer kunna delta då jag kommer hem från jobbet runt 17:15 Så nu till min rubrik, jag ska allså släppa lös mannen inne i tvättstugan för första gången. Har sorterat upp all tvätt nu så han bara kan slänga in i den maskinen det ska till så han inte blandar en massa, även skrivit detaljerat vilka knappar och osv han ska trycka på så jag hoppas detta går vägen vad kan gå fel?!?!, återkommer med en fortsättning imorgon. Haha, tycker nog det ska bli lite roligt, men fasiken ta han om han kommer upp med MINIkläder.

Annars har min dag och kväll varit bra, hyffsad dag på jobbet och precis kommit hem från filmkväll hos Maria och Daniel, blev nya Wallander-skytten Riktigt bra film, så då var den avklarad bara vänta på nästa.
Nu har jag tänkt slänga mig i sängen (nya stoooooora sängen) och kolla på dagens avsnitt av Andra avenyn, faktiskt spännande nu- hehe. Men jaaaa det börjar spåra ur men måste för de spendera 45 min av min dyrbara tid åt detprogramet.

En dag imorgon med, en dag närmare fredag det om nått gillar vi
Godnatt

Föresten, fan vad gött med snö, snöat/snöar hela dagen och verkar som det ska fortsätta så imorgon med, Lycka säger jag bara.


tjudeluuuuuuu

Skönt skönt. Var ute på en timmas powerwalk förut. Så skönt när det är kallt och snö ute..
Nu sitter jag i soffan, precis ätit och kollar när mannen bygger säng, ska väl snart ge han en hjälpande hand så vi har nått att sova i inatt.

Dagen på jobbet kan vi stycka ur almenackan, gick inget vidare alls och mitt huvud höll på att explodera, men tur man har underhållande arbetskamrater, hehe :)
Längtar som tusan till på fredag när det bär av på kryssning, tusan så kul det ska bli, laddad till tusen vilket jag hoppas alla andra är med.
Har väl inte direkt nått roligt att skriva men men nu skriver jag iaf.  Känns som jag hade nått roligt att berätta men tydlige inte.
Nu ska jag diska sen ta mig en lååååångvarm dusch.

Hejhopp, Kram



i give you my heart... lalalallala

"Dunkar" Last christmas- Wam här hemma nu, får passa på innan klockan är 22, är väl då man inte ska va för högljud va? älskar och kommer alltid att göra den låten, minns hur jag och Sandra körde den här låten om och om igen helaste tiden och sjöng oss hesa med våra underbara stämmor- kärlek!

Blir att sova i gamla sängen inatt, fattades nått skit till den nya, så typiskt, arg blir man!

Måndag imorgon med, känns lite halv tråkigt faktiskt. Se hur denna vecka blir, hoppas den rullar på BRA och fort. Sen på Fredag är det ju kryssning som gäller, galet laddad kommer bli otroligt roligt :)

nu ska jag sova, Godantt


3dje Advent

Då är man hemma i lägenheten igen, spenderade natten i kimstad med mina päron. Trevligt.
Gårdagen blev det även julklappsshopping med mamma-mysigt. Fick med mig ett par klappar så nu börjar jag se ett slut..
Var på ikea förut och handlade sängen jag velat ha sen vi flyttade in här och nu äntligen shoppade vi den. Blir nog super snyggt MEN det verkar vara ett evighets projekt att få ihop den, shit allt är verkligen i pytttesmå bitar, Men heja det blir nog bra det där. Jag håller mig lite utanför det projektet då mitt humör ofta blir väldigt dåligt när jag ska mecka, haha.  Istället drar jag ner till kontoret och klipper jonas sen och även jobbar några timmar såhär på söndags eftermiddagen :/

OCH snöar det gör det :):):) vetitusan hur jag ska ta mig ner till stan bara, kommer jag dö o jag cyklar? kanske lika bra att gå!? Ajja, mjukis kommer jag iaf glida i, är ju ändå söndag och då struntar jag i klädpolicyn!hehe

Hoppas ni haft en kul helg! 3 Advent idag, snart är det jul:)



Dessa köpte jag på VILLAGE för några veckor sen, super söta! Dem pryder tavellisten i hallen just nu


Kram

En mycket trevlig kväll:)

jappjapp, blev en helmysig och trevlig kväll med Erica. Hon åkte hem för typ 30min sen.. Nu sitter jag och kollar på tv och glor runt lite här. Väntar på att mannen ska komma hem, men lät som dem hade roligt och verkade inte planera hemgång inom den närmaste timmen och jag börjar bli trött så ska snart kasta mig i sängen och njuta av lite space! På söndag blir det köp av en ny säng! NAJS

Idol då, vad säger vi?! Finalen var grym grym grym. Jag diggar båda enormt men hade tyckt det vore grymt coolt om det var Calle som stod som vinnare av idol 2009! Men blev som jag alltid trott, Erik vann och det var kul det me, han är riktigt bra, men lägger min röst på calle då jag tycker det är roligare med lite "egen" stil. Min åsikt!

Nu ska jag borsta mina täääääänder sen inta sängen!
Godnatt

Idolfinal men trevligt sällskap!

Sitter och väntar på Erica, Blir myskväll med henne, eller ska man kalla det idolkväll? Vi ska iallafall se på idolfinalen och äta tacos och säkerligen prata en massa strunt. Vi brukar vara himla bra på det iallafall. Joakim är på julfest ikväll med hans jobb så därför passar det extra bra med idolkväll! Eller hade ju inte spelat nått roll om han var hemma men ni fattar..

Vem står som vinnare av idol 2009 tror ni?
Jag har inte en anning, men känslan säger väl att det är Erik som står i rampljuset och sjunger finallåten ännu en gång men kan lika bra vara Calle.

Har myst till det här hemma med en massa ljus tända, älskar levande ljus, det höjer mys faktorn till MAX.
Har hoppat runt till massa ljusmusik och har nu övergått till ABBA, the winner takes it all den låten får mig att känna massa känslor i kroppen vet ej varför men det bara är så.
Jobbet idag var lite trögt men jag överlever, fortfarande några på kontoret ett par stycken är i fjällen och öser och jag är inte ett dugg avundsjuk eller så!, vi är inte så många nu när alla är där ens, endel har fått gått och det märks av! men det är mysigt för det. Och nästa helg är det kryssning med jobbet samt sthlms kontoret och det ska bli GALET roligt.

Nu borde Erica komma snart så ska traska ner och möta henne vid parkeringen, första gången hon är här och då har jag ändå bott här sen i Mars. Fort tiden går, ibland för fort kan jag känna. Veckorna- månaderna bara flyger förbi. Dock har denna vecka känns som en evighet.

Ha en galen rolig eller myskväll nu allihoppa vad ni nu ska göra :)
Kramar




För det är fredagsmys...

äntligen fredag, jag har ju somsagt legat en dag före i mitt huvud hela tiden men nu så äntligen är det fredag :)
Sitter i soffan och äter frukost och kollar på Vakna med the voice. Var lite väl snabb upp ur sängen närklockan ringde, tänkte att den var lite mera än den egentligen var. Ajja gött att kunna ta det lungt innan man ska iväg :) Åh sugen jag blev på kaffe då, får bli en sväng in på mcdonalds och köpa mig en latte innan jobbet !

Idag blir det jobb till typ 15-16 nånstans där imellan. Sen blir det hem och fixa lite, sen kommer Erica så blir det kolla idolfinal och sådär :) Mys.

Men guuud, så mörkt det är ute:S känns som jag sitter uppe mitt i natten!

Nähäpp ska fixa klart mig, Ha en bra dag :):)
Kramkram


Godmorgon

Sitter på jobbet och jobbar helt enkelt :) tänkte passa på att uppdatera här mellan mina samtal.  Se hur lång tid detta tar, hehe..

Känner mig väldigt trött idag, fullt upp igår, först ut jobb som alltid. Sen vid 19 kom 2 stycken som jag skulle göra slingor på, tog sin lilla tid då båda skulle ha i hätta och jag bara har en.  Men vid halv 11 var vi klara. Då var jag helt galet trött så bara göra sig redo för sängen och krypa ner under täcket. Somnade som en stock!
Vaknade dock lika trött och vandra in som en zombie i duchen men jag överlevde/er och sitter somsagt på jobbet nu..
Dagen idag bestär i stortsätt av ingeting förutom jobba till 17. Men har nog tänkt mig en lugn kväll tillsammans med min man. Dock är det hockey idag så han lär väl inte vara så överdrivet soocial! hehe

nu ska jag vara lite effektiv här.
ha en bra dag

Detta är mys

Jag bara älskar denna årstid på ett sätt, den är så grymt mysig, tända en herrans massa ljus, mysa ner under en filt och ja bara mysmysMYS, Det gillar jag galet mycket.  Sitter just nu i soffan med en filt och lyssnar på julmusik, Jag älskar julmusik, så kärleksfullt.  Tänd ett ljus är en klar favorit.

Annars då? Efter jobbet drog jag en snabb runda och köpte 2 julklappar. Efter det öste jag hem, hade tankarna på att pka till Sjukhuset och ta svinsprutan vilket var otippat av mig som inte alls brytt mig förut, men mamma var nämligen på vårdcentralen idag och tog den och då kände jag bara "varför inte? förlorar ju inget på det direkt?" Men ska fundera på det så kanske jag tar den imorgon istället. Har ni tagit?
Blev hämta mat från saigon tae away, mums och kollat på andra avenyn, nu är det hockey på här hemma. Inte så jätte intresserad när det gäller att se på tv, mer stämning och se live, då är det riktigt kul.

Om man skulle ta en sväng ner till tvättstugan och boka en ny tid,kom aldrig så långt sist!
Så får det bli.

Ha en mysig kväll


"Den lilla svarta"

Yes har precis klickat hem en klänning som jag sucktat efter, blir att ha den på kryssningen med jobbet den 18/12 , galet kul!!

fick inte fram nån bild,men länk finns här ,Vad tycks? både party och fin vardags outfit. Gillar Nelly faktiskt, bra leveranstid, denna skulle komma hem till mig om 2-3 dagar.. Perfekt.  Hoppasd bara den sitter som jag vill. Men läste bra omdömen om den iaf.
Nu ska jag borsta mina tänder sen hoppa ner i sängen och sova, eller först en sväng på spikmattan!

Godnatt

Lussebullebak

Håller på att baka lussebullar:) Mums! Äntligen tog jag tag i det.
Sitter och kollar på ullared nu medans deg och allt jäser och har sig, haha hur muppigt är det inte? men men rätt underhållande iaf..

Då var iaf Måndagen snart avklarad, och jag är faktiskt nöjd över den, rullade på rätt bra och vips var klockan 17!  Hoppas det fortsätter så resten av veckan.
Insåg att jag kanske inte har sådär super mycket att skriva om, men nu vet ni vad jag gör iaf, hehe.

Ha en mysig kväll



En bild på mig och min vackra vän!

Luftslottet som sprängdes


En liten resension eller vad man nu ska kalla det om filmen då.. Jag tycker den var helt okej bra om man kan uttryckat så, alltså ingen direkt WAOW film som jag tyckt om dem andra 2 som varit. Men tycker absolut inte den var dålig för det utan kanske bara mer hm "stilsam" händer mer saker i dem andra två!
Det får stå för mig helt enkelt.  Men gillar iaf dessa 3 filmer och dess handlingar otroligt mycket, och självklart så måste ju någon av dem vara lite sämre? är det inte alltid så?

Var iaf trevligt med bio, tog promenad dit och hem. När jag kom hem hade jag räknat med att fortsätta min kväll nere i tvättstugan, men ICKE, konkade ner sakerna och insåg att det var en kvinna som stod och tvättade redan, kände hur irritationen steg och laddade för ett utbrott om vad tusan hon gjorde där. Men nej nej då har jag lyckats boka helt fel så min plugg satt på lördag den 5 vilket var igår :( så himla typiskt och stöööööörande, jag som behövde tvätta! Så ska snart springa ner och boka ny tid, fick lite bråttom när vi var nere förut, ville helst bara sjunka under jorden när vi stod där med tvättkorgar och allt i högsta hugg som 2 spånhuvuden!

Så här sitter jag nu, kollat runt lite, känner mig inte alls speciellt trött. Men börjar väl snart bli dags att försöka sova, måndag i morgon för er som inte visste. innebär jobb som alltid. Hoppas på en klockren vecka!

Godkväll på er!



Vill dit nu

2a advent

Godmorgon! helgens och veckans sista dag Söndag är här och även 2a advent. Precis ätit en god adventsfrukost besdtående av färska frallor från ica med smällt ost nu vet, mums!  Sitter även och diggar till filmen Mamma mia som går på tv.
Ska snart göra ordning mig så ska vi dra till Ikano och shoppa julklappar. Se om jag hittar nått bra, men har lite klart för mig som köpa. inte långt kvar till julafton nu, 18 dagar? Tiden går snabbt.  Roliga saker inplanerade tills dess med, först ut nästa helg blir Winnerbäck på fredag. Sen helgen efter det blir det kryssning med jobbet. Galet!

Denna helg har iaf varit bra, blev öl med Teppan i fredags. Igår var man lite små sliten, åkte hem till mina päron och myste där. Åt mat och kollade Robinsson. Somnade typ direkt när vi kom hem, sjukt trött.
Ikväll blir det Bio, Luftslottet som sprängdes! äntligen.

Nu ska jag ta ta i dagen! Ha det bra


Vinter

Nåt så fruktansvääääärt kallt ute idag. Gillar att det är kallt på ett sätt, det fryser till ute och luften är sådär frisk MEN såklart finns det ett men, det vore så mycket mysigare och en "varmare" känsla om snön kom oxå!? nu är det ju ett perfekt läge för den att ta plats när den även skulle få stanna när maken är så kall! Kom igen!

Annars idag har dagen trippat på BRA jag är nöjd över min jobbdag och hoppas och håller tummarna för att det fortsätter så.. Det vore gött..
Torsdag imorgon sen fredag, gudars vad fort det går.

Just ja, köpte en jacka på stadium förut, ville ha nått varmare och lite längre än den jag har nu. Riktigt nöjd!


Nu börjar Bonde söker fru, och allt annat!

2a December

då var vi inne i December månad, lite mysigt, men snö sjulle göra sussen! Har ju faktiskt hört ryckten om att det skulle komma idag, men änsålänge ser jag inget.

Gårdagen bjöd på jobb sen tog jag en runda på stan, shoppade lite till lägenheten,tar kort på det sen så ska jag visa er, Sen blev det även lite shopping till mig, underkläder och en kofta! Varför hittar jag bara saker till mig när jag ska köpa julklappar?!?

Nu sitter jag iaf och ser påvakna med the voice och precis ätit frukost, är klar lite tidigt idag eftersom jag gick upp tidigare och duschade, bara smeta på maskara så är jag klar!
Nähä, nu ska jag kolla vodare lite, sen blir det ösa ner till jobbet. funderar på om det är halt kanske? cykel eller buss?

ha en bra dag

RSS 2.0