29 mars

Godmorgon. Idag startar visst långfredagen tidigt! :/... Ja iallafall för mig och Max, mannen min var ute och slirade igårkväll så i den delen av sängen sovs det tungt.

Väntar nån timma sen går jag faktiskt ut och städar min bil- jösses vad skitig den är. Blir lätt så när man hämtar Max på förskolan, som nyligen simmat runt o vattenpölar och toppar det med sandlådan!!!
Sedan åker vi på lunch hos Max farmor och farfar:) och kvällen kommer bestå av packning! ;)

Glad påsk på Er

Han är underbar min fina son ❤


27 Mars

Woho snart är det helg, underbart! Bästa av allt är att på söndag kliver vi på flyget till Teneriffa:) ska bli jätteroligt- framförallt skönt att få känna värme :)

Lagt fram allt som ska ner i resväskorna, och idag var jag på stan och handlade lite smågrejer som saknades.
Just nu sitter jag i soffan och slappar framför mästerkock. Hoppas på att finna energi till att köra ett gympass innan jobbet. Är lite trött så därför jag tvivlar lite, måste ju ha lite energi att orka jobba igenom natten oxå.

Ha en mysigkväll!


25 mars

Godmorgon. Underbart att solen har lyst hela dagen, visst jag har sovit men att åka hem i morse med strålande sol i ansiktet var underbart :)
Vill bara ut, dessvärre har jag dragit på mig ett riktigt jävla skoskav :( var ute och gick ca en halvmil i går och aj vad ont jag fick.. Jättekonstigt eftersom jag inte hade nya skor utan hade mina vanliga löparskor som varit ute på ett par rundor innan :/ thats it- inte mycket att göra åt!
Ikväll blir det ett mördar pass på gymmet, mage- och ben ska få känna att de lever! Älskart!


Vila i ro våran fina ängel

Tänk att jag fortfarande inte kan förstå, vi ses aldrig mer på denna jord..

Idag sänkte vi ner urnan på morfars sista viloplats, graven. Jag och min lillebror sänkte ner den vilket kändes fint. Nu har vi äntligen en fin plats att besöka dig på, den ska alltid blomstra och lysa av kärlek. Vi saknar dig så mycket, vår fina fina ängel.
Sov gott världens bästa morfar❤


19 mars

Fy tusan vad trött jag är, trött och frusen så vill bara att klockan ska slå 6 så jag får åka hem till sängen..

Visst är det kul att det snöar ute!!!!
Blir så trött och deprimerad! Vill verkligen ha vår och värme nu. Converse och vårjacka lockar något enormt.

Idag var jag på ansiktsbehandling- himmel vad skönt det var. Känner mig super fräsch och fin i hyn nu. Färgade även fransar och bryn. Jättenöjd så det lär bli fler gånger. Verkligen vardagslyx.


18 mars

Äntligen funkar det. Har inte kunnat skriva nått för appen har bara " loggat" ut mig, testade nu att ladda hem den på nytt och yes det funkade.

Är på jobbet och har dragit igång ännu en arbetsvecka. Massa som strulat så passet började dåligt men nu så äntligen rullar det på.
Helgen har bjudit på roligheter.
Körde en utgång i fredags och hade galet roligt, vaknade upp på lördagen och mådde prima- helt perfekt! Lugnt för övrigt med familjehäng, städ och gymmet:)
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, så det blir en bra start på veckan med andra ord:)
Sov gott!


6 mars

Usch, mammas älskling är fortfarande sjuk med över 39 i feber och förkyld :( vill bara att han ska bli frisk nu lilla hjärtat..
Mycket slappande blir det, enda possitiva med att vabba är att man själv mår fint och hinner ta tag i städning/tvätt etc.. Slipper man det i helgen :) men samtidigt är jag trött på att vara hemma nu så dem 2 sista dagarna som återstår ska Jokke vabba istället, skönt att man kan dela upp det!

Gott är det iaf med glass när man är sjukling! ❤


4 mars

Maxen är sjuk, högfeber, snorigt och hosta! :( lilla hjärtat. Men tur han är glad och busig mestadels ändå. Lite extra gosig mot sin mammi oxå;)


3 mars

I helgen var det dop för min brorsdotter Izabelle. Ceremonin var fin och Max sprang runt och levde lajbans i kyrkan! =D
Kort och gott så har helgen varit bra. Umgåtts med nära och kära, långpromenader i fina vädret och även storstädat bilen invändigt, välbehövligt minst sagt!
Hoppas veckan går fort för i helgen väntar en kul grej ;)!


RSS 2.0