2 Januari 2010

Hejhopp. Jag överlevde nyårsafton och hade en riktigt kul kväll.

Går dagen spenderades i sänge och soffan, mitt huvud var inte tiptopp direkt. Blev pizza på kvällen som säkerligen ingen annan åt eller har jag fel?  hahah vi körde onliepizza och fick först fel pizzor, så ringde dem och sa att dem upptäckt det och skulle komma med dem rätta, haha så ja 4 pizzor inte illa pinkat så nu är frysen full med pizza:D

Dagen idag började med frukost i sängen runt 10 sen somnade vi om och vaknade vid halv 1. Hoppade in i en dusch, käckade lite lunch, slängde in tvätt i maskinerna och drog sedan till Tornby, Shoppade 4 helt underbart gosiga kuddar inne på Jysk blev även lite sängkläder, kom undan med allt det för ynka 550 :- Rea är bra ibland:) hanlade lite mat på maxi och sen hem och fortsatte med tvätten, sett på film och nu står maten i ugnen,mums. Blir potatisgratäng, baconlindadfläskfile och en god sallad!  Ska se på robinsson och andra/sista delen av Olycksfågeln.
Imorgon blir det in till Norrköping och fira William som fyllde 6 år den 26e December, bättre sent än aldrig, han var nämligen hos sin pappa när han fyllde därför vi firar han imorgon :)

nu blir det tv!  Tusan vad gött det är med långhelg,känns som söndag med den är lördag, Gillar vi!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0