Godmorgon

Ligger i sängen och glor runt lite på bloggar och osv. Vaknade 7 och kunde inte somna om. Vet inte om det är för jag är grymt förkyld eller om det kan ha en anledning till att jag är lite pirrig i mage :) Wohoo för om ett par timmar så drar jag och Joakim till Spanien, Det ska verkligen bli helt helt heeeeeelt galet skönt och kul.  Njuta av varenda dag till MAX.
Har lite att fixa med idag innan vi drar, väskan är inte färdigpackad än, det är fasiken svårt och packa väska tycker jag, vad ska med? och vad ska inte med? men det löser sig nog.  Går ju alltid shoppa där;)

Igår var vi hemma i Kimstad på kalas för min Lillebror som fyllde 19 år. Vart tar åren vägen, nästan läskigt vad fort tiden går nu. 1men det var iaf super trevligt. goda mackor och super gooood tårta, mums. Längtar till jag fyller :)Jag och mannnen stannade iaf kvar ett tag extra, tycker det är mysigt att va hemma lite. Melissa ska mamma och pappa vara barnvakt åt tors-lördag så hon stannade kvar. Jag tog på henne på pyjamas och la henne på min mage så satt vi och kollade på tv, slutade med att hon somnade som en liten gris, Hon är sååååååååååå fruktansvärt söt så jag vet inte vad, Jag är  världens stoltaste moster och Gudmor(fadder)! <3

Nej hörrni, nu ska jag ta mig en dusch, fixa mig, packa klart sen en sväng till apoteket, sen drar vi!
Ha det så bra här hemma ;)


packar...

Packar förfullt här hemma :) Och det känns helt underbart. Snart verkligen super snart sitter vi på planet på väg till Spanien för en underbar vecka där! Så skönt så det finns inte..

kort och gott. Nu ska jag se lite tv, sen sova.

Förkyld...

helt slut i kroppen idag, ligger helt död i soffan och snorar, har ju somsagt blivit fökyld!
Väntar på att färjan ska börja, sen efter det så blir det tametusan att krypa ner i sängen och sova tidigt.

Jobbrelaterat så har denna dag sugit! fan vad jag hatar dåliga dagar. Tror lite kan ha att göra med att jag längtar som tusan till fredag, och en veckas semester. Hoppas på att jag kommer tillbaka och har en massa krafter och energi till både jobb och privat. Det behöver jag verkligen.  Förövrigt så gillar jag mitt jobb som jag faktiskt sagt förr, eller kanske ska lägga fram det mer att jag gillar stället, folket är perfekt. Vi har roligt uppe på kontoret. och går försäljning bra så är det bara ett plus, och nu går det faktiskt väldigt bra, men personligen är jag inte inne i en toppmånad om man säger så, tur den snart är över!

ååhhhh, jag hatar verkligen att vara förkyld, fanfan. lever på nässpray just nu. SKIT!

jag avrundar här så det inte blir allt för deppigt, haha vilket det redan är men ändå.
Godnatt

effektiv söndagskväll


fytusan, nu känner jag mig förkyld oxå. men kanske lika bra det kommer nu? men känns iaf inte så jobbigt som mannen bredvid verkar ha det! hehe.
Var iaf i hos mamma och dem förut, trevligt och god mat, blev Lax med potatis och sås, mumma. Efter det fixade jag deras hår. Sen var det dags att dra sig hemmåt, vi hade/har ju somsagt tvättstugan just nu, ska snart ner och slänga in sista maskinen i torktumlaren sen är vi nästan klara, gött. Alltid så skönt med allt nytvättat! Hade tänkt börja plocka fram lite kläder som ska ner i resväskan. Se vad man har liksom! Måste även skriva ner vad som ska shoppas innan med, typ aftersun osv! Åh gud vad jag lääängtar :) Känns lite som den här veckan kommer kännas som en evighet. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge som man säger, vilket jag kanske inte håller med om till fullo. Tycker alltid tiden och allt går i slomotion när man väntar på nått kul/gott!

Nåå, sitter och kollar på "vem kan slå fhilip och Fredrik" som vanligt hejar jag på dem, haha, dem är så jävla sköna! Efter det ska jag se "ensam mamma söker" och efter det blir det sooooova.

Godnatt gottfolk!

Söndagsmys

Precis ätit en super smarrig frukost framför tvn med massa tända ljus. Riktigt söndagsmys.
Gick bort till ica och köpte färska frallor och massa gott :) mums.
Nu ligger vi och slappar i soffan, Måste snart ta tag i lite städning här hemma, sen duuuuuscha! Fan kom på att det är tvättstugetid kl 18 med :( Men alltid gött och få allt rentvättat..
Ska även åka till Kimstad. Ska fixa mamma och lillebrors hår sen blir vi bjudna på middag:)

Dagen igår var trevlig, först ut stan med mamma. Började med fika sen shopping. Blev inget till mig själv utan jag köpte paket till lillebror som fyller 19 på torsdag sen så köpte jag även dop present till Melissa! Mamma därermot shoppade mera, lite kläder och super snygga stövlar!
Efter det drog jag upp till mormor & morfar, åt lunch med dem sen fixade deras hår. Blev riktigt bra, alltid så bökigt med att permanenta henne hemma, men det löste vi riktigt bra, bättre än de flesta gångerna :)
Kom hem vi 21 och kastade mig i soffan jämter en genomförkyld Jokke, Hopppppas verkligen inte jag åker på nått nu innan resan.  Skulle inte förvånna mig då jag haft huvudvärk hela veckan hittils :( usch, hatart!

Nähepp, städa var det ja :(

Föresten, ni har väl inte glömt ställa tillbaka klockan 1 timma? Blev lite fundersam imorse när klockan var halv 11 och en annan visade halv10! Varför ställer vi ens om klockorna?!

Godmorgon

hejhej :)
Uppe tidigt, ska nämligen dra mig till pendeln snart för att gå på stan i nkpg med mamma. Efter det ska jag fixa söta mormor & morfar´s hår :)
Får bli en liten snabb uppdate, lite stressad och super trött, så ovanligt! men jag lever!
Gårdagen blev det idolmys, mysigt. Sen somnade jag runt 23, Alltid så trött på fredag kvällarna.

Nu är det bara en vecka kvar föresten tills vi är i Gran canaria :) det är NAJS!

Nu måste jag springa til bussen, ha en bra dag

rubrik hit rubrik dit

Mums, har precis gjort en goood Wok som står på spisen och göttar till sig, väntar på att nudel vattnet ska koka upp! Det är vad våran middag serverar! Smarrigt.

Efter jobbet så gick jag och möte upp Jocke om jobbade på mitt jobb förut men som tyvärr har slutat. Vi satte och och tog en kaffe, eller jag tog en chailatte- så underbart goooott så det finns inte. Känns som jag hamnat i nått beroende av chailatte och vanlig latte, pimplar latte som tusan på jobbet, så gott :)
Men iaf, det var mycket trevligt att ta en fika med honom och snacka en massa skit. Efter det sprang jag in på hemköp och köpte med mig wokgrönsaker hem, fick även med mig en skitgullig påse med pyttesmå russinpaket, bra om man är sugen på nått såhär på kvällskvisten


ojsan, såg att jag höll på med ett inlägg här jag, sprang ut i köket för att fixa klart maten och nu har jag även hunnit ätit. Så tillbaka i soffan igen, tänt lite ljus och inväntar alla program som är ikväll och det jobbiga är ju att allt börjar kl 20, Why? Så först ut kör vi "arga snickarn" sen kollar vi "bonde söker fru" och sist men inte minst "sthlm arlanda" åhhhh nu blev jag ju ännu mera super sugen på resan jag har framför mig, nästa fredag bär det ju somsagt av till gran canaria men dock åker vi ju från Nkpgs flygplats vilket ska bli super skönt, slippa resan upp till arlanda och knölla runt där.

åh kom på att jag mååååååste in till nkpg och fixa lite saker innan vi drar oxå, för sen på lördagen dagen efter vi kommer hem den 7e så är det dop för min brorsdotter så måste fixa en doppresent som jag kommit på, kan ju vara bra att ha den fixad innan vi drar! Ska se vad mannen säger om en tripp dit imorgon, det vore perfekt för det tar ett tag att fixa "den här saken" som jag inte vill säga vad det är här än då min putting" svägerska" läser min blogg, hihih. spännande va ;)

Nu börjar det på tv:n.
Kram

hösten gör mig trött..

så fruktansvärt trött så det finns inte :(  gud vad jag vill sooooooova.  grått och disigt ute är det med, verkligen som gjort för en tråkig dag, skön inställning va? veckan verkar iaf gå i måndagens fotspår som jag misstänkte =/  nu om nått längtar jag verkligen bort till Gran canaria..

Var äntligen och klippte mig igår, cyklade hem till Adeline direkt efter jobbet, så klippte hon mig, vart jätte bra, klippte ihop det mer eftersom längderna fram till var så mkt längre än bak. Sen så stannade jag kvar en stund och umgicks sen tog jag hojen hem. Kollade tv och somnade. Gud vilka roliga vardagar man har, jobbar äter sover, heja!

Och nu då, nu ska jag borsta tänderna, sätta ett plåsterpå mitt skoskav och sen börjar det bli dags att dra sig ner till jobbet.

Ha en bra dag!

En långsam dag..

ja guuuuud vad denna dag har gått långsamt, längsta måndagen på väldigt länge =/  Känns som klockan gått i snigelfart, Men sen tillslut vart klockan 17 och jag stängde av min dator och cyklade hem. Nu sitter jag i soffan mätt och belåten efter en middag som bestod av soppa. Har även hunnit med en varm skön dusch och en super duper hår inpackning på det, det behövde mitt hår kan jag säga, och ännu mer behöver det en klippning, som jag förövrigt hoppas bli av denna vecka :) Det behövs vare sig jag vill eller inte!

Jag hoppas verkligen inte hela denna vecka ska fälja samma långsamma spår som den här dagen iaf, då går jag under!
Så vad sker nu då? ingentingen, bara slappa och se på tv, färjan idag vad jag vet sen får vi se, kanske en film, tips?

Sa jag att jag gav upp jakten på jackan och beställde en istället? det gjorde jag iaf och den skulle komma v45, får avgöra då om det var bra eller dåligt, vet inte riktigt vad jag tycker, diggar den på bild men vi får se:) är ju bara skicka tillbaka den om inte annat, svårare än så är det ju inte.


Nu ska jag tända lite ljus här i lägenheten så vi får till mys stämmningen! Sen krypa under en filt och se tv, och stanna där tills det är dags att förflytta sig till sängen och sooova, byte företsen till duntäckena igår, så sköööööööööööööööönt.




på jobbelijobbet

Sitter på jobbet och jobbar helt enkelt. Är grymt trött, eller har extremt ont i huvudet och känner av smärtor i nacken, så jag hoppas för gud skull inte jag kommer vakna med nackspärr imorgon!

Annars då? jo det rullar på, känns fräscht med nya inredningen och datorerna vi fått på kontoret.
Men just nu mest av allt så längtar jag nått enormt till Gran canaria som det bär av till om 2 veckor- underbart. lite värme och avkoppling.

Nä måste vara lite effektiv nu. Snart lite rast, gött..


mys med en himla massa ljus

Superduper mätt, Precis ätit Lasagne, mums. Och nu ligger jag i soffan och väntar på att "ensamm mamma söker" Ska börja, och efter det ska jag se " vem kan slå Fhilip och Fredrik" en helt ok tvkväll med andra ord, dessutom en ok söndags kväl över huvudtaget. 
Har haft en lugn och skön helg. Dagen idag har spenderats i Nkpg, Jag är på jakt efter en jacka somsagt och trodde jag skulle hitta nått fint i nkpg men icke, fick med mig en kofta och ett nagellack istället. Så jakten fortsätter. Trevligt att umgås lite med Ewelina iaf, blev käk och somsagt lite shopping.
Nu längtar jag en hel del till lönen kommer nästa helg, hittade nämligen ett par super snygga skor som jag vill ha! men kände att jag inte riktigt hade råd idag, och min man skulle bli mindre glad om jag kom hem med ännu ett par skor som ska stå på skohyllan och trängas, Men kan man ens ha för många skor? NEJ inte enligt mig, älskar skor och just nu är skomodet så galet snyggt så det finns inte.


nu börjar ensamm mamma, så ska somsagt se det!
Mysig söndagkväll allihopa


lunch dags

Håller på att fixa med lite lunch, blir potatisbullar, bacon och lingon- mums. Efter det ska vi dra ut en sväng till Ikea/Ikano :) Se vad man hittar för kul, En foundation ska iaf inhandlas, min fick jag misshandla imorse för att få ut en skvätt! Kontisgt att inte mascaran är slut också, dem brukar ju envisas med att göra det samtidigt, just dem 2 sakerna som är så tråkigt att lägga pengar på!

Går dagen var så luugn så det fanns inte, eller kvällen ska man nog säga. Jag jobbade till 18, men gjorde mig faktiskt ingenting, var faktiskt trevligt, drack en öl osådär. Men jävligt trött i kroppen när jag kom hem, så fick bli en soffkväll, med Pizza framför idol :)

Näehepp nu börjar nog maten bli klar, sen drar vi.. kom på att jag vill kolla lite på jacka, fryyyyyyyser som en tok i den jag ahr nu :(

Kram

lunch dags

Håller på att fixa med lite lunch, blir potatisbullar, bacon och lingon- mums. Efter det ska vi dra ut en sväng till Ikea/Ikano :) Se vad man hittar för kul, En foundation ska iaf inhandlas, min fick jag misshandla imorse för att få ut en skvätt! Kontisgt att inte mascaran är slut också, dem brukar ju envisas med att göra det samtidigt, just dem 2 sakerna som är så tråkigt att lägga pengar på!

Går dagen var så luugn så det fanns inte, eller kvällen ska man nog säga. Jag jobbade till 18, men gjorde mig faktiskt ingenting, var faktiskt trevligt, drack en öl osådär. Men jävligt trött i kroppen när jag kom hem, så fick bli en soffkväll, med Pizza framför idol :)

Näehepp nu börjar nog maten bli klar, sen drar vi.. kom på att jag vill kolla lite på jacka, fryyyyyyyser som en tok i den jag ahr nu :(

Kram

Äntligen fredag

Det känns faktiskt lite konstigt att man ska till jobbet, Jag var ju ledig igår så det kändes mer som fredag då, Men icke för idag är det fredag och det känns riktigt bra, förutom att jag har en riktig ful dag vilket jag hatar extremt mycket, finns inga värre dagar, allt känns bara fel och fult vadman än tar på sig, Bläää...

Snart dags för jobb, och om jag inte miss minner mig helt så ska vi mecka ordning alla nya saker och datorer idag, det är slappt! Blir vi klara skapligt så ska vi jobba på som vanligt efter det. Men det känns helt okej faktiskt. Roligt med lite annat..
Sen ikväll blir det in till min bror och hans lilla familj :) och äta och spela spel samt se idol hoppas jag, Micheal jackson tema ikväll, det kan bli riktigt bra. Alltid trevligt att umgås med dem och framför allt min putting(ar).

Brr, det känns som det kommer bli aningen kallt när jag cyklar, jag måste köpa en ny jacka!!!!!

Ha en bra dag gottfolk, Kram


okej, Jätte ont !

Jag brände mig på hela undersidan av handleden förut när jag skulle ta en sak från ugnen, Och ja det gör ont så inåthelvete svider och har sig, och ser ut att kunna bli en riktigt snygg blåsa, not! Verkar inte spela nån roll att jag hade handen under kallt vatten tills den domnade bort, icke icke, klart jag ska lyckas få till det lite titt som tätt! Skit somsagt..

Sitter iallafall i min älskade soffa och tycker synd om mig själv, dricker citronl lättdryck och äter rostad majs(?) Mannen i huset stack ner till Jimmy för att se LHC-Brynäs, Jag valde att stanna hemma och se på singing bee och lyxfällan. Visst hockey gillar jag, men gillar mer att se det live än tv, mer stämning!

Ne ska gosa ner under en filt, kanske slå en pling till Malin och se hur livet leker en dag som denna hemma hos familyn.

Ha en mysig kväll :) Kram

jag överlevde....

Nyss hemkommen från en promenad jag gav mig ut på, gick ner till Priso för att inhandla lite grejer till middagen sen hämta ut ett paket som jag fick sms svi om. OJ vad jag ångrar att jag hämta ut det där paketet fy tusan var en stor säck med grejer och inte nog med det så var den super tung plus att jag hade en kasse med tunga varor i oxå- Kändes ett tag som jag skulle dö, men jag kämpade mig hemmåt med säcken slängades bakom mig, haha såg ut som en tomte! :D

Nu är jag iaf hemma, precis ätit en goooooood clementin, måste vara det bästa med vintern- mums.
Funderar på vad man ska hitta på ? dagen har än så länge varit extremt lugn, eller ja utöver den "lilla" promenaden. Men men kan ju vara skönt det med. Kanske städa vore nått? Sen skruva upp ljuslyktorna som gömde sig i säcken:) Var även en massa julgardiner som fanns där i, men dem får nog vänta nån månad eller 2 innan dem får åka upp, super söta är dem iaf.

Här är bilder från deras hemsida jotex, på sakerna jag beställt.. blev även lite sängkläder och en fönsterstjärna!





Ja ni ska nog göra mig en kopp kaffe och kolla om det finns nått skit att se på tv, OKEJ nu blev jag fruktansvärt sugen på en chailatte från expresso house, lätt den godaste som finns! mums, ge mig nunununununu


gött gött

så skönt att äntligen va hemma! Idag körde vi till 17 på jobbet. Men dagen har varit helt okej ändå, lite ovanligt trött bara, vilket är lustigt eftersom eftersom jag somnade vid 22 igår. Verkar inte spela nån roll hur länge tidigt man somnar..

Fick iaf en positiv nyhet på jobbet idag, vi är lediga imorgon för dem ska byta ut datorerna och inredningen på kontoret :) känns riktigt bra. Så imorgon blir det ta dagensom den kommer, kanske sova lite extra länge och aa, bara vara helt enkelt. hade varit mys om mammi hade velat komma hit, men som det ser ut nu så går nog inte det =/

håller på att laga mat, så springer som en nisse mellan soffan och köket, blir stuvade makaroner och dem måste man ju röra i hela tiden så det inte bränner fast (vilket jag alltid lyckas med) men men det blir nog gott, varit sugen på det några dagar, och inte får jag äta det ofta då mannen i huset inte är alls förtjust i det, så får koka vanlig pasta till han med.. intressant? hahah

Massa bra på tv ikväll oxå, det gillar vi, synd bara att allt börjar samtidigt, 20:00 det är då det händer så att säga!

Kramar

Vråål hungrig!

Jag är vrååååååålhungrig, idag lagas det Stroganoff och ris här hemma. mumsmums.
Dagen idag har i vanlig ordning spenderats på jobbet till halv 5. Efter drog jag hem och hade med mig Jonas för att klippa han :) Efter det åkte jag till polistationen och hämta ut mitt pass som var oerhört fint ( inte) haha hatar att man måste se så allvarlig ut, inte ett minsta leende.. Men va tusan, vem bryr sig?

Japp, det är det jag har hunnit med dagen till ära. Ikväll blir det tvmys, andra avenyn och sen ja nått mer? känns som det var nått mer jag såg fram emot att se.
Tror ni företsten jag kom ihåg att springa in på HM idag och testa jackan? ne förstårs inte. haha fan nu blir det nog ändå att beställa hem den, eller ska jag ge det en dag till att försöka påminna mig?! Är ju att jag vill se hur den är i storlek, orkar inte beställa hem så blir det fel så jag måste skicka tillbaka och krångla. Vi får se, ska tänka över det under kvällen.

Näe ni, nu ska jag ut och röra runt i riset och se om det vill bli klart snart innan min mage bokstavligen avlider av hunger!

kramkram

hööööööst

Hejhej!

Just nu är det mitt i matlagning här hemma, mums är riktigt hungrig! Blir "egengjorda" Klyftpotatisar och lövbiff, Hur gott är inte det?
Har även hunnit med att klippa en vän, Jocke.. Alltid trevligt då man inte träffar nån av "gamla gänget" allt för ofta. Vore svin kul om vi får till en fjällenresa över nyår eller nått liknande! Vi får väl se hur det blir med det...

Dagen idag var helt OK. Kändes rätt dött uppe på kontoret, men vi sålde bra och fick gå hem en timme tidigare, Det gillar vi. Hade tänkt att jag skulle in på HM och testa en jacka som jag vill beställa från internet, men tanksprid som man är så glömde jag totallt bort det. Så ska försöka komma ihåg det imorgon, om inte annat så beställer jag den ändå, är riktigt sugen. Börjar bli kallt med min vår jacka nu. Och den här är precis sådär lagom tjock. Känns inte helt okej att dra fram vinterkappan eller "skidjackan" än.
Älskar "internetshopping" så kul när man får en liten avi och får springa ner och hämta ut det, och förhoppingsvis bli glad för det som kommer hem. Hatar när det inte är bra, men det är väl smällar man får ta med den sortens shopping?!

Var sugen på att pälsa på mig en massa kläder och ge mig ut på en promenad, men vet inte om jag är lika sugen på det längre, krypa ner under en filt och se på tv är ju itne heller helt fel! Fan det är det här jag ska stå emot, jag måste ta tag i min träning och promenader! Vi får se hur det blir med det ikväll, ska kanske ta upp förslaget för min man så får han dra det avgörande kortet- Men alla vet väl hur det lär sluta? haha.

Nu ska jag duka! Kram

Bjuder på en bild på den söstaste tösen i hela världen, Fasters älskling



kanske dags?

Nu har till och med min lilla Mammi klagat på dålig uppdatering här inne, så kände att det kanske var dags?

Men vad ska jag skriva om? Har ingen insperation eller någonting till att skriva nått bra, känner mig ganska tom just för tillfället. Men hoppas det kommer tillbaka, jag gillar att skriva, uttrycka mig i ord/skrift!

Men just ja, jag och Joakim har precis bokat en resa. Den 30/10 åker vi iväg en vecka till Gran canaria, Ska bli helt underbart att åka iväg ett tag och framför allt dit, bort från kalla sverige.. Det behöver jag:)  Så vi kommer hem den 6 november, och det blir inte fy skam det heller, för då kommer min älskade Sandra på hem visit till sverige en vecka :) underbart! Nått att se fram emot.


Näe, det var det jag hade att skriva. Ska göra mig en gooood macka nu sen se på tv:)
Ha det bra


hemma igen

Precis kommit hem från en sväng på ikano med Malin och Melissa. Trevligt, strosade runt lite, fikade osv.
Fick med mig ett par leegings från MQ till kvällen eventuellt. Samt hårspray och en ögonskugga :)

känner mig seg? förstår inte varför, känner mig ofta det när man är ledig, känns konstigt på nått sätt när man är van att man alltid jobbar på fredagar. Man kommer inte riktigt igång på nått sätt.
Så nu tänkte jag dra igång radioseven, höja volymen och sen ställa mig i duschen och sjunga för allt jag kan! haha okej kanske hoppar sjungandet men duscha det ska jag iaf.  Sen börjar klockan dra iväg så ska jag dra mig ner till staden och möta upp folket sen blir det party all night loooooong! Det ni!

Ha en kul kväll!

I got a feeling., lalalalalla to night gonna be aa good good night

Godmorgon gottfolk

Ligger i sängen och "drar" mig, ledig från jobbet idag,göttgött! 
Så ska snart upp och göra en gooodfrukost tänkte jag, sen hoppa in i duschen, måla naglarna osv. Sen måste jag nog ta en sväng ner till stan oxå, måste blandannat köpa hårspray, finns inte en droppe spray i den. Så det måste inhandlas. Måste även kolla ut min outfit jag ska ha ikväll, fortfarande lite oklart men ska testa lite sen här hemma. Blir nog bra (hoppas jag) 

Igår så var det någon modekväll på galleria Leo, Var 25% på hela sortimentet inne på scorett, Så fick med mig ett par over knees stövlar hem, är dem som jag testade förra helgen,men tyckte satt för slappt, men nu igår när jag hade jens på mig så satt dem "helt okej" faktiskt, så köpte dem nu ändå, var ju 200 spänn billigare :) Hittade även ett superfint armband som hängde med mig hem oxå:) Trevligt.



Vad tycks?


Näääää usch,kom precis på att jag måste städa här hemma, ser ut som en bomb har kastats in i sovrummet, herregud så det ser ut, chockad över mig själv faktiskt, jag som hatar när det är stökigt hemma!

Kanske lika bra att ta tag i det med en gång.
Ha en bra dag, Kram

RSS 2.0