Gooodkväll

Myser i soffan och kollar på "pengarna på bordet".. Maxen somnade precis i min famn, det mysigaste jag vet:)

Idag gjorde vi massa nya saker på simmet och vi hade jätte roligt, Max var lika glad över att få bada somvanligt :)
Nä ska kolla vidare på tvn, sen duscha och gosa ner i sängen och kanske se någon film.

Tjohej


Måndag

Max har ju Krypit sen lite mer än 1 månad tillbaka MEN nu har han verkligen fått upp farten och man måste ha lite mer koll på han. Nu på morgon har han fart runt överallt och först slängde sig över diddes mat skål, jag ställde undan den och höll lite extra koll på vattenskålen, men det tog inte lång stund innan han såg chansen att slänga ut allt vatten så det var bara börja torka både golv och bebis!
Min lilla busunge:)

Idag är det babysim på schemat, ska bli roligt för Maxen eftersom vi inte var förra gången. Igentligen känner jag mig lite halv krasslig men får proppa i mig lite panodil så blir det bra!

Ska vila lite nu för jag tror Max tänkt somna en stund nu efter sina bus.
Ha en toppen dag!

Bild på Max och kusinen Melissa från i lördags.


En speciell dag..<3

Kom precis på att igår den 27 oktober var det 1 år sedan vi var på vårat första ultraljud och fick se våran lilla Max <3 och imorgon för ett år sedan avslöjade vi våran fina lilla hemlighet för nära och kära:) läskigt hur fort det här året har gått!!! Snart är våran lilla bebis 6 månader!


Fredag :)

Godmorgooon!!
Max har tydligen bestämt dig för art vi ska vara vakna en stund nu, hade jag fått bestämma så hade vi sovit till klockan ringer, iofs bara 30 min kvar men ändå!

Idag ska jag och Lilleman åka till ikano med Malin :) Ska bli jätteroligt då det är länge sen vi sågs. Lite sugen på att hitta nått snyggt till höst garderoben!!

Nähä, lite frukost då kanske..


Torsdag

Ligger i soffan med en sovandes liten plutt på magen.. Han var supergnällig och ledsen för en stund sen, nedrans tänder varför kan dem inte bara ploppar upp istället för att bråka :/

Vi har iallafall haft en bra dag, åkte in till stan och fikade med ett par mammor+barn från babysimmet, jätte trevligt! Maxen åkte premiärturen i sittdelen på vagnen idag, såg så liten ut när jag låg gömd i åkpåsen, men det gick jätte bra och han sov så fort han låg i vagnen :) anledningen till artt han fick åka i den idag är att han vill bli buren hela tiden om man är iväg och han är vaken, alltså inget roligt att ligga i liggdelen när man kan se så mycket annat :)

Nu ska vi se hockey och äta pizza :O


Onsdag

Nu ligger vi nedbäddade i sängen och kollar på "rosa bandet galan "!!
Haft en kanon bra dag, på eftermiddagen var Disa och hennes lilla Isabelle här och fikade :) jätte trevligt!:)
När Jokke slutade så åkte vi till Ikea för att handla taklampa och matta till Max rum MEN fick bara med oss ett lite mjukisdjur och haklappar... Så jakten fortsätter helt enkelt!

Sen har vi bara slappat här hemma, ätit Tacos och kollat på tv, och myst med maxen som är lite gnällig, verkar vara tänder på g. Men nu sover han iallafall skönt :)
Det var den dagen, imorgon åker vi in till stan och fikar med mammor och bebisar :)

Godnatt
Bild från en kall höst promenad i förmiddags!


Tisdag

Godmorgon :)
Min lilla solstråle väckte mig vid 8:40 idag och var på världens bästa humör :)
Nu har vi precis ätit frukost och badat Maxen :) lillen är förkyld sen ett par dagar tillbaka och det låter så himla jobbigt med snoret, om dem små liven bara kunde fräsa ut det så skulle det vara mycket lättare. Men han är iaf sitt vanliga jag, pigg och glad dock tuggar vi väldigt intensivt på allt just nu så börjar kanske misstänka någon liten tand, vi får väl se det verkar ju kunna ta ett bra tag innan dem kikar fram..

Hoppsan nu somnade han mitt i maten, kanske jag ska passa på att fixa mig lite.
Kram


Söööööndag hela dagen lång

Söndagkväll och hela familjen sitter i soffan och myser framför " vem kan slå Filip och Fredrik", Gustavsson 3tr får vi ta på playen sen..
Idag har vi haft en riktig fixardag här hemma, krattat löv och sopat på framsidan, tvättat köksfönstrerna och en massa annat :) känns skönt så här eftråt:)
Blev en tur till rusta oxå, och där gick det inte att undvika att julen närmar sig, julpynt, godis och must överallt! Och Jaa lite jylmys sugen blev jag allt :p

Nu ska jag pussa på mina grabbar;) hej hopp


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Obeskrivlig kärlek♥

Fredagsmys

Härligt med Fredagsmys med min fina familj :) på menyn står det en liten exotiskplanka - mums!! Till det blir det att kolla på idol.

Idag har jag och Max varit och fikat/lekt med Sofie och Albin:) sen gick vi hem och mös lite framför tvn innan vi drog igång med lite städning. Jokke slutade kl 15 idag, så när han kommit hem så åkte vi till mobilia och kollade lite sen handlade till fredagsmyset inne på citygross. Jag och Max har även hunnit tagit oss ett plaskigt bad och myst ner i pyjamas, nu är vi alltså redo att starta vårat Fredagsmys :)

Ha en toppen helg!


Torsdag

Idag var vi uppe med tuppen här hemma och skjusade Jokke till jobbet så jag kunde ja bilen idag. Åkte direkt hem till mamma och hängde där en stund, åt frukost och fixade ordning oss. Sen åkte vi in till ingelstad och handlade mat och kollade i ett par butiker, köpte världens sötaste skor till min lilla älskling inne på h&m. Och Max fick även 3 fina bodysar av sin mormor, tack :)

Vid 4 hämtade jag upp Jokke från jobbet och nu styr vi med mat här hemma innan allt börjar på tvn, först ut sjukhuset, följer ni det? Roligt eftersom dem filmar från us här i lkpg!

Bild på fina skorna :)


Slapponsdag

Soffhäng blev det idag, ligger och myser med min lilla fina son som har somnat på min mage, mysigt! Kollar film på sf- kanalen.
Hade tänkt ta en promenad men inget kul när det regnar till och från..
Tråkigt men ändå rätt skönt med sånahär slappar dagar.
Snart slutar jokke oxå, det gillar vi :)

Hoppas ni har en bra dag!


Älskade solstråle


Tisdag

Idag ska vi med min mamma och lillebror till stan, eller tror det blir ikano så slipper vi regnet. Vi ska kolla lite kläder till Jesper :)

Igår bar vi på babysim igen, Max var helt överlycklig och plaskade som bara den, ett dyk fick vi till oxå :) så kul att åka att och bada och veta att Max faktiskt gillar det, det liksom lyser om honom när han får bada :) det gör mig glad!
Hoppas Jokke kan följa med någondag så han kan ta lite kort :)

Nu ska vi fixa fram lite kläder så vi är redo att dra sen!

En bild från igår när jag och Max tog en promenad runt stångån innan simmet, underbart!


Godmorgon söndag

Här hemma är vi vakna, hade inte haft nått emot lite mera sömn, men men!
Se vad dagen bjuder på, sugen på en promenad iaf :)

Igår åkte jag och Max in till Norrköping tidigt, det var dags att kidnappa min bror och svägerska och ha Möhippa/svensexa:D var en riktigt rolig dag. Vi tjejer var blandannat på skrattyoga vilket var en upplevelse, man gick ju därifrån med ett gott skratt iaf. Haha! Sen höll vi på med lite uppdrag och sen lagade vi Tacos och åt och hade det roligt, vid 20 tackade jag och Max för en toppen dag Medans dem andra skulle ut i vimmlet :)

Nu- bomba herrn med pussar sen frukost :)
Ha en fin dag :)


Godmorgon

Idag var/ är vi uppe med tuppen här hemma. Ska åka 9 bussen in till stan och gå på Babysång. Efter det blir det en tur på stan och lunch tillsammans med Sofie och Albin :)

Maxen äter nu, bara klä honom sen så är vi klara! Han får inviga sin jacka idag även att den är för stor, men det är svinkallt ute:/ brrrr!

Ha en toppen dag!


Min underbara♥

Det går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här lilla tok ungen, mitt hjärta


Godmorgon fredag

Godmorgon :) Max och jag vaknade strax innan 9 när Jokke åkte, så nu ligger vi och busar i sängen :)
Häärligt ned fredag, extra härligt att Jokke slutar kl 12 idag, mer tid tillsammans :)
Tänkte jag skulle försöka ta tag i att få ner vinterskorna ifrån vinden sen och gå igenom dem, är så sugen på stövlar nu.

Nu ska vi ta tag i dagen och jag ska äta lite frukost!

Föresten någon som har något gott fredagsmat recept att tipsa om? :)


Idag blir våran lilla älskling hela 5 månader ♥♥



Storm!!

Fy vad det blåser ute! Höst minst sagt.
Tog en promenad med lilla familjen förut ändå, måste komma ut och få lite frisk luft sen har vi ju även en hund oxå :) var ju skönt men hade varit trevligare utan storm.

Idag har jag och Max hängt med mamma :) fikat (kanelbulle såklart) och varit runt lite på stan. Mamma köpte en jättesöt mössa till Max som kommer värma gött i vinter! Åkte även till blomster landet och köpte fina höst blommor som vi planterade på framsidan, så nu är det jätte fint där :)

Nu ska vi se på hockey!


-

Hallå..
Ligger och kollar på tv, ska snart kolla på "ensam mamma söker" på tv3 play. Max ligger och busar här i sängen, han kommer snart somna för han har inte sovit någon direkt långstund såhär på eftermiddagen och med tanke på att vi varit på babysim idag så borde han vara tröttis. Han var verkligen super glad på simmet idag, som alltid iofs men idag var han lite extra sprallig. Vi skulle göra första dyket idag MEN Max bara skrattade så fort jag blåste honom i ansiktet så han skulle "hålla andan" hehe min lilla glada kille. Vi gör ett nytt försök till dyk nästa gång istället :)

Ikväll har vi varit och firat Daniel. Fick supergod mat och fika :) Så skönt att slippa laga mat ibland :)

Nä, nu ska jag mysa med min älskling(ar) , Godnatt

Emmaljunga åkpåse

Hallå :)
Ligger i sängen och precis fått Max att somna, så nu sitter jag och pysslar med datorn lite, just nu står den och " laddar" lite grejer så passar på att blogga lite.

Idag åkte vi in till babyland (barnens hus) och köpte åkpåse till vagnen. Blev inte den som jag hade tänkt kändes som att den skulle bli på tok för varm för lite mildaregrader i vinter. Istället köpte vi en jättefin och mysig från märket EmmaLjunga som vi har på vagnen oxå, insidan består av päls fast inte så lurvigt som på den första jag hade spanat in. Men vi är supernöjda med denna, riktigt snygg och verkar toppenbra!


1oktober

Haha ligger i sängen och tittar på när Maxen försöker äta upp sina fötter, smaskar och har sig :p Gulle vad jag älskar dig!

Ikväll har vi ätit grillat tillsammans med Robba och cacka, trevligt och gött :) känns som det var sista gången för iår som vi tände grillen.. Fast man vet ju aldrig för det är ju så himla gott :)

Annars då? Jag mår bra, bara en förkylning som satt sig, eller mest täppt i näsan. Så idag åkte vi till Ikea när Jokke kom hem från jobbet, vi köpte garderobsinredning och en stol till Max :) han fick testa att sitta i stol första gången i torsdags på föräldrar återträffen och jag tyckte det kändes bra och kul att kunna ha honom "med" vid bordet, självklart orkar han inte sitta så länge men en liten stund iaf. Så jag vet än som ska få smaska banangröt vid frukostbordet imorgon :p

Nahepp, nu ska jag borsta tänderna sen försöka söva lilleman och slutligen själv sova, Godnatt


RSS 2.0