Gunggungeligung

Max älskar att gunga, superglad när han fick premiärgunga i sin alldeles egna gunga idag :)


26-/2-12

Så var det söndag igen..
Idag har vi storstädat här hemma och tagit bort allt från vardagsrummet. Åh ska bli så kul med tapetseringen imorgon, spännande att se hur det blir. Vissar bild!
Jag och Max åker hem till Marie och Sebastian medans målaren är här imorgon. Mysa lite med dem och ta en promenad i det förhoppningsvis fina vädret:)  Skulle njutit av en promenad idag oxå, men tiden sprang iväg så satte mig en stund i solen och drack kaffe på altanen. tränade lite med didrick oxå, alltid kul!

Ska snart se på live sändingen av big brother. Som alltid så frågar jag mig själv varför jag en ser på skiten !? Sjukt program men samtidigt Kul att se!! Vad tycker ni om den här omgången?

Nu börjar det, gokväll!

Bjuder på en bild när Max låg och myste i magen. Gud vad fort tiden går!!!!!!!

Godnatt

Klockan är massor och jag ska snart sova. Var bara sugen på att skriva lite.

Idag har vi varit i Norrköping och kollat runt lite. Skulle kolla efter ett " munstycke" till våran dammsugare men det verkar minst sagt omöjligt att hitta(?!) var runt i lite fler butiker innan vi åkte hemmåt!

Ikväll har vi lagat smarrig mat och kollat lite på melodifestivalen och sedan sett en film.
Nu ligger vi alltså redo att sova för imorgon ska här storstädas och förbereda i vardagsrummet inför tapetsering på måndag :)

Godnatt


Fredagskvällen

Åhh , det var så himla roligt igår. Vi åt tapas på Aioli. Första gången jag var där och absolut inte den sista, verkligen super god mat.
Efter det så gick vi på bio och såg "en gång i Phuket " - rolig film som bjöd på en del skratt!
Avslutade kvällen med en alkoholfri drink på bk. Toppen kväll och roligt att bara få vara Johanna! :)


Fredag

Yes, blogg.se har kommit med en uppdatering så nu borde det funka att kommentera när jag skriver från iphonen :)

Äntligen fredag och ikväll så ska jag ut och äta och se på bio med en vän :) ska bli så himla roligt och mysigt! Grabbarna kör myskväll här hemma!:)

Vi har redan hunnit en heldel idag, Jokke hade möte i stan kl 10 så då hängde vi med och kollade lite på stan. Smink väskan började ropa så fick bli en tripp till make up store! Sen drog vi och storhandlade så nu är det lite roligare att öppna kylen :p

Ska slappa lite och pussa Max 123479008754 miljoner gånger innan jag ska börja fixa mig och åka till stan.

Trevlig helg!

Max ville provsitta hos pappa när vi stod i kö till biltvätten :)


22/2-12

Godkväll!

Lagt mig i sängen och ska sova hade jag tänkt. Maxen ligger inne i sin säng och sover gott, hoppas han vill göra det ett par timmar till innan han kommer på att det är mysigare att sova mellan mamma & pappa! :)

Idag har vi varit på öppnaförskolan i valla, det var jätteroligt och Max verkade gilla det massor, så blir nog en sväng dit nästa vecka oxå :)

på eftermiddagen tog vi en tur till maxi för att handla blöjor som det var rabatt på( gäller att passa på) sen gick vi en snabbis på ikano för att kolla efter ett par byxor jag var lite sugen på. Fick med mig dem hem och mest glad är jag nog att jag gått ner 2 jeansstorlekar:):) träningen ger alltså resultat även fast jag är otålig !!! Bara mer peppad nu!!!

Nu ska jag sova, vi hörs.
Godnatt

Bildkollage jag gjort i en ny app jag tog hem idag. Pic collage heter den!


21/2-12

Semlans dag idag och bara för det så bakade vi hemmagjorda semlor med vaniljkräm- super gott.... Men nu längtar jag till gymmet, eller en låååång pw. Hoppas det är lika härligt väder imorgon så kör vi på en lång promenad :)

Idag har vi bara slappar här hemma, bakat och städat lite. Sen har jag även hunnit klippa Sofie! Sugen på en förändring med mitt hår nu till våren, får fundera på det sen kanske göra ett frisörbesök:)

Nu ska jag sova för imorgon förmiddag drar jag och Max till öppnaförskolan i Valla och leker :)

Kram och Godnatt

Bjuder på ett par bilder från här om dagen när vi satt på altanen och njöt av solen..


Min prins♥


16/2-12

Hej!

sitter här mätt och belåten med massa raggisar i magen, Mums!
Jokke och Max har grabbhäng i soffan och kollar på hockey, så då passar jag på att läsa blogga osv.

Idag åkte jag och Max in till Erica i Norrköping och kollade på deras nya lägenhet och pratade iväg en massa timmar, mumsade även i oss kaffe och scones. Efter det åkte jag en liten sväng till Maxi och handlade lite smågrejjer.

Ja det har varit min dag i stort sätt. Jokke har helg nu, skönt! Men han ska plugga lite här hemma imorgon så då smiter jag och Max till ikea en sväng på eftermiddagen. ska köpa (nu kommer jag inte på vad det heter) sånadär man sätter på bordshörnen så inte lilleman slår sig.

ha en fin kväll, kram!

14/2-12

Alla hjärtansdag idag och den har firats med mina hjärtan med lite extra god mat :) och massa mys!

Nu ligger vi i sängen och kollar på " mot alla odds" på playen. Börjar bli riktigt trött så blir snart att sova.

Idag har jag även hunnit träna, sjuuuukt skönt att va på gymmet runt 12 när det inte är så mycket folk! Sen har vi även åkt och hämtar tapetprover som vi spanat på ikväll, så imorgon kommer målaren och mäter och grejar lite sen är det bara bestämma datum för att det ska bli klart:) längtar!

Nu går ögonen i kors, Godnatt!

Mina älsklingar <3


7/2-12

Hej! Satte mig vid datorn nu istället och skriver eftersom det inte går att kommentera inläggen som man skriver från bloggappen :/ tråkigt!

Vad har hänt sen sist? jag har fyllt 24 år, hade en toppen bra födelsedag men min familj och fick fina presenter :)Tack!
Idag så har jag och Max varit med Disa och Isabelle och badat, super kul som vanligt och Max lyser av lycka när han får bada, så underbart att se :)  Efter det så tog jag och Max en promenad i kylan till Jokkes skola så vi kunde åka med honom hem så vi slapp trängas på en buss..  här hemma har vi haft "projekt städa soffan" groooooov städat soffan som bara den då den ska ut på blocket och säljas. :)  Känns hur bra som helst att vårat projekt för vardagsrummet börjar ta fart, besällde nämligen tapeter igår och soffan ska väl beställas så småningom den oxå. Gudars så fint det kommer bli.


Nu ska jag gosa ner i sängen med mina hjärtan.
Kram

Min sista dag som 23 åring

Känns kanon!!!! :)
Har bakat och städar och fixat till kalasen jag ska ha :) åh vad roligt det är att fylla år, blir som ett barn :D
Jokke slog in presenter förut och styrde med det ett bra tag, gissa om jag är galet nyfiken!!!

Idag har vi varit och kollat lite mera på soffan och Bestämt vilken färgnyans vi vill ha på den. Rätt lång leveranstid så blir att beställa den i veckan och slänga ut våran nuvarande på blocket!

Nää nu börjar ögonen gå i kors, Godnatt


Grattis Max

Idag har Max namnsdag :)
Och idag har vi även varit på kalas hos min mormor som fyllde 82 år. Max fick en namnsdags present av henne. Och av mig och Jokke fick han ett par tuffa jeans :) klart namnsdagar oxå ska firas lite grann :) imorgon åker vi hem till mamma efter vi lämnat Jokke i skolan, vi ska nämligen ha en "bullbak dag" till våra födelsedagar.


RSS 2.0