29 Juli

Haaaaaaaaaaaalllåå där,köp blåbär!?

Snart har denna vecka rusat förbi och vad har jag gjort?  I tisdags så åkte jag till mamma och umgicks med henne.. Samt att malin och favorit barnen kom dit :) Och just ja, pia och ellenor var där oxå med deras lilla nakenhund Molly. På kvällen så gick jag och Malin på bio och såg The Twilight Saga - Eclipse, riiiiiiiktigt bra. Varken jag eller Malin blev besvikna,åh vad bra dem är..Vill att 4an ska komma nu!!!!
Jag sov över i Kimstad för att på onsdagen skulle vi åka till rejmyre marknaden, Det var trevligt och med mig hem hade jag en mamma naturgodis samt gott bröd.
Så var vi framme på torsdag, idag.. Och jag har hör och häpna, skrivit in mig på magnussons trafikskola, bokat riskettan samt bokat in ett par körlektioner :) nu är bollen i rullning och jag känner mig grymt glad men helt galet nervös, men jag är ju där för att lära mig att köra bil :)

Nu ligger jag i sängen. Blivit attakerad av diddeman men som nu är trött och ligger här och sover, lilla älsklingen..

Hoppas ni alla får en toppen helg!
Kram


En bild på fasters älskliiiiiiiing
... Allt klär en skönhet ;)

23 Juli

Oj vad tiden bara springer iväg.Länge sen jag uppdaterade med ett blogg inlägg här.. Har igentligen ingenting att berätta för er, men men..

Ligger i soffan och lyssnar på musik och har tvn på i bakrunden, bra kombination. Skulle igentligen behöva ta en dusch, fixa mig samt packa en väska. Vi drar till Västervik och spenderar helgen där, dock ser väl inte vädret ut att bli tiptopp men det kan vara mysigt för det.

Vad mer? Veckorna har gått i en rasande fart med lite dagsutflykter hit och dit, men i måndags gick min man av sin semester och återgick till den "normala" vardagen :/ tråkigt. Men det behövs ju det med.
Se om det dycker upp nått spännande jobb för mig snart oxå så jag kan oxå kan slita och uppskatta helgerna som man gör när man jobbar.

Nää nu måste jag ta tag i allt så vi kan komma iväg skapligt när mannen kommer hem runt 15.

Ha en fin helg,KramNi är det finaste jag vet, ni är det dyraste i världen.
Ni är min ledstjärna och min vän, ni är min tro min hopp min KÄRLEK

RSS 2.0