Måndag

Så var det måndag igen.. Helgerna rullar på lite för fort kan jag tycka. I fredags hade vi en lugn hemmakväll med idol och god mat. I lördags startade jag dagen tidigt för att åka till Ullared med min mamma. Var trevligt, men vi kom fram till att aldrig mera åka på en lördags, fy tusan vad folk och 1 timma och 30 min kö för att ens komma in :/ fick inte med mig alls mycket hem pga allt folk och vagnar överallt. Förut har vi alltid åkt en veckodag så det får det bli i fortsättningen oxå! 
Gårdagen bjöd på lite barnvagnstittande   :) 
Så det var en fullspäckad helg, och jag ser redan fram emot nästa, helger är bäst, umgås med familjen ❤ 

Trevlig vecka! Kram 

Torsdag

Maxen är fortfarande sjuk, febern har börjat gå ner men han är hostig och känns inte helt hundra:/ 
Jag börjar bli lite uttråkad här hemma, plockar och pysslar lite. Väntar på att Jokke ska komma hem, åker och handlar lite då. 

Snart är det helg, det är välkommet och Max får mer än gärna vara kvitt sin hosta och feber då :)


Onsdag

Godmorgon. Ligger kvar i sängen denna morgon, är hemma och vabbar :(  Fick hämta hem en febrig kille lite tidigare på dagis igår. Tydligen något som går nu, många barn hemma med feber och hosta! 

Så dagen blir inte jätte livad. Slappa och mysa här hemma och hoppas Lilleman blir av med febern. 

Dags att plocks fram lite frukost, blir hungrig så fort jag vaknar nu :p 
Tända lite ljus och mysa lääänge vid bordet. Hösten är bra mysig på sitt sätt, ljusen åker fram och sprider en schysst mys stämning :) 

Min älskling ❤

Halva tiden ❤ vecka 20

Idag går vi in i vecka 20 och det firar vi med ultraljud :) ska bli mysigt att se vår lilla skatt :) 
Så nyfiken på det lilla livet där inne. Det är vi hela familjen och jag tvekar inte en sekund på att Max blir en bra storebror, den bästa ❤ ❤❤❤❤ min stora kärlek❤❤❤❤

9 oktober

Godmorgon :)! 
Vi startar tidigt här hemma eftersom Max somnar runt 19:30-20:00 varje kväll, så han är ju utvilad. Jag däremot är hemma strax efter 00 så mina sömntimmar är lätt räknade.
Snart närmar vi oss helg, det gillar jag kan jag säga. Finns det något jag är trött på nu så är det att jobba, men så känner man väl alltid när man närmar sig semester eller som i mitt fall en lång och rolig föräldrarledighet ❤ 

På fredag gå vi in i vecka 20- behöver jag ens skriva hur mycket jag längtar efter pyret i magen ❤  

Nu måste jag och Max fixa oss, snart dags för dagis för Lilleman. 

Kram, och ha en fin dag 
RSS 2.0