Kolmården!

Igår var vi på kolmårdens djurpark hela dagen lång. Jätte roligt hade vi, och Max var super glad och nyfiken på alla djuren. Barnens bondgård var en stor favorit. Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt. En helbra dag tillsammans med familjen helt enkelt.

Bjuder från bilder från dagen!
Hem klickat till Max höstgarderob!Nu börjar alla butiker/webbutiker få in höstnyheter. Suttit och spannat runt lite idag, och nu har jag klickat hem dessa godbitar. Massa fint finns det. Igentligen vill man ju inte tänka på hösten redan nu, men det är svårt att låta bli i detta regninga höstväder sommaren bjuder på.

Tisdag

Startade dagen med kaffe och lek hemma hos Marie och Sebastian. Vi tog en promenad till en stor och rolig lekplats där grabbarna bus gungade och åkte rutchkana :)
Härligt att dagen har bjudit på sol, men i skrivande stund börjar det mulna på:((!
Mamma och pappa har nyss varit här och nu väntar vi bara på att pappan i huset ska komma hem från jobbet.
image description
Trött jag blir!!!!! Hör skulle det igentligen vara en dagsfärsk bild MEN eftersom blogg.se inte vill samarbeta med mig så blir det inte så!!

Kärlek<3


struuuuuuul

Anledningen till min frånvaro här inne är för att blogg appen strular en jäkla massa, just nu kan jag inte ens logga in på den även fast jag byt lösen och allt vad man kan göra :/ Väldigt irriterande då 90% av mina inlägg skrivs från iphone!

MEN vi mår finemang, dagarna rullar på i vanlig ordning och sommaren är här med sin frånvaro. Jösses vilken dålig sommar 2012 bjuder på. Hoppas verkligen det blir nått av den så man kan få njuta lite åtminstonde.
Just nu trotsar vi det dåliga vädret med att tänt grillen, sen middag, men ibland blir det så!

Har inte mycket mer att säga, somsagt trist när man inte skriver från iphonen där man har färska bilder att bjuda på.. hoppas det löser sig snarast.

tjippohej

bjuder på en bild från arkivet

mitt livs största kärlek <3

Fredagsmys

Idag har jag och Max en hemmadag, vi myser och leker så mycket vi bara kan :) snart ska vi laga lunch oxå, pannkakor står på menyn.

Räknar ner timmarna till Jokke kommer hem från jobbet, tusan vad skönt med helg :) ber till vädergudarna att ge oss lite bra väder så vi kan göra massa kul:)

Något förslag på god mat till fredagsmyset :)?


5 juli-12

Då står helgen runt hörnet och jag känner hur det kliar i kroppen, jag vill ha något roligt framför mig, är sugen på att göra nått kul i helgen, tillsammans med min kära familj! Typiskt nog verkar ju inte vädret vara med oss men vem vet det kanske ändrar sig, förslag på roliga/ mysiga grejer att göra mottages gärna:)

Ser fram emot den helgen vi bokar in Kolmårdens djurpark, det om något ska bli väldigt roligt :)

Annars har dagen bjudit på lite butiks kollande, siktet låg på rusta för lite små saker men blev lite mera. Tycker förövrigt denna vecka gått lite långsammare än vanligt(?!) skönt, för jag börjar få lite panik att sommaren snart är över när den knappt ens har börjat..
Nu ligger iaf jag och Didrick nerbäddade, trött som tusan är jag och med tanke på att Max somnade 1 om inte 2 timmar TIDIGARE är vanligt idag så kanske jag borde somna tidigare jag oxå är jag rädd för.

Godnatt med er!


Gott med glass

Spenderade mestadels av dagen ute i vår lilla trädgård igår:) på kvällen åkte vi till Norsholm och åt på kapten billes, Jättegott och mysigt.
Nu ska jag snart hoppa ur sängen och sen ska vi dra till kimstad och hänga med mamma och moster. Hoppas solen är framme hela dagen :)


1 juli

1 juli bjöd på en riktigt härlig dag. Ätit alla måltider ute och bara njutit tillsammans med min fina familj ❤


RSS 2.0