Just de, häromkvällen så slängde jag i en toning i håret. Kände mig så tråkig och dassig i längderna. Första tanken var " oh nej, så mörkt! "., men jag gillar det mer och mer, mörkt är ju inte främmande för mig bara de att det var ett tag sen sist.. 
För ni visst väl att jag är en riktigt blondin igentligen? Faktiskt många som inte tror de.. 
• 29/1

Godmorgon. Sitter i soffan och dricker mitt kaffe, på riktigt så skulle jag nog inte klara mig utan den koppen kaffe. Smakar perfekt! 
Lennox sover så när han vaknar tänkte jag vi skulle åka och handla lite, sen hämta Max. Mycket mer bjuder inte dagen på.. Hitta på nått roligt inne med barnen, vädret är ju bara blask och blä..

Hade planer på en morgon pw efter dagislämningen, men somsagt vädret, tappade lusten helt så jag hoppas komma ut ikväll istället :) måste röra på mig efter dessa dagar inne i sjukstuga. Men positivt att vågen pekar åt rätt håll trots vila! :) Nära målet nu viktmässigt, men resan tar inte slut där ... 

Dags att sätta fart, Hejhopp 


• 28/1

Onsdag, förkylning sitter fortf kvar här hemma:( så uttråkad av att för tredje dagen irad inte göra någonting, bara vara på hemmaplan! 
Max är frisk och mår bra, så imorgon får han gå till förskolan 😊 det blir roligt tycker han. 

Om drygt en vecka fyller jag år, 27 år. Tiden går fort när man har roligt! :) 

Nä jag hade nog inte mycket mer att skriva, vi hörs! 

• 27/1

Hej såhär mitt i natten, kan inte somna om.. Lennox vaknade för 30 min sedan och fick lite välling men sover nu gott. För stunden iaf, han har sån hosta som han vaknar av hela tiden :( lilla hjärtat mitt! 
Max är oxå hostig, han ligger oxå här i våran säng så det är lagom varmt och trångt i våran säng. Livet som småbarns föräldrar helt enkelt ;) 

Våran tisdag kommer se ut som måndagen som gick, vi strosade runt i pyjamas hela dagen. Helt ok när man är sjuka. Hoppas på lite ork att städa av lite. Helst av allt vill jag bli frisk och riva av en löprunda följt av ett gött " hemmaträningspass", men bara vänta ut den här nedrans förkylningen!! 

Dags att vända på sig och försöka somna om, vi hörs. 
Godnatt 

Lycklig, ❤️

Hej!
Ligger nerbäddad i sängen och är sjuk, fasiken.. Inte vad jag hade tänkt vara just nu :( det slog till idag, inte helt otippat då båda grabbarna är förkylda och febriga!! Krya krya

Igår var jag på stan och köpte mig ett par nya jeans, det är det roliga med viktnedgång- man har en bra anledning till att uppdatera garderoben.. Två storlekar ner och den känslan är bra skön faktiskt :) 
.

Hej, nytt år nya möjligheter sägs det ju! Varför inte sparka liv i bloggen och göra ett försök att bli lite aktiv här igen, för det är ju faktiskt väldigt kul att blogga, skriva av sig och kunna gå tillbaka och läsa. 
Nu kör vi!

Somsagt nytt år, det firades in i Idre fjäll tillsammans med Jockes familj, jättetrevlig vecka med lagom mycket skidåkning😊 
Vad ska ske det här året då? De första 8 månaderna (!!!) ska jag fortsätta vara mammaledig, njuta av stunderna med mina små grabbar innan vi kastas in i vardagen med alla dess rutiner. Året 2015 är även de året jag tänkt sätta mig själv och mitt mående i fokus, jag vill utmana mig själv och målet är att nå min absoluta topp form kroppsmässigt med 2 graviditer i bagaget💪 jobbar förfullt med att hitta motivationen med lite " jävlaranama" i, för den behövs! 

Vi hörs snart igen, pussochkramRSS 2.0