härlig promenad i solen:)

sitter i soffan och läser lite bloggar, och såklart håller stenhård koll på aftonbladets uppdatering vad gällern vulkanen på island.. Vill så gärna att flyget till norge på torsdag ska gå så jag och Anna kommer till Sandra och Emma, fan vad kul det ska bli! hoppas hoppas hoppas!!

då var man tillbaka på jobbet efter en "ligga hemma sjuk vecka" och en helg. dock jävligt förkyld och en jobbig hosta men det gick och jag leverade oxå vilket känns bra. Jag och diddeman tog promenad hem i solen och det var riktigt skönt. Dock varmt med vinterjacka men känns kallt med bara kavaj eller jeansjacka redan!?

Mannen håller på att polera bilen så det blir fiiiiint :) Så tänkte väl snart börja med maten så det blir mat när han kommer hem, blir kasslergratäng med ananas och ris, gott hoppas jag, aldrig testat o gjort det förut så hoppas jag lyckas, kanske inte så super avanserat..

ha en trevlig kväll....Kram

Kommentarer
Postat av: Marie

Härligt att du är tillbaka i vardagen igen, aldrig kul att ligga hemma & vara sjuker ju! Allt bra annars? Växer lillen?

2010-04-20 @ 08:31:57
URL: http://mommari.webblogg.se/
Postat av: Marie

Jo äntligen har jag blivit frisker, har varit småsjuk sedan innan påsk.. mindre kul kan jag lova.. Men nu är allt bara fint & jag älskar vårat härliga vårväder, så mysigt! Kul att han växer, det går såfort när de är valp ju.. Snart kommer han se vuxen ut..

2010-04-20 @ 20:25:48
URL: http://mommari.webblogg.se/
Postat av: ellen

Tack så mycket Johanna!! =)

2010-04-21 @ 11:01:06
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Sådan gratäng är gott det! :)

2010-04-21 @ 16:04:00
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Ja, efteråt är det skönt i alla fall :)

2010-04-21 @ 16:32:53
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Marie

Jo det är surt att man aldrig kan få glädjas åt att va frisk mer än ett par dagar.. Men jag ska pressa i mig massa vitaminer & annat nyttigt i hopp om att någon gång få bli frisk! Hoppas du med få en fin helg! & vi får hålla alla våra tummar att solen vill göra oss sällskap!

2010-04-29 @ 21:54:42
URL: http://mommari.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0