Fredag

Ligger nu hemma i sängen och glor runt på lite bloggar osv.. spenderat kvällen i kimstad hos mina föräldrar.

Mamma och pappa kom hit förut idag och fikade, efter det så hängde jag och diddeman med dem hem för lite myskväll samt att jag färgade/klippte mamma, blev super fint:) Som tacken fick jag beställa lite grejer från H&M, tack världens bästa mamma♥ Åt supergod mat där, nån lax med gega i lindad i parmaskinka, klyftpotatis och sås, super gott som sagt.. kollade talang och sen åkte vi hemmåt.

Såå nu ligger vi alla 3 isängen somsagt och ska snart sova, börjar bli lite trött samt att det svider i mina ögon pga av all jävla pollen :/ Bara stå ut helt enkelt, visst man är van men det är lika jobbigt varje år..

Så gött med Lördag imorgon, Ska eventuellt fika/luncha med en vän. bara hoppas det är fint väder ute så man kan sitta på någon mysig uteservering. Lika bra att hålla sig hemifrån, mannen kommer inte vara kontaktbar imorgon när han får hem sin Ipad- hehe.

Sovgott, godnatt



Kommentarer
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Hej såg att du är med och tävlar om ett presentkort på 1000kr från memoriesforlife. Jag har en likadan tävling på min blogg så tävlar du där med så dubblar du ju dina vinstchanser :) alla mina tävlingar hittar du här: http://neccin.blogg.se/category/tavlingar-1.html

2010-05-09 @ 22:16:47
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: ellen

Hej! DU VANN presentkortet hos Memoriesforlife. Vill du maila mig din mail adress så kontaktar företaget dig. Hoppas allt är bra med dig annars :) Kramar

2010-05-11 @ 09:06:54
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: EmelieCatrine

Åh, vad glad jag blir! Det värmer verkligen =) Ja, fler klipp kommer komma nu. Trodde inte att så många skulle bli så positiva till det, men där hade jag fel. Då får du gärna kika in igen, tror det blir redan i helgen!



Kramar!

2010-05-13 @ 23:34:58
URL: http://emeliecatrine.blogg.se/
Postat av: EmelieCatrine

Vad kul att det uppskattas! =) Tror jag ska försöka att spela in ett klipp idag eller i morgon. Hoppas bara att jag får lite kommentarer då med, man vill ju ha lite feedback! Föressten... Du bodde också i Norrköping va? Eller har jag helt fel?!



Kram!

2010-05-14 @ 12:50:23
URL: http://emeliecatrine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0