7 april


Blåser storm ute fast ändå är vädret helt underbart på ett sätt. Solen lyser och den värmer på riktigt bra, vindarna är faktiskt hyffsat varma så dagens promenader med didde har varit riktigt sköna. Funderar på att dra med mig jokke ute på en lite promenad sen när han kommer hem. Skönt med frisk luft :)

Idag är det minsann en riktig liten buse som lever loppan i magen. Vaknade inatt vid 03:30 av att det pågick ett boxningspass i magen, fick bli ett evigt springande på toan och somnade om efter kanske 1,5 timmar. Tänkte då att det fick bli en lååååång sovmorgon men tjiiii fick jag kl 10 var vi igång igen och hittade då revbenen och sparka på, inte så där super skönt.  Samtidigt som det är jobbigt att inte kunna sova på nätterna så är det samtidigt en väldigt mysig känsla när den lille lever runt där inne, lyckan sprider sig med ett rus genom hela kroppen. Snart du lilla älskade vän är du här hos oss, 4 veckor + 3 dagar till beräknad förlossning.




Kommentarer
Postat av: Marie

Tack gumman.. Men liten vet jag knappt om man kan kalla den längre.. Hur mår magen?

2011-04-07 @ 16:43:35
URL: http://mommari.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Hoppas med det, man längtar ju sjukt mycket efter att få inreda till den lille/lilla :) Kul för er, var det hus ni ska flytta till? Kram

2011-04-07 @ 18:24:35
URL: http://magnussonmatilda.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha, jo det är så sant så! Misstänker att det känns väl att man har ett par extra kilon på magen de sista veckorna..

2011-04-07 @ 22:03:49
URL: http://mommari.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0