Nu går vi in i Vecka 35♥Barnet:

Det börjar bli trångt

Nu börjar det bli trångt, din bebis lägger på sig mellan 25 och 30 gram per dag, så hon eller han har inte lika mycket plats som tidigare att röra sig på. Dessutom har ditt barn kanske vänt sig så att huvudet pekar nedåt, redo för förlossningen.

Därför blir det allt mer stillsamt i magen.

Mamman:

Hud som kliar, armar som krymper

En del kvinnor får en hemsk klåda, särskilt på magen, i handflatorna och på fotsulorna mot slutet av graviditeten. Du kan lindra plågan genom att smörja in dig med fuktkräm. Eller prova att borsta med en mjuk babyborste där det kliar som värst. Berätta för din barnmorska eller läkare om det kliar mycket.

Du känner dig säkert tung och klumpig, och blir med all säkerhet lätt irriterad. Inte så konstigt. Din mage är ofta i vägen, armarna känns för korta och att hitta en bekväm sovställning verkar omöjligt. Prova att sova på sidan. Vissa strategiskt utplacerade kuddar kan också hjälpa.

Svårt att knyta skorna? Det finns bara en lösning – inga mer knytskor (eller en ständig skoknytande partner till hands). Inga klackar är modellen nu. Högklackat och platåskor är snyggt, men nu behöver du stabilitet. Fotmassage är alltid välkommet. Be din partner om assistans. På en gång. Lön för mödan, är argumentet.

Libero

 

Nu är det verkligen inte långt kvar, 5 veckor kvar till BF. Kan knappt tro att det är sant, vart tar veckorna vägen? Inte mig emot för jag längtar så jag spricker av nyfikenhet på våran lilla skatt som gömmer sig där inne.. Idag har vi börjat tvätta lite kläder som vi köpt till lillen som vi tänkt packa ner i BB väskan, lika bra att få det gjort för somsagt går resterande 5 veckor i den här takten så är vi alldeles strax där, redo för första mötet med vårat lilla underverk, vårat älskade barn ♥♥


Kommentarer
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

vackert :)!

2011-04-03 @ 21:14:44
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Marie

Såå fin du är Johanna!

2011-04-03 @ 21:42:55
URL: http://mommari.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Ja det är så himla roligt att vi kommit till skott och börjat leta efter en 3:a eller en 4:a :) När flyttar ni ? Kraam

2011-04-04 @ 09:50:00
URL: http://magnussonmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0