Fredagsmys♥


Tvättmaskinen går varm här hemma just nu. Åter igen fy tusan så härligt det är att ha en egen tvättmaskin och kunna tvätta precis när man vill! =]
Maxen har somnat i vagnen sen 1 ½ timma tillbaka. Så jag försöker göra lite fredags fint här hemma, dammsugit av här nere och fixat och donat. Så skönt att man kan göra en massa saker som väsnas lite utan att han vaknar av minsta lilla, det tycker jag faktsikt är viktigt när man har en liten, bara för att bebis sover så ska inte allt stanna upp utan det är då man ska passa på att få saker gjorda.

Väntar på att pappan i huset ska komma hem från jobbet. Ikväll blir det fredagsmys för oss här hemma, våran underbara lilla familj. Grilla står på kvällens meny, mums!


♥♥

Kommentarer
Postat av: EMELIECATRINE

Okej, vad skönt att höra =) inte för att jag direkt har tänkt att ha svart, men vi får se vad det slutar på... Söt din son var föressten, vad heter han?



Ja, jag ska sjunga Sång till friheten, av Björn Afzelius =) Kram!

2011-09-02 @ 18:34:53
URL: http://emeliecatrine.se/
Postat av: EMELIECATRINE

Tack =)

2011-09-02 @ 19:51:13
URL: http://emeliecatrine.se/
Postat av: Johanna

Underbara fredagar med fredagsmys!

Ja nu är det inte långt kvar alls innan vår skatt är här, helt sjukt! Nästa vecka kanske vårt fredagsmys blir lite annorlunda, eller så väntar vi i 2 veckor till - man vet aldrig! Gick du över tiden eller prickade du relativt "rätt"?

Vad säger du om lite barnvagnshäng sen när vår lille kommit & allt har lagt sig? Vore kul att träffa någon mer med barn!

Må så gott! Kram kram

2011-09-02 @ 23:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0